Ville ha en förändring..

Idag va jag så trött på mitt hår när jag vaknade så brunt och tråkigt.. så jag ringde och bokade tid för att göra slingor och s blev det masssa ljusa slingor.. Blev kanske en aning för mycket och lite för ljust meeen meen de duger.. och fungerar    =)


    Här är en bild men det är mycket ljusare i verkligheten..

Inställd skoldag..

Idag för att det var rasrisk på skolans tak så vi fick inte gå dit.. Jonas är på begravning idag och jag har sune här idag.. vi har nyss varit ute på 1 timmes prommenad.. och nu ska jag diska lite och plocka undan lite.. sen kl 13:30 ska vi klassen träffas på sjuhuset för vi ska gå och kolla på ett museeum där... Så det blir lite skola idag iaf.. 1 timme bara.. Sen ikväll så jag hem till Linda och kolla på hennes nya lägenhet.. =) ska bli roligt..




Tisdag...

Fick reda på igår att hela familjen hemma hade fått magsjuka natten till Måndagen och jag åkte därifrån på Söndagen.. Blir alltid lite orolig i magen när man hör talas om magsjuka för jag är såå rädd för att få det.. Meen på natten till idag Tisdag så va jag välldigt dålig i magen och lika idag på dagen med men jag har ju fått behålla allt jag ätit så det är nog bara inbillning eller en lite släng utav det bara..    =)


Idag va vi i skolan mellan 10-11.30.. efter de åkte jag hem och åt lite lunch.. sen kollade jag lite på tv och skrev en handlingslista.. Men när jag skulle gå ut till bilen och skulle åka till Ica och handla så va det en bil som hade parkerat precis bakom min bil.. Hur fan täker man när man parkerar framför en annan bil.. tur att jag inte hade brottom iväg om man skulle till jobbet eller passa någon annan viktig tid.. Meen jag gick in igen och senare när jag gick ut va bilen borta..   Irriterande...

Idag åt vi kasslergratäng jag kunde inte äta så jätte mycket men ska äta en gång till ikväll så jag får i mig mat iaf.. Jonas är iväg och tränar nu och jag håller på att vika ihop all tvätt som vi tvättade igår.. det går an att tvätta men sen att vika allt och lägga in de i garderoben det är verkligen inte roligt..


Nej ska tända lite ljus nu och sen avnjuta en kopp the när jag är färdig med tvätten..



Besök i Norberg...

Måndag.

På morgonen på måndag tog jag tåget upp till Norberg där mina föräldrar och syskon bor.. Va framme 14:00..  Mamma kom och hämtade mig vid tåget. Och vi åkte hem..  På måndagen gjorde jag inte så mycket.. kollade på OS på kvällen..

Tisdag.

Tisdagen va oxå lungt va mest hemma hela dagen och bara tog det lungt..

Onsdagen.

Gick jag upp ganska tidigt för kl 07:30 va vi på väg till Västerås..   Och va gjorde vi där??  :) Jooo Emma va på ultraljud.. Jaaa   JAG SKA BLI MOSTER I SOMMAR  =)   Roligt... runt 13:00 kom Moster Linda, Magnus och Kusinerna Ester och Emil till mormor och morfar så då åkte vi dit.. Senare på kvällen gick Jag, emma, mamma, linda och morfar runt en sjö noren.. det va upplyst hela vägen med marchaller hunden alfred va med och lilla emil låg så gott i vagnen  =)

Torsdagen.

Torsdagen blev det ett besök hemma hos Sandra, Kristoffer och lilla gullungen Melvin.. Väldigt roligt och trevligt..

Fredagen.

Skulle vi har åkt över till Östervåla till Moster Linda och Kusinerna men då hade mannen i huset legat och spytt på natten så då vågade vi inte åka dit.. istället åkte vi till Avesta och hälsade på min gammel mormor.. där blev vi bjudna på mat.. 
på kvällen va jag och emma och pappa över till farfar och hälsade på lite..

Idag är det Lördag och idag åkte vi till Östervåla till moster och kusinerna.. Vaa full rulle på ester.. emil är ju bara ca 2 månader så han kommer inte så långt..  :) meeen är så himmla go att sitta och gosa med och lukta på..
Vi åt tacos och fikade där.. Va väll där i ca 6 timmar.. Åååå dom e så goa så man vill inte åka därifrån.. Lilla Ester är ju så himmla goo..

sen nu på kvällen har vi kollat melodifestivalen och nu kollar jag OS.. ska nog sova snart är så trött.. I morgon ska jag ta tåget hem.. Hopppas jag kommer ända hem och gärna i tid.. Idag har iaf alla tåg i herrljunga stått helt still och de är inte bra för jag ska byta tåg där.. Meen hoppas på bättre väder i morgon..ser inte ut som de nu iaf snön vräker ner här iaf..



