Låång helg..

Blev dag jobb i Torsdags på Tullen, sen på fredagen hade jag tänkt vara ledig men jag la in på kvällen och på fredag morgon fick jag ett sms och blev bokad på Byttorp mellan 15-21.15.. 

På Lördagen jobbad ejag på max mellan 11-16 när jag kom hem så tvättade jag och sen låg jag bara i sängen och kollade på tv sen somnade jag kanska tidigt..  För

Söndagen så blev det jobb på LSS:en mellan kl 8 - 19 så det blev ett 11 timmars pass, men de gick jätte bra för jag trivs så bra med funktionshindrade människor dom är så härliga och man får så mycket tillbaka utav dom :) det som är roligt oxå är att dom blir så glada när jag kommer.. de kanske dom blir när de flesta kommer men de känns ändå bra och roligt..

Nu har jag 3 dagars jobb kvar sen är jag ledig i 5 dagar och de dagara ska spenderas i Norberg med min Älskade familj ska bli helt underbart.. ÄLSKAR ER..

så det har blivit jobb från torsdag - onsdag.. 




Sååå nog om jobb börjar bli väldigt mycket jobb i denna blogg just nu men det är de enda som händer just nu och de är väll bra.
Har även blivit en hel del träning dennna veckan.

Måndag: Spinning
Tisdag: Löpning morgonen + styrketräning i gymmet, och ett Bodypumppass på kvällen
Onsdag: BodyPump pass
Torsdag: Spinning
Fredag: Vila
Lördag: BodyPump
Söndag: Vila

ska försöka bli mycket löpning nu inför Göteborgsvarvet de börjar närma sig alldeles för fört nu..

Nu kollar jag på Wallander men snart blir det sängen för jag är riktigt trött..

Saknar...

Jag skanar min familj och Tindris..  Mamma, Pappa och mina kära syskon Emma, Matilda och så klar snaknar jag att få gosa med Underbara systersotter Tindra.. 


En liten uppdatering..

Jaa som sagt jag har varit dålig med uppdatering, men för två vekor sedan jobbade jag väldigt mycket jobbade ju nästan 75 timmar på 7 dagar..  =) Veckan som va nu va lugnare jobbade bara måndag, tisdag och onsdag..La int eupp några mer tider ångrar de lite nu men jag behövde nog vara ledig tror jag för jag har varit trött hela veckan, har nog kunnat sovit hela dagarna om jag har velat..  Är trött än men de ger sig väll kanske kommer efter lite oxå sen jag åt pencillin jag vet inte..

Denna vecka har jag än så länge bara fått jobb på torsdag, för jag har 12 garanterade pass nu lite utspritt fram till mars för chefen på Norr 1 hade några pass som hon ville bli av med och de va ca 14 stycken så tog alla förutom 2 =) kul att man blir tillfrågad för då är de ju ett tecken på att dom vill ha miig iaf =) jag har lagt upp tid måndag till onsdag i vikariebanken så hoppas dom hör av sig iaf någon dag :) ska nog lägga in fredag och söndag oxå..

Har ändå inget att göra på dagarna så kan lika gäran jobba jonas jobbar ju varje vardag..  Men nu har jag kommit igång med träningen igår va det 4 månader kvar till göteorgsvarvet så måste börja med min löpträning nu oxå, ska börja på löpbandet i veckan och snart springa ute oxå nu när det börjar bli lite mildare ute..

i fredags gjorde vi ingenting och inte i lördags på dagen heller men sen rövade jons bort miig han sa bara att jag skulle vara klar till 16:30 och så åkte vi iväg och när han parkerade bilen på damsvedjan så förstod jag att Lina och Micke va inblandade, så när vi kom in där stod min kära Älskling och lagade mat och så kom även kristoffer och denise oxå, jag fick min överraskningsmiddag för att jag har fyllt år lite sent men bättre sent än aldrig..  Ååå va god mat vi fick, Fyld fläskfilen två med olika fyllning och så rostade rotfrukter till det med sallad och sås, och efter maten så åkte vi alla iväg och spelade 1 timme bowling och sen tillbaka till Lina och Micke igen för filmtittning och efterrätts ätning och godis, till efterrätt va det linnas kladdkaka med cheescake uppepå =) de låter lite konstigt men den är suuuuper god..  =)  Vi kollade på Boog and Elliot en tecknad film den va riktigt rolig..

Åkte hem runt 23 så det va en riktigt rolig kväll Tack mina underbara vänner och Jonas, va skulle jag göra utan er..  Älskar er allihoppa..


Idag Söndag tog vi en skön sovmorgon till ca 09:30..  gjorde ingenting på förmiddagen sen på eftermiddagen lagade jag kycklinggryta med ris sen blev jag så uttråkad så jag kollade med linda va hon gjorde så då bestämmde vi att vi skulle träffas i stan kl 17:00 och ta en fika, så vi satt där till ca 19:30 och tjatade :)  Sen kollade jag solsidan och nu ska jag snart sova..  Ringer dom inte om jobb i morgon kl 07:00 så åker jag och tränar.. 



Visste inte att det fanns...

Så här mycket jobb att få..   =)  På Fredag har jag jobbat i 7 dagar och på dessa 7 dagar har jag kommit upp i ca 60 timmar och då har jag inte räknat med 2 nattpass jag har haft med sovande jour så det blir ju ännu mer än 60 timmar på 7 dagar bara..  =)  ska det fortsätta så här tills sista Januari så blir det en go summa i februari sen   =)

Ussch i morgon blir det jobbigt ska först jobba inom hemtjänsten mellan 7:15 - 14.30 sen hinner jag vara hemma i ca 2.5 timmar sen mellan kl 18:00 - kl 14:00 dagen efter på fredagen ska jag ha sovande jour inom funktionshindrade..  =)  så det blir en lång torsdag..  Men men.. Är ledig i heglgen så då ska jag bara vila ocj ta det lungt och så ladda upp för en ny vecka med hoppas på mycket jobb denna veckan oxå.. 


En jääkla sjukdom

söndagen den 26 december på natten vaknade jag utav att jag hade feber.. Och mycket riktigt sen på morgonen hade jag 39.1..  och sen höll febern i sig resten av veckan plus att jag fick ögoninflammation först i ena ögat och sen i det andra, och förkyld med hals ont och en kraftig hosta. Dagen före nyårsafton åkte jag och Matilda hem till Borås och då känndes allt mycket bättre, men sen när jag vaknade jag på Nyårsafton och hade kände ögongen, jätte halsont och hade ingen röst plus att jag hade svullnat upp jätte mycket under halsen, så jag låg i 39 graders feber hela nyårsafton. Och va inge bättre på lördagen heller, så då tyckte mamma jag skulle ringa och kolla dels med svullnaden och att jag var inne på min 6:e dag med feber.. Fick en tid på vårdcentralen i Ulricehamn..

Och där hade jag dålig syresättning i blodet, och så hade mina kötlar i halsen svullnat rejält och så hade jag nån slags infektion i halsen. så jag fick en Pencillinkur 3 tabletter om dagen i 10 dagar.. 

=) 


Är inte bra än men det börjar bli bra.. Har iaf ingen feber..  1 sak borta..  =)

RSS 2.0