Några bilder på min Älskade söta hund

 

 Inte så bra bild på miig.. Meen jag kramar iaf miin älskade affe

 Alfons är ju VÄRLDENS sötaste hund kolla själva.. Han är ju så goo så man vill bara hoppa in i datorn och krama om honom..

 Och ibland så kliar det lite på han så då måste man klia siig  :) Och alfons älskar att bli kliad.. Jonas va hans egen klimaskin.. varje gång alfons träffade jonas så kunde jonas sitta och klia han i flera timmar han slutade aldrig och Alfons ÄLSKADE det..


VILA I FRID ALFONS..Jag kommer alltid att älska dig. Du kommer finns i mitt hjärta så länge jag lever..

En vän för livet är borta..

Min kära alfons är tyvärr borta.. Men jag får väll intala miig och tror att han mår nog säkert bättre där han är nu i hundhimmlen.. Men det är ju en vän för livet som har försvunnit han har ju varit en i familjen i 4 år var alltid glad när man kom hem och vart alltid med oss och var nyfiken :) han va ju den bästa.. Grinade hela kvällen igår och har vaknat flera gånger i natt och varit jätte ledsen.. kommer att vara ledsen nu jämt när jag tänker på han.. Jag fattar inte att man kan blir så fast vid ett djur.. för nu när jag kommer hem nästa gång så kommer den ingen glad liten vovve till dörren och blir glad när man kommer hem.. och viftar på svansen, och ingen som blir glad när man vaknar på morgonen eller någon som blir glad för att man ska gå ut och gå.. man har ingen som man kunde gosa med om man saknade nån eller om man var lite ledsen så kunde man sitta på golvet vid han och han la sitt huvued mot mitt bröst och det verkade nästan ibland som att han ville trösta en för då kramade man om han och ha la ner huvudet så där fint..men han kommer aldrig bli bort glömmd.. han kommer alltid finnas i mina tankar.. trodde faktisk inte att jag skulle bli så här ledsen när han försvann men jag kunde inte rå för det.. tårarna bara sprutade ut utan att jag ens tänkte på det.. tänkte bara på hur alfons hade det och att jag aldrig mer kommer att få se han eller träffa han..men han mådde ju inte bra i vårna värld...men varje gång jag ser en bild på han eller tänker på han så kommer de kännas jobbigt och jag kommer garanterat fälla en eller flera tårar för hans skulle.. men det är väll naturligt hoppas jag.. en hund blir ju som en familjemedlem..

Såå nu har jag fått ut lite känslor inom miig..

 Ska lägga ut fler bättre bilder senare.. hade inga fler nu på den här sidan.. Han många andra bättre när jag går in på min sida på datorn sedan.. HAN ÄR VÄRLDENS SÖTASTE HUND...

Kommer aldrig sluta vara ledsen...

Jag kommer aldrig glömma diig Min kära Alfons..
Kommmer aldrig att sluta grina i mitt hjärta..

Påsken Förbi med stormsteg

Ussch va fort påsken gick.. va ju ledig från onsdagen till måndagen såå jag passade på att åka hem då så kom jonas upp på fredagen med bilen..de va mysigt.. Meen ingen snö hade dom där hemma.. det är vi här nere som har fått snön..

Sen hade vi maggis med oss i bilen på vägen hem och släppte av henne i Hoppas jag har rätt nu :) LIDköping .. bär hon bor nu.. Det är roligt för det tar ca 1 timme att åka därifrån och hem till oss i borås.. Såå nu ska jag ta miig dit någon helg när jag är ledig :)

Meen när vi kom hem så fick vi en lite choock..se själva..

 Våran bokhylla som vi har efter en vägg här hemma hade bara sakat ihop.. den hade vikt sig och låg rätt över golvet där vi kommer in från hallen.. snacka om choock.. trodde ju först att de hade varit inbrott meen inget var borta bara den som låg lite fint vid ingången.. med lite saker på golvet :) såååg ju lite roligt ut..

jajaja nu fick ni nått nytt att läsa..

Tack och hej leverpastej..

Vinter igen

jaa de blev vinter igen i 2 dagar.. igår vaknade ajg kl 08:00 och då va det helt vitt ute och de vräkte ner snö.. och de snöade precis hela dagen hela hela dagen och i morse när jag vaknade så såg det ut så här:

 Utan för vårat köksfönster idag kl 11. solen sken men de syns nog inte tyvärr.

 En En eller buske....utanför fönstret..



Men det är sol och lite plusgrader så den försvinner nog idag tyvärr snön.. meen men de va fint när ajg vaknade och är det fortfarande och nu är kl 14:15...


Ska gå nu Heej o Hopp   // Ida


GRATTIS

Vill jag säga till min kusin Alvin som fyller 2 år idag.. ojojoj va tiden går fort man vill ju säga lill killen åt han fortfarande.. meen han är ju en stor killen så så jag får väll börja kalla han de :)

hoppas du får en bra födelsedag iallafall..  kram Ida

Jobbat och fått ännu ett

Snyggt Brännmärke på underarmen.. Fyyy fan vilket fult ärr jag kommer få där sen.. 1 till att lägga i sammlingen..



Fått min framkallade bilder från thailand

Åååååå va jag längtar tillbaka till thailand nu när man kollar på korten.. Vill sola och bada igen och bara vara där.. allt va så perfekt och bra sällskapet, hotellen, vädret, ställerna allt perfekt..

Vill ligga på standen i kho samui igen vi låg ju där helt ensama mitt på stranden brevid vatten de va såå skönt de enda man hörde va när vattent kom in mot stranden och nån båt lite då och då..


Jajaja nuu får jag väll sluta drömma det blev en prommenad i morse på nästan 1 timme gick fortare än va jag trodde att de skulle göra. de va jätte fint ute klarblå himmel med sol och så va det sådär lite kallt så man fick ha mössa och vantar men e gick man snart så jag va ju varm när jag kom hem igen..

Neej får väll lägga undan thailandskorten nu och börja laga lite mat så jonas får mat när han kommer hem från jobbet.. Jag tar med miig mat från igår till jobbet.. börjar  ju jobba kl 16:00.. tills i natt..


Hoppas ni har lika fin väder som jag har passa på och njut och var ute i morgon kan de regna igen..


HeejOHoopp

En fin Vår dag..

har det varit nu 3 dagar i rad söndag måndag och idag är klar blå himmel ute och sol.. Det är inte så varmt på morgonen men det blir varmare på dagen sen med hjälp av solen.. Är hur fint som helst.. va ute på en prommenad igår och ska gå ut nu oxå men då får det bli en längre tänkte jag skulle gå till kypesjön är den sjö man kan gå runt och så finns det olika spår man kan gå i skogen.. jätte populärt ställe många som går och springer där..

Jaaa neej nu ska jag gå så jag hinner komma hem sen innan jag ska börja jobba ska jobba stängning nu fyra dagar.. sååå tråkigt.. då får jag inte träffa jonas så mycket blir bara hej och sen åker jag..


Pusss  o hej

RSS 2.0