Landvetter flygplats

Ja här sitter vi.. Va kom till flygplatsen runt kl 18:15 för vårar flyg till Mallorca skulle gå kl 19:50.. Shi fick vi står att det är ny tid och den nya tiden är kl 01:00... Jippi va roligt bara 7 timmar senare och 5 timmar försenat, vi checkade in väskorna oc fick 200 kr var att äta för så vi kunde äta och handla i taxfreen. Och va har vi gjort mer, löst korsord, läst bok och spelat spel på iphonen.. Nu sitter vi och bara sitter och sp ringde jag nyss till Matilda och så kollade jag på tv skärmen och då är tiden 01:40 jaaaa bara 40 min till att vänta fyy, kommer komma fram till Spanien k morgon bitti runt 5 tiden hoppas det inte är lågt till hotellet så man iaf hinner sova lite innan det är dags för frukost.. Ja så här ser våran lördags kväll ut hitils sitter på landvetter flygplats.. Nu hoppas vi att resten av veckan blöt kanon men kanon väder och att resan hem sen bli mer lyckad..

Dagarna och veckorna

Går så fort så jag hinner inte riktigt med att uppdatera.. Tjej släkt kryssningen är över lördag till söndagen åkte vi med birka paradise till åland på en kryssning, var riktigt roligt kan jag säga skulle göras om flera gånger tycker jag =) Synd bara att man vaknade upp på söndagen med hals ont och på måndagen så va hela förkyldningen igång, med hosta, snorig, halsont och feber..  FAAAAAN tänkte jag typiskt att de ska komma nu när jag ska åka iväg på lördag.. 

Jag åkte iaf hem till Borås och jonas igen i Tisdags morse.. Skulle ha jobbat onsdag och torsdag kväll men tyvärr fick jag sjukanmäla mig båda dagarna fyy får så dåligt samvete när jag gör de.. Men måste tänka på mig själv nu och på bebisen så man inte riskerar något, för i morgon Lördag åker jag och jonas till spanien 1 vecka och vill inte riskera att jag blir lika dålig som i thailand då åkte jag förkyld och blir jätte kass där nere fick besöka doktor så man fick en massa tabletter och så, vill inte riktigt riskera de nu när jag har ett litet underverk i magen..
Jag har iaf ingen feber och hostar inte så mycket och inget halsont det enda är att jag är lite snorig än men hoppas de hinner ge sig lite mer tills i morgon..

Så idag har vi lite att pyssla med, vi ska till banken och hoppas få ett lånelöfte på en bra summa =) och växla pengar, köpa solkrämer och jonas skulle oxå köpa något i klädväg.. I morgon lördag blir det att tvätta på förmiddagen flyget går ju inte förens kl 19:50 i morgon kväll.. 

ÅÅÅÅÅÅÅÅ det ska bli så skönt att få komma iväg 1 vecka bara komma bort från sverige ett tag och få lite värme och sol, kunna bada och äta gott, så klart har vi all inclusive så det är ju verkligen bara att äta =)

Bebis info:
Är inne i slutet på vecka 27.. herre gud det är snart bara ca 10 veckor kvar :) helt otroligt man tror nästan inte att det är verkligt..  Men jag kan verkligen säga att de känns i magen att det finns något där inne..  Nu de senaste 3 dagarna så har det rört sig och spratlat riktigt mycket där inne, jag känner det ju i magen hela tiden, och lägger man handen på så känns det och nu syns det även om man bara sitter och tittar på magen så ser man hur det rör sig =)
Har tyvärr inte tagit några nya bilder denna veckan men ska se om jag hinner lägga ut en ikväll eller i morgon innan jag åker..

Nu blir det hoppa in i duschen och sen äta lite frukost så man är klar innan jonas kommer hem från jobbet runt 12..


1 vecka i Norberg

Äntligen har jag gått av mitt 100 % vik på sjukhuset har trivts jätte bra och kommer verkligen att sakna det men jag kände att det blev aldeles för jobbigt att jobba 5 dagar i veckan.. Så nu ska det bli riktigt skönt med 1 vecka ledigt.

Igår va vi och hälsade på Ester och Emil.. Va full rulle från tills vi kom tills vi åkte hem =)
Idag har jag bara tagit det lungt.. har sovit en stund på dagen för jag va så trött kände precis som att jag skulle svimma ett tag.. men de blev bättre när jag hade sovit.


