Pirrig i magen..

Idag är det första dagen på min Praktikplats..  Ska jobba mellan 12:00 - 21:15.. är lite pirrig hur det ska gå.
Men det går noog bra hoppas bara att man får bra personal och bra boenden..

Såå vi får hoppas att allt går bra..

Nu ska jag laga lite mat som jag ska ha med miig och så jonas får lite mat när han kommer hem från jobbet sen..

Berättar sen när jag kommer hem eller i morgon bitti om hur första dagen i dalsjöfors gick :)

Haa en bra dag...


Söndag..

Jaaa nu har jag gått 2 veckor i skolan och har hunnit med 1 inlämningsuppgift och 1 prov.. har inte fått tillbaka nått utav dom än men vi får väll se hur de går :)

I morgon börjar min praktik ska vara på ett doende i dalsjöfors i 4 veckor.. ska bli roligt blir ju nått helt nytt för miig så det är lite spännande..

Idag har vi varit på Ellagården och ätit mat för jonas mormor fyller år. Det va väldigt trevligt och gott..

Just nu är jonas och spelar match eller nu har dom slutat men den va i svenljunga så tar ett tag till innan han kommer hem.. jag har suttit och kollat Finnkampen och sverige vann på både dam och herr..

Nuu har jag gått och plockat lite här hemma i lägenheten..


Börjat skolan...

Jaaa kan ni tänka er att jag har börjat i skolan igen :) känns faktiskt välldigt välldigt bra.. och de som känns bäst är att jag är Extra personal på Max :)   hihihihi sååå sköönt..

Jag läser omvårdnadsprogrammet, ska bli undersköterska det är 1.5 år såå det är ganska skönt att det inte är så långt utbildning.. sen vill jag ju bli sjuksköterska i slutändan.. så efter detta om jag känner att jag fortfarande vill bli det så läser jag det efter det här.. har ju tid på miig  :)


Det vi håller på med nu i skolan är vår och omsorg.. vi har lämnat in 1 uppgift jag hoppas att det gick bra.. På tisdag har vi våran första skrivning  :) skaaaryy.. Är lite rädd och nervös för de...



igår va våran älsklingar här Lina Och Micke.. vi gjorde tacos sen kollade vi på tv/film och bara tjatade och hadet det mysigt vid 23.30 åkte vi till max och åte en varsin glass.. och sen åkte vi en runda på stan och kollade lite.. va lite läskigt för det va en bil som förföljde oss och ville att vi skulle stanna dom körde efter oss länge.. meen vi kunde virra bort dom sen..


Idag har jag jobbat på sko kanonen mellan 10-13 och nu ska vi nog inte göra nått blir nog en lung hemma kväll idag..


PersonalAktivitet..

Jaaa igår va vi på lisseberg med jobbet.. Va väldigt roligt.. åkte lite karuseller matti försökte dra upp miig i balder men han lyckades inte som vanligt tror ingen lyckas få upp miig i den.. även om nån skulle bära upp miig..

åkte hem när dom stängde kl 22..

Då åkte vi till lilla torget i borås och satt där och drack en öl/cider.. Mycket trevligt va de.. de va jag johanna magda farsane marlene mehlia och fabian så satt vi där till 01:30..

tack för den kvällen.. men så sorligt för vi tog farväl av johanna och farsne dom har blivit stora nu och ska ut i den vida världen.. usssch såå tråkigt dom ska flytta så långt.. 

Jaa nysss så har jag bakat blåbärspaj som jag ska mumsa på snart..

och ikväll blir dt myspys med lina micke kristoffer och denise.. ska bli trevligt..


Haaa en bra dag de ska jag ha för jag är ledig :)


Semester..

Jaaa då va denna semester slut för den här sommaren.. trist..

Den började med att jag tog bilen upp till Norberg på måndagen och så va jag där till Fredag. Innan jag åkte hem så va det lite tråkigheter va på Begravning för våran kära Evert inte alls roligt bara grät och grät.. Efter de så åkte jag hemm till borås igen för jag jobbade lördagen och söndagen på skokanonen..

På Måndagen drog jag och jonas iväg 08:00 på morgonen och våran bil körde mot Öland.. Där vi hade hyrt en stuga till Torsdagen.. Vädret va tyvärr bara med oss på Onsdagen så då låg vi och solade vid havet hela dagen och badade fast bara 1 gång för vattnet va riktigt riktigt kallt gjorde ont i hela kroppen när amn hoppade i så det blev ett snabb dopp men vi klarade det iaf :) Vaa gjorde vi mer på öland joo vi åt och drack gott och bara hade det bra. Vi bodde i Borgholm så vi tog en sväng över till kalmar och färjestaden och så blev det ett snabbt besök i Djurparken.. Vi va även förbi soliden och slottsruinen fast vi betalade aldrig och gick in..

På Torsdagen forsatte våran resa upp till Norberg igen.. Vi kom mot kvällen för vi stannade till i Västervik och käkade och tittade lite.. När vi kom fram så åt vi och tog en prommenad upp till Mormor hela familjen utom pappa för han tog bilen..

På Fredagen gjorde vi inte så mycket va en sväng till Avesta och kollade lite i affärerna och bara var hemma och tog det lungt..

På Lördagen så åkte vi till Avesta och ett ställe som Hette Askön. Där hade G-mormor ordnat en lite släktträff med hela släkten, hon hade gjort massa dog mat och efterrätt.. Och Matilda hade ordnat en tipsprommenad som JAG vann  :)
Och Fredrik hade ordnat en massa lekar som vi va i olika lag :) riktigt roligt och lycket blev det vädret va med oss hela tiden kom bara några droppar..

TACK FÖR EN ROLIG DAG GAMMEL-MORMOR JENNY....

Sen idag Söndag så skulle jag och jonas åka hem till Borås igen för vi börjar jobba i morgon igen.. trist..
Vi har Emma och David med oss som ska vara här den här veckan..


Jaaa det va min semester de.. Hade ju bara två veckor så jag har hunnit med lite iaf..


Sååå nu är det bara att komma tillbaka rill verkligheten igen Jobb Jobb Jobb Jobb som gäller sen ser vi fram emot en 3 veckor semester runt Januari/Februari igen..


Haa det bra..    Sov gott..

RSS 2.0