Första dagen på skokanonen

Och va ska jag säga.. Joo att det va riktigt riktigt roligt att jobba där.. Så där kan jag verkligen tänka miig att jobba.. nu är det bara att hoppas att de säljer bra i höst och att det blir någon ledig tjänst där för då tar jag den på en gång och säger HEJ DÅ till MAX... skulle vara såå gött..

Såå nu har man jobbat 4 timmar där idag och ska börja på max om 40 minuter och jobba 9 timmar där :) 

Haa det bra..

Pusss  Hej  

Bakar

Rabarberpaj just nu :) mumma..

Hoppas att den blir good.. meen de tror jag rabarberpaj med vaniljvisp :) riktigt gott..

Såå åtråkigt väder ute helt grått och mörkt, blåser storm och regnar till och från..  Då är det skönt att krypa ner framför tv med en filt och äta varm paj :)


kram Ida

TREVLIG

MIDSOMMAR PÅ ER ALLA...

Hoppas ni får en bra midsommar kan ju hålla tummarna att det blir uppehåll idag.. meen det ser inte så lovande ut..


Kramar Ida&Jonas

GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN

SYSTER HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG. OCH ATT DU HADE EN BRA DAG I LÖRDAGS MED MÅNGA BRA PRESENTER..
GRATTIS IGEN...

                                           ÖNSKAR IDA&JONAS

Blev utmanad av Moster

Såå jag får väll försöka att klara den då :)


Reglerna är följande: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
Jaadu då va jag bara 10 år gammal så antagligen gick jag i skolan eller så hade jag sommarlov. Jag lekte säkert iaf :)

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?
Diska, lägga in tvätt, Snart sova, Kolla bloggen och äta.

3. Godis jag gillar.
choklad, smågodis, chips, ostbågar jag äter det mesta är en riktig godisråtta..

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär.

Sluta jobba på Max, RESA, köpa ett hus, skänka till behövande barn, ge till släkt, köpa något fint som jonas vill ha och shoppa massor :)

5. Städer som jag bott i.

Norberg om de nu räknas som stad som Linda skrev och i Borås.

Nu har ju jag inte så många andra bloggar här förutom helen, maggis och dlinda han ju före med dom men jag utmanar min kompis sandra :)

Första löprundan

är äntligen gjort.. Medans jonas kollade på sverige - spanien matchen på tv..  Ussch sverige e dåligt på fotboll.. jajaaa noog om fotboll jag bryr miig iaf inte...

Jag tog bilen till kypesjön och sprang runt den 1 varv... sprang hela hela biten.. det tod ju bara typ 7 minuter men de räckte gott och väl...va helt slut när jag kom tillbaka till bilen.. va tvyngen att lägga miig en stund innan jag kunde åka hem.. Usssch vilken dålig kondition jag har meeen den ska bli bättre nu har jag bestämt..

I morgon e jag äntligen ledig ska bli sååå sköönt och på måndag oxå... ska träffa therese då tror jag för hon jobbar sin sista dag på max ida.. Tråkigt kommer sakna diig otroligt mycket.. tur att du bor kvar i borås iaf :)


Heej Hopp GummiSnodd

Mamma & Tilda varit på besök..

De kom söndag och åkte hem idag torsdag.. Jaadu va ska man ta och skriva mera då har inte hänt så mycket förutom jobb jobb och sola och bad när det var fint väder..

Ska jobba nu 2 dagar till sen är jag ledig i 2 dagar ska bli sååå sköönt..

Skrev nyss ett bra inlägg här men det försvann så kom ju inte ihåg va jag skrev för nått..
Joo jag har ju sagt flera flera gånger nu att jag ska börja träna meen det måste jag faktiskt göra nu för jag ska springa göteborgsvarvet nästa år.. men då måste jag börja nu annars kommer jag aldrig komma runt..

Neej nu är alla mörka moln borta från himmlen så jag ska gå ut på en prommenad nu medans jonas kollar på fotboll..


Heej&Hopp


                          //Ida                    Loves Jonas

Sol & Bad

Idag har det varit lika fint väder igen som de har varit i över 1 vecka nu.... ca 30 grader helt underbart.. Jag och jonas tog bilen till en jätte fin sjö idag och solade och badade så det blev årets FÖRSTA dopp i Sverige.. De va kallt kan jag säga meen svalkande.. Så jag hoppas nu att jag fått lite färg..

Sen efter de så tog jag och jonas osss en mat bit inne i stan och gick en runda där och kollade lite i skyltfönstren de va mysigt och härligt.. sköönt att kunna vara tillsammans en hel dag och hitta på nått när båda är lediga det händer inte allt för ofta...


Occch i morgon blir det först lite jobb på morgonen sen bär det av till lisseberg med jobbet.. Hoppas det blir lika fint väder då meen de tror jag ser ut att bli de iaf i 3 dagar till om man kollar på vädret i tidningen..


jaa det bra.. vii  ses ska försöka få med miig jonas ut på en lite motionsprommenad nu..


Pusss&Hej Leverpastej..

RSS 2.0