Vad har hänt

Jaaa jag undrar vad som har hänt uppe i mitt huvud.. Jag har haft ont i huvudet nu i 6 dagar.. Va till läkaren men han hittade inget fel.. Så han skrev bara ut starka smärtlindrande tabletter som jag har börjat ätit.. och nu börjar det bli bättre. Fast det är inte helt bra även fast jag har vilat nu i 3 dagar ska jobba nu från kl 16.00 - 01.00 får se hur det går. Va tror att det är stress huvudvärk jag har... det kan det ju vara med tanke på att jag jobbar på Max Hamburgerestaurang.. meen vad ska man göra..

Är ledig i helgen så då får jag och jonas hitta på nått mysigt och roligt.. Skulle vilja åka till gränna och kolla lite :) fåår se vad det blir..

ska jobba denna vecka och en vecka till sen blir det 3 veckor lång och skön, efterlängtad semester.. så om inte huvudet blir bra så får jag väll hålla ut 8 arbertsdagar till och ta igen miig på semestern.. 

Neej nu ska jag gå och slänga in lite tvätt i tvättmaskinen och sen kommer snart min älskling hem så jag hinner la träffa han i ca 10 minuter sen måst ejag åka till jobbet.. Men jag hinner få ett hej. en puss och en kram iaf..

Ha det bra allihoppa. JAG ÄLKAR JONAS PERSSON... 

RSS 2.0