Hur många sover till 13:30???

Joooo Ida.. jag vaknade halv 2 på eftermiddagen idag. Helt sjukt har aldrinågon sin undr mina 21 år sovit så länge... jag höll på att svimma när jag vaknade TRÖTT och kollade ur mycket klockan a..känndes som hon va halv 10 högst..

Ajjjjaaa nooog om de... de va nog en engångs händelse...


i morgon ska jag till jobbet halv 12 och då kommer jag attt bli upphämtad av Matti och så åker vi och hämtar Bella så ska vi åka till partille och vara där och jobba från 13:00 - 21:00.. de ska bli roligt.. dom ska ha personalmöte...


roligt roligt.. Idag har jag inte gjort så mycket jag har ju sovit hela dagen... men jonas åkte vid 6 för han spelar match nu så då åkte jag till ica och köpte en jädramassa frukt.. sååå nu ska jag kolla sjukhuset och göra miig en riktigt fruktsallad.. 
Muuuuummmmsssss...



Heeeeej så länge

Lite Thailands Bilder


  Havet på Kho Lak

  Jag och Jonas på solstolarna Kho Lak

  similan öarna.. de va riktig bergsklättring upp till stenen högst upp men vi klarade det

  Sååå då har vi kommit högst upp till stenen.. utan skor ganska varmt på klipporna..

  Krit vit sand på similan.. Världens finaste.. har aldrig sett nått finare än de öarna

  similan..

  Solnedgång med lite båtar.. På Krabi

  Så här nära poolen bodde vi i Phuket.. Bara öppna altandörren och hoppa i.. Helt underbart.



Såååå nu har ni fått ett litet smakprov från Thailand.. kommer lite mer i morgon...


Kram Kram

Lyckligt lottad

Jag måste ju ha världens sötaste och bästa pojkvän..

Jag hade jobbat idag hela dagen och när jag kommer hem.. så är lägenheten kliniskt ren.. Älsklingen har storstädat och diskat.. de va jätte fint hemma.. Viist är det härligt..


Taaack älskling.. duuuuu är BÄST...

Jag Älskar dig...   // Ida


Nu blir det robbinsson på tv och det blir att dricka en cider till de och äta nötter..


Besök i Norberg

kom till Norberg igår kväll kl 11..   Och jag säger de jag åker ALDRIG med sj mera... va försenat som vanligt så jag missade bussen och de visste inte ens personalen om..

Har varit på 3 års kalas idag hos Alvin... så nästan hela släkten va där.. Ester hördes och syntes iaf :) dooom är sååå söta dom så...


Nuuuu har jag pappa och tilda kollat melodifestivalen... Och det är ju ett skääämt för den som vann och tvåan.. PINSAMT...



God Natt Och Sov Gott...          Måste ge en hälsning till min käraste där hemma krya på dig Älskling..


Och även Grattis Linda på din 23 års dag...

Grattis Alvin 3 År

Grattis på födeledasgen min kusin lilla.. 3 år blir du idag.. börjar bli en riktigt stor kille nu.. Hoppas du får fina presenter och att du har en bra dag..

Massa kramar Din kusin Ida och Jonas









Sen en sak till vad är det som är fel är jag inne i thailands tiden än igår vaknade jag kl 05:00 oc de gick inte att sova mera.. igår somnade jag mella 22:00 och 22:30.. och idag vaknade jag kl 05:30 och kunde inte sova mera.. vet inte vad som är fel.. meeen meen.. ska äta frukost nu sen ska amn till jobbet på första gången på 4 veckor...


Pusss o Hej

Kalla Sverige igen

Jaaaa då va semestern redan slut..  3 veckor gick välldigt fort..  Vi landa me planet kl 14:30 igår söndag den 8 Mars..
Flyg resan gick bra.. den tog 12 timmar så lite långtråkigt bara meen vi roade oss.. ingen mellanlandning varken dit eller hem de va skönt att bara starta och landa 1 gång..

Nu har vi packat upp alla saker och håller på att tvätta för fullt.. de blir  nog några maskiner.. sen har vi även varit och handlalat bde jagoch jonas är lediga idag.. Jonas börjar i morgon och jag tror jag börjar på onsdag ska åka till jobbet sen ikväll och kolla det..

Ska väll lagga ut lite bilder oxå meen de gör jag lite senare.. Ni får ju kolla på alla bilder senare som vi ska frammkalla kan ju inte lägga ut alla för vi hade knäppt ca 400 bilder de blir lite jobbigt de kan nog ta ett tag att lägga ut de på bloggen.. men ni ska få lite smak prover...


Haa det bra... Idag ska vi äta tacos de har vi längtat efter... det blir inge kyckling och ris på ett tag iaf..

Snart hemma i sverige

Nu ar det redan onsdag har och vi aker hem pa sondag morgon.. sa det ar bara 3 dagar kvar nu.. tiden har gatt hur fort som helst aldeles for fort.. och nu den sista veckan sa har det varit fint vader pa dagarna men pa kvallarna blir det sporegn och varldens askvader.. Inte alls roligt nar man ska ga ut och ata..

annars ar det ganska bra jonas har blivit sjuk hade feber 1 dag och sen har magen spokat nu i 2 dagar sa han har varit sangliggande.. Men idag borjar de ga mot battringsvagar men inte riktigt sa hoppas det ger sig i morgon sa han hinner njuta av de sista dagarna han me med att ligga pa stranden..

Haa det bra.. Pusss o Kram Ida O Jonas

Framme i Phuket med skit vader...

Nu va vi framme i Phuket efter en sjuhelvetes bilresa pa nastan 4 timmar.. har aldrig matt sa daligt nar jag akt bil..
Hotellet har i phuket ar iaf jatte bra.. nog de basta utav alla 3 med egen utgang till pool..
Vi kom ju fram nu nar kl va runt 5 pa kvallen sa vi packade bara upp och sa gick vi ivag och at och javlar vilket askvader de blev da.. Dar gick vi mitt pa gatan med blixtrar stora som hoghus pa himmlen.. Inte roligt.. Hoppas det blir bra vader nu den sista veckan oxa.. de star att de ska bli daligt men vi hoppas pa det basta..

Ville bara saga att vi kommit fram..

Kramar Ida O Jonas

RSS 2.0