Jaaa till något helt annat, nu är vi inne i 26 redan =) va vid barnmorskan i måndags och tog prover tyvärr hade blodvärdet gått ner lite till så de kan ju förklara min trötthet. Och sen så mätte hon magen och skrev in i kurvan och jag låg innanför kurvan de va skönt. Och sen fick jag även höra bebisens hjärtljud =) 150 slag/min..  =) de va roligt att höra men lite läskigt för de slår ju så fort..

     Magen just nu =)

Grattis...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS.. Idag fyller världens bästa mamma 46 år.. Stort grattis på din födelsedag..

Många kramar önskar Ida och Jonas..   Älskar diig

Vecka 24...

jaaa och ännu en vecka har börjat är nu inne i snart hälften av vecka 24..  =)  Veckorna går och går, men det är skönt.. jaa och vad händer inte så mycket känner att det rör sig lite där inne då och då..  Och nu börjar jag även se lite på korten att magen faktiskt har växt iaf sen i början =) Är roligt, Annars är det som vanligt jag är fortfarande trött fast det är nog mycket för att jag är trött att jobba nu vill verkligen ha lite ledigt nu men nu är det snart bara 1 vecka kvar sen är det ledigt...

Förra helgen va det fullt upp hela helgen, Fick ett sms utav mamma på torsdagen efter jobbet där det stod att dom va på Borås camping, det va mamma, pappa, matilda, emma och tindra =) så de va roligt dom stannade till tisdag förmiddag. Och på lördag runt kl 15 så kom sara hit med tåget från jönköping, så vi pratade och var på bio på kvällen, på söndagen va vi en sväng i knalleland och sen åkte hon hem med tåget runt 18:00   =) Så det har varit en fartfylld helg inte mycket vila, men de tog jag igen med helgen som var nu..

I fredags åkte jag , jonas, lina och micke hem till kristofer och denise i göteborg och blev bjudna på mat =) och så spelade vi spel var hemma run 01:00 på natten, sommnade direkt när jag la mig. Och på lördagen tog vi det lungt på förmiddagen och sen va det kalas för rasmus som fyllde år senare på eftermiddagen, så då blev det smörgåstårta och tårta.. Och på kvällen där när vi kom hem så ser ni från förra inlägget blev vi ju besökta utav 3 st farbror blå =)

På söndagen ville ajg inte sitta hemma hela dagen så jag och jonas tog på oss gummistövlar och tog bilen ut i skogen och skulle leta efter kantareller, men hittade vi några?  Icke blev ca 10 st inte mycket att göra något utav, men vi kom hem med lite blåbär istället så vi kunde äta blåbär med mjölk på kvällen =) men vi fick ju iaf en heldag ute i friska luften i skogen =)


Och nu har det hunnit bli onsdag idag är det lite kvällsjobb som väntar men först ska jag hem till Malin och    Lowa-lee på lite besök innan jobbet. Så efter idag har jag 7 arbetspass kvar innan jag får lite semester ska bli så skönt.


    Nu ser man ju faktiskt att jag är gravid =)

 En present från Sara =) Så sööt..

 Och så en bild på mina två älsklingar..  Min Käraste underbara jonas och så min älskade trollunge till systerdotter..    <3

Glöömde

skulle ju ha skrivit en sak om i lördagskväll..  Runt 22 på kvällen blev vi lite lätt skrämda utav att 3 poliser knackade på vårat vardagsrummsfönster..  Jonas satt och kollade på tv vid de fönstret och jag låg i sängen och kollade på tv och hörde att det knackade på fönstret, tänkte först nu är det några ungar som jävlas och de fönstret var öppet fast nerdraget så jonas frågade vem det var och till svar fick han det är polisen skulle du kunna komma och öppna porten till oss  =)   Inte ofta man får fin besök utav polisen så där en lördag kväll.. tycker aldrig att de syns till här annars när dom skulle behöva vara här..   =)

Söndagen..

Igår åkte jag och Jonas ut i skogen och skulle försöka hitta lyckan med att hitta kantareller som det finns mängder utav sägs de.. Men tyvärr vi hittade nog bara ca 10 st små ynkliga :( men vi kom istället hem med lite blåbär i en varsin burk.. Inte så mycket som jag ville där heller för det va dåligt med blåbär men lite iaf :) och nu på morgonen har jag ätit blåbär med mjölk :) mums.. Idag blir det kvälls jobb och nu har jag 2 veckor kvar endast 10 dagar jobb kvar innan jag ska ha min efterlängtade lilla ledighet..

RSS 2.0