Tyst

Ligger i sängen och ska snart sova.. Men det är så tyst i sovrummet.. Det hörs inget frön våran lilla spjälsäng.. Ingen Ebba som andas och låter lite i sömnen..
Hon sover hemma hos farmor och farfar för jag ska upp och jobba tidigt i morgon så k morgon kväll ska vi hämta hem henne igen..

Är första gången jag sover utan min lilla skrutt någonsin.. Men de går nog bra vi bet iaf att hon somnade nu på kvällen :)

God natt..


Snygging..

Ebba ville testa ett par solglasögon inne på Lindex :) kolla vilken Cooling.. :)


Sommar..

Här kommer lite bilder på min gullunge.. Vi har varit ute mycket nu när det är så varmt och skönt men inne oxå för Ebba blir så jätte varm :)

Hon har fått en pool som hon gillar att bada i..

Idag är våran lilla eller nu stora tjej 6 månader gammal.. Men hon kommer alltid vara mamma och pappas lilla sötnos :)


Tidig söndag morgon..

Är uppe med en hostande Ebba som inte kunde sova.. Men nu har hon fått neddroppar och mat så hoppas hon somnar snart igen så jag kan gå och lägga mig en stund till inte roligt att gå upp halv 5 en söndag.. Jonas har varit sjuk och är dunder förkyld nu.. Så hoppas vi får vara friska nu så Ebba slipper det här..

Igår va det fint väder och varmt :) vi köpte oss en grill igår så vi grillade på kvällen. Så nu är sommaren räddad :)


Regn

Jag och Ebba har en mys inne dag idag när det regnar..


Söt

Har vi inte en otroligt söt liten Ebba :)


Skönt

Idag är det som sommar ute, klarblå himmel och jätte varmt och skönt, ligger ute på gräset på en filt i bara linne, Ebba har oxå suttit med mig här på gräset och lekt men nu sover hon gott i vagnen i skuggan..


RSS 2.0