Strömstad

Jaaa om 10 minuter åker jag och Marlene till strömstad och jobbar lite på max öppningen.. vi ska vara där i två veckor.. så om ni undrar varför det är dålig uppdatering så är det för att jag inte har någon dator.. Hittar jag ingen efter vägen så får ni uppdatering om två veeeks när jag kommer hem igen..

Haa det kanon..

Pusss Pusss


Jonas jag kommer sakna diig och jag älskar diig.. ses KyssKyss

Fy Fy Ida

meeen jag va bara tvungen att köpa 2 par skor idag..

 ett par köpta på Euro sko.. va nersatt 100 kr..


 Och ett par köpta på mitt kära jobb.. SkoKanonen.. där fick jag rabatt :)


Dom va så fina båda och dom är ju lite olika så det fick bli båda...


Lördagen den 23 Maj 2009

Igår hade vi grillmys hemma hos jonas och miig.. Vi två Lina, Micke , Kristofer och Denise va det.. riktigt mysigt och trevligt och alla blev mätta och belåtna.. Idag har jag jobbat till kl 16:00 sen åt jag och jonas och sen va det så fint väder så vi tog cyklarna ner till Almenäs och satt oss och tittade ut över vattnet.. MYS MYS...


 







 


De va allt från miig idag.. Tack och Hej

Veckan som gått..

Usssch skulle sova tidigt idag hade jag tänkt men jag har så ont i magen så kan inte sova.. neej neej noog med gnäll...

I veckan så har jag istort sett jobbat hela veckan.. I fredags kom pappa och Matilda ner hit till oss dom kom runt 20:30 på kvällen så vi kollade klart på Talang och sen åt vi lite kvällsmat sen sov vi för vi alla va trötta..

Lördagen vaknade vi ganska tidigt så vi åt frukost och sen klädde jag och jonas på oss träningskläder och så packade vi väskan och tog bilen till Göteborg.. vi parkerade bilen vid lisseberg och tog spårvagnen till slottsskogen där jag och jonas skulle springa göteborgsvarvet.. Spårvagnen va så full att man fick trycka sig in och stod packade som sillar i en burk.. meeen vi kom dit.. Vi hämtade våra nummerlappar och sen köpte vi oss en varsin pastasallad och pappa och Tilda tog en poppcorn :) Jonas startade kl 14:37 i grupp 5.. han sprang iväg och bara lite efter att han startat så kom den som vann i mål.. han sprang på 1 timme och 2 minuter helt sjukt fattar inte att man kan springa så.. jag startade kl 15:22 i grupp 12.. Jonas va riktigt duktig och kom i mål på tiden 1 timme och 42 minuter är riktigt stolt över att han va så duktig.. Själv  gick det inte lika bra för miig.. 3 timmar och 2 minuter kom jag i mål på men nu är ju jag inte så tränad och har aldrig sprungit mer än 7 km förr... sååå mitt mål va att ta miig i Mål bara och de gjorde jag..
När vi kom hem helt slut va jag så åt vi pizza sen sov vi :)

Söndagen vaknade vi runt 09:30 då va pappa och tilda redan vakna.. när jag skulle gå upp ur sängen så bara vek sig benen igen och jag kom inte upp hade så ont i benen.. såå de blidde att halta siig igenom hela dagen och klippa gräset toog siin lilla tid :)

På kvällen kom Våra kära vänner Lina och Micke på besök och Även våra andra vänner och en nyfunnen vänn Kristofer och hans tjej.. Det va väldigt trevligt vi fikade lite och kollade på tvoch pratade lite almännt skit :) som vi brukar..

Sen sov jag och jonas gott...

Idag Måndag så är jag bättre  i benen är lite stel än men kan gå mer normalt idag sköönt.. Va upp och handlade runt 13:00 tiden sen träffade jag Therese inne i stan och vi satt vid viskan och käkade glass mycket gott och trevligt va även in på espressohouse och hälsade på Ida som jobbade och även emma och Jasmin..


Och nu ska jag snart försöka sova men har så ont i magen..

God natt..   KramKram...

JAG KLARADE GÖTEBORGSVARVET....

YEES YEEES YEES  jag klarade hela loppet.. Tog mig till målet.. Sprang inte på någon super tid 3 timmar och 2 minuter..
Meen mitt mål va ju att ta miig runt hela loppet och sedan komma i mål.. och de gjorde jag...


Och jonas min älsklig va jätte duktig spran på 1 timme och 42 minuter.. äär så stolt..



nu har jag sååå ont i benen att jag knappt kan stå upp..



