Onsdag

Igår Tisdag så hade vi en personaldag med Max. Först så spelade vi Painball och det va skit roligt trode inte det först, jag och Linda tänkte inte vara med först men vi ändrade oss sen och de va vi väldigt glada att vi gjorde för det var ur kul som helst. Mitt lag som bestod utav mig, Axel, Fabian och Anel vi kom 2:a.. Jag va de enda tjejen i mitt lag men det gick bra ändå.  Efter det så lekte vi lekar som therese hade hittat på då blev vi bara två lag men då vann mitt lag :) sååå en lyckad dag.
Sen på kvällen hade Adam och Fabian fixat en jätte bra lokal till oss som vi va i,där åt vi tacos först och sen blev det fest med dricka och musik och prat

Idag Onsdag är det fotbollsmatch. ELFSBORG mot VALENCIA på Borås arena. jag ska jobba före och under matchen och lite efter. det kommer nog vara jätte mycket folk tror jag så hoppas allt går bra.

Och bara så att alla vet. Handla ALDRIG på SILVAN i borås..

Ha det bra alla


 <3 <3 <3  Jonas                    

                                                          // Ida..

Onsdag!!

Idag är det onsdag och kl är bara 8:35, och jag är ledig. Gick faktiskt upp så jag va på gymmet kl 6:00 i morrse.. måste få igång min träning nu för det fungerar inte längre annars..  :)
Tränade med Carro..
Är ledig i två dagar nu ska bli skön men jobbar sen i helgen igen jobbade hela förra helgen. Nu ligger jag i sängen under täcket och bara myser lite är skönt efter man har träat och duschat.. Men måste gå upp och diska snart för det finns så mycket disk så det går inte att beskriva.. Fastjag e så trött så skulle nästan viljja sova lite men det tror jag inte att jag har tid med  :)

vet ju aldrig vad jag ska skriva i min blogg det händer inte så myket i mitt liv mer än att jag jobbar är hemma med älsklingen och tränar.
 men nu har jag iaf skrivit nått nytt får se om jag kommer på nått mera kväll och skriva. Men ha det så bra alllihopa


Love you jonas.. Pussar till alla jag känner. .


RSS 2.0