Kusin

Fick en till kusin nyss.. Grattis till killen Alvin, Fredrik och Helene..

Nu har jag 5 Pojk kusiner och 1 tjej kusin.. Verkar bli pojkar bara..


Somnade

Kl 4 i morse jag och Ebba va vakna hela natten med mycket skrik. Och nu är vi redan uppe kvart i 9..


Emil

Stormen Emil hade vi på besök natten till onsdagen i Borås.. Jäklar va det blåste och regnade.. Tror nästan Ebba hörde de oxå för hon vaknade 2 gånger på natten men somnade om fort igen.. Själv låg jag vaken flera gånger under natten och lyssnade på om det aldrig skulle sluta.. Och med råga på de så har våran lilla Ebba haft en jobbig dag på onsdagen.. Grinat i stort sett hela dagen och inte sovit på dagen. Jag och Matilda gick ut med henne i vagnen runt 17 tiden så hon skulle få sova lite iaf..
Och nu när klockan börjar närma sig 02:00 så sitter vi här i sängen med en Ebba som grinar och vill inte sova och en mamma och pappa som är så trötta att vi knappt orkar sitta upp.. Så får se va klockan hinner bli innan vi får krypa ner under täcket och sova..


Kort natt

Ja en kort nattsömn blev det.. Endast 3 timmar sömn ville sötisen ha.. Nu har vi varit uppe 1 timme och försöker få henne att sova så jag iaf får sova nån timme till, hon somnar i min famn men så fort jag lägger ner henne i sin egen säng så vaknar hon och skriker tills man tar upp henne.. Har nån några tips på va man kan göra??


RSS 2.0