Vill bara vara LEDIG NU

Jag vill verkligen vara ledig nu.. det har gått 12 dagar in i maj månad och jag har jobbat över 70 timmar redan.. Och de ser inte ut som att man får vara så mycket ledig framöver heller.. blir ledig 3 dagar i helgen men sen drar jag ju i väg till strömstad och där blir det nog inte mycket ledigt heller sååå det är väll bara att hålla ut till slutet av juli.. när jag ska ha 2 veckor semester :) läääängtar redan..


och så är det ju de där loppet jag ska springa på lördag.. det är lite jobbigt att först jobba hela dagarna varje dag och springa på kvällen eller innan man börjar jobba såå jag kan ju säga att jag sommnar ju ovaggad iaf...

Neej usssssch va jag klagar ska vila lite nu innan jag ska börja jobba igen fattar inte sov till kl 12 och är trött iaf.. la jag miig i sängen nu så skulle jag lättt kunna sova.. och kl 01:00 i natt så ska patrik komma till jobbet så ska vi koka ur fritöserna såå det blir inte att man kommer hem halv 2 inatt blir snarare kl 3 kanske.. skönt att jag är ledig i morgon.. ska sova hela dagen..



 

det blev lite uppehåll med regn

runt kl 19:00 ikväll.. Har öst ner regnt precis hela dagen idag och jag som hade planerat att ut och springa.. meen så när kl blev 7 så slutade det och jag skyndade miig på med träningskläderns, skor och keps.. såå det blev en runda på 5.4 km... hade tänkt att jag skulle springa 1 mil idag men de får kanske bli till söndag..


För nästa lördag så är det dags.. GÖTEBORGSVARVET... kan ni tänka er att jag ska springa de??? För de kan inte jag..
Meeen jag ska göra mitt bästa har inte sättit någon tidsgräns utan bara att jag kommer i mål.. sen gör det inget om det tar 10 timmar eller 4 timmar   :)


Nuuuu blir dt duuusch, talang och sen lite kvällis.. jonas kommer nog hem runt kl 22:00 han e iväg och spelar match..

Söndag...

åååå nu har min älskade Jonas kommit hem från sin helg tripp i Göteborg.. såååå sköönt gillar inte att sova ensam hemma..  :) har saknat han mycket..

jaaaa jobbba ikväll igen.. börjar kl 16:00..  va ju ute och sprang igår 5.7 km... fyyyy fan vilken träningsverk jag har i min lår idag... giiiick ganska segt att ta siig upp ur sängen i morrse... 

Jaaa jag hoppas att kvällen kommer bli lugn idag att vi inte får mycket att göra.. för jag har 1 kväll kvar i morgon och då är det IFK göteborg som kommer hit och möter elfsborg.. sååå då kommer det bli mycket..


Puuuusss Puuussss & Kraaaaamm Kraaaaaamm


   Jag&Jonas i Thailand...  :)   lääängtar tillbaka..

Valborg... och 1 Maj

Igår va det valborg... jag va ledig tvättade på morgon och va på ass möte på jobbet 1 timme.. Jonas kom hem runt 12.30 och då åkte vi in till knalleland och gick i djurparken det vaaaa sååå fint väder och vi ville vara ute och njuta av solen och värmen.. vi åt där inne och gick runt och myste och tittade på djuren..

Senare kl 18:00 tog vi våra cyklar och cyklade ner till stan och där mötte vi upp Lina Och Micke vi kollade på sveneriksson gymnasiet som hade sin kortesh.. vet inte hur de stavas meeen den va rolig att kolla på sen cyklade vi hem igen och va hemma runt kl 20:00 då tog vi bilen hem till Lina och Micke så satt vi där och kollade på Mr Bean på semester..
sen när klockan blev 23:00 åkte vi in till stan och gick några varv inne i stan och kollade på alla männiIskor och bara gick där.. sen åkte vil hem till varsit...

Idag är det första Maj..  GRATTIS MAGGIS OCH DANIEL PÅ ERAN 26 ÅRS DAG..

Vi gick upp runt 08:30.. kl 11.00 åkte jonas iväg och jag tog en sväng i knalleland och köpte ett par byxor och ett par skor.. lika som jag har fast en annan färg bara.. 199 kr tyg skor aassss sköna och snygga jooo jag köpte en lite axelväska oxå kostade 80 kr..  

ska börja jobba kl 16:00 och jobba idag, lör, sön, mån.. kväll seeegt.. Jonas åkte till göteborg och kommer hem på söndag eftersom att jag ändå ska jobba hela kvällarna....



Nu sitter jag och kollar på High school musical.. sååå jäkla bra.. men måste köpa den sista filmen oxå har 1 och 2.. bara 3 som saknas..



Hopppppas ni har lika soligt och fint som det är i Borås....    Pusss Heeeej

RSS 2.0