Laxfile med kokos och lime..

400-500 g skinn och benfri laxfile
2dl kokosmjölk
1msk färskpressad limejuice + 1 tsk finrivet limeskal
2msk finskuren gräslök.
olja
salt och peppar.


1. skär laxen i portionsbitar. kryda med salt och peppar. Stek fiskbitarna i oljan, tills det har fin färg. ta upp dom och håll dem varma.

2. Häll kokosmjöklen i stekopannan och häll i limeskalen och limesaften och lite salt och peppar.

3. Hetta upp skyn utan att dt börja koka. Läg i lixen igen och tillsätt gräslöken.

4. Kan serveras med ris eller kokt potatis jag hade kokt potatis..


Gör en god sallad till det gjorde susen..   :)

Blev väldigt gått och va super lätt att göra.. Det som tog längst tid va potatisen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0