Måndag

Idag har jag varit i skolan.. Sen när vi slutade runt 12:00 åkte jag med Maria in till knalleland.. hon skulle leta present till sin son som fyller 2 på Onsdag..

Sen lagade jag mat spagetti och köttfärsås..  


Kl 19:30 ska jag och Magda träna ett body pump pass.. ska bli sköönt att få träna nu igen  :)


Här kommer dom två skorna som jag köpte i helgen..  Suuupper skööna..



Lördag...

Vaknade 08:00 i morse...   Så klart jag vaknade tidigt när jag inte va tvungen.. Jonas pallrade sig upp run 10:00..  Han är ju sjuk så han fick sova.  Vid 11 åkte jag till skokanonen och bytte skor.. och köpte ett par till  =) 100 kr styck kunde ju inte låta bli..

sen va jag förbi max med en sak och sen va jag till ica och handlade fläskfile som vi åt idag..    Idag har vi inte gjort nått bara varit hemma både jag och Jonas..  Vi har kollat på flickan som lekte med elden och den va bra konstigt slut bara  =)

Sen har vi lagat mat och jag har pluggat lite..

NU sitter Jonas vid datorn och spelar och jag kollar på tv..

Idas Fredag...

Idag försov jag mig lite så jag gick upp kl 07:23.. åkte till skolan 08:00.. va inoformation om Sommarjobb i skolan som jag gick på..  Det höll på ca 1 timme.. Så efter de satte vi oss i matsalen och fikade lite.. jag tog en the och en macka..

Kl 11:00 började jag jobba på Max.. Va inte så mycket att göra.. Jag slutade kl 14.30... Då åt jag korvloda som jag hade med miig kl 15:30 va det nästa jobb som gällde så då åkte jag till sko kanonen och jobbade där till 19:15.. Vi hade faktiskt lite att göra för det har kommit massa nya sommarsko   =)    Så vi plockade runt i butiken så ska de få ut de nya skoran i helgen i butiken...   roligt..    Jasg köpte ett par skor 100 kr.. ordinarie pris 350kr.. kunde ju inte låta bli.. Lägger uten bild på dom i morgon.. Jag har kollat på dom ett tag men har inte gillar dom för dom har framsar meeen ojj så sköna dom va.. finns en lägre modell oxå som kostar lika mycket finns en risk att jag har dom hemma innan måndag för dom va oxå suuuper sköna  =) tror jag ska rensa ur lite skor i helgen för det finns nog mycket som kan slängas...  fast jag vill inte slänga skor men men..



Neej nu blir det snart sov time... Är sååå trött..  




God Natt..

Jobba

Dubbel pass i morgon.. Först ska jag till skolan en snabbis och lyssna på info om Sommarjobb.. Sen blir det att jobba mellan 11 - 14:30 på Max och sen jobba mellan 15:30 - 19:15 på Sko kanonen..   =) är bra att få in lite slantar va ett bra tag sen jag jobbade nu när jag har varit sjuk... 
Och nu är det Älsklingens tur att bli sjuk..

Träningen har det varit dåligt med nu när jag varit sjuk.. Men nästa vecka på Måndag då börjar hård träningen för då ska jag vara helt frisk har jag tänkt..   Jag har iaf inte ätit något godis sen i Söndags..    :) Braaa Ida med tanke på att jag åt varje dag innan  nästan.. 


Nu blir det lägga sig i sängen och läsa lite inför ett prov nästa vecka sen blir det sängen.. Sov på soffan i natt mellan kl 23.00 - 03:20 inatt för Jonas somnade före miig.. och han lät som 50 elefanter ungefär...  de va helt omöjligt att sova i samma rum... Hoppas på en bättre natt idag.. soffan är ingen höjdare..


Idag börjar förhoppningsvis mitt nya

LIV... Ettt nyttigare och med mer träning..   Nu har vågen kommit upp aldeles sör mycket... Den här veckan ska jag inte äta något godis eller fika alls.. ska försöka så ett tag men sen kanske jag kan få unna miig något litet 1 dag i veckan men inte mera..


Det blir ingen träning idag och inte i morgon heller tror jag för jag vill bli helt frisk idag är jag lite snorig än meeen snart är jag frisk :)

RSS 2.0