Heelloo

Jaadu nu har man varit i Malmö city i 5 dagar har jobbat 11 timmars pass varje dag meen i morgon e jag ledig.. Vii iska ut på pubben idag.. Första dagen vi kom hit jobbade vi 4 timmar va ute och åt och sen gick vi och la oss kl 4 och jag gick upp kl 08:00 för  skulle jobba.. och jobbade mellan kl 09:00 till 20:00.. sakpligt trött man va när ajg kom hem.. Bor med två tjejer från jgävle jennifer och mickis jätte trevliga..

Dricker lite vin just nu.. Pusss heej

God morgon

Klockan är halv 7 på morgonen.. Trött e jag som in i hundra.. och nervös.. de har faktiskt varit svårt att sova i natt sommnade sent och har vaknat några gånger i natt.. och e uppe nu..
 Har packat de sista nu och ska bara äta frukost och sen hoppa in i duschen seeen bär det av moot bussen och tåget.. sååå tråkigt att de regnar ute...


Soom sagt de kan hända att det är blir sista gången jag kollar och skriver bloggen på 3 veckor nu.. Meen den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.. Sååå den 10 eller 11 november då kan jag lova att ni får ett nytt blogginlägg..  Haaaa det så bra alla..


Jonas jag älskar diig jag kommer sakna diiiig oooooooottrrrooolligt myccket så de går inte att beskriva... LOVE UUU..


I morgon bär det av

Till Storstaden malmö... De blir första gången jag är i malmö.. och jag ska åka dit helt själv ska ta miig dit med tåg och klara av 3 stycken byten och sen när jag väl kommer fram ska jag hitta från stationen in till stan och hitta till max restaurangen.. Säger bara de lycka till Ida...

Joo de ska noog gå bra hoppas jag på :)

sååå nu kommer jag vara borta till den 10 november så de kan hända att jag inte skriver nått tills jag kommer hem.. de beror på om jag kommer ha tillgång till någon dator nån gång.. meen annars blir det ett jätte långt inlägg när jag kommer hem för då har jag noog mycke att berätta... För er som inte vet vad jag pratar om så ska jag åka ner till malmö i morgon onsdag den 22 oktober och kommer tillbaka den 10 november jag ska åka ner dit och jobba på max.. på en nyöppnad restaurang som kommer att slå upp dörrarna på torsdag den 23.. så jag ska åka ner och lära upp de som ska jobba där nere..

Ska packa nu och kolla på tv jag skriver lite imorgn bitti innan jag åker..

Puss och Heeej leverpastej..       Önska miig Lycka till nu..

Tröök väder

Det är storm ute och mulet och grått plus att det regnar.. Sååå tråkigt väder och jag som tänkt eta miig ut till stan vet inte om jag vill de längre med tanke på vädret.. meen jooo det är väll bara att bita ihop..   :)

I helgen har maggis varit här på besök de va roligt.. Vi tog en vända på stan och i knalleland på lördagen när hon kom och åt på spice and rice såå gott där tycker jag.. seen mot kvällningen spelade vi bowling och tog hen em varsin pizza från alle terassen :) sååå gott där oxå och så lite godis på de så de har ju inte varit en så nyttig helg  meen men meen de e såånt man får ta vissa helger..   Och om två dagar bär det av till malmö på öppning.. Vi får väll se hur mycket jobb de blