Har aldrig blivit så rädd...

Uccsh ni får inte skräma mig så där.. Moster och kusin..

Ussch va rädd jag blev.. Hoppas allt är bra.. Jag ringer diig moster..


Älskar er..        Kram Ida

GRATTIS SYSTER

GRATTIS MATILDA PÅ 13 - ÅRS DAGEN...
Hoppas du får en bra dag och att du blir nöjd med dina presenter.. Synd att jag inte kan vara hemma..


GRATTIS

                                 // IDA&JONAS

Lite seg på att uppdatera.. Meen nu kommer det lite

Jaa då va ska man skriva.. Vad har hänt efter högskoleprovet.. Jag har jobbat. I helgen åkte jag till Lidköping och hälsade på maggis.. de va trevligt hon bodde i en jätte fin lägenhet..
sen så har jag gått och varit nervös för ingenting.. gjorde ett prov på jobbet idag en treenie uppkörning heter de och den klarade jag idag.. så det va sköönt och roligt så nu i maj kommer jag få läram miig att gå pass och sedan driva egna pass..

Jag tände oxå ett ljus i mitt fönster kl 21:00 igår måndag den 14 april för lilla engla. Fy va hemskt att det finns personer i denna värld. sverig som kan göra såånt jag förstår inte att det går...

MEN VILL BARA SÄGA TILL ENGLAS FAMILJ OCH ALLA ANDRA. VILA I FRED ENGAL DET ÄR MÅNGA SOM TÄNKER PÅ DIG.

och vill bara säga det att våran dator är sönder den är inne på lagning så jag uppdaterar så fort jag kommer till en dator nästa gång.. blir nog snart för måste skriva en massa skolarbeten och lämna in så måste lösa de på nått sätt..

meen det har inte hänt så mycket mer i mitt liv..

Vill bara skriva att jag älskar jonas så himmla mycket.. Ville bara skriva det här oxå..


Pussar till Jonas..

Heej hopp gummi snodd..

Ingen

kommer att få reda på mitt resultat på högskoleprovet.. Varför utsätter man siig för en sådan press.. och svåra frågor.. elller är det bara jag som e super duper kass..??

HögskoleProvet

ska göras i morgon både för miig och jonas.. ska bli spännande men helt sjuk att man ksa behöva betala för ett prov för att amn ska kunna få en utbildning och ett bra jobb.. meen meeen e ju bra att man ha gjort de så då e det så..

Säg lycka till te miiig och jonas nuu...

RSS 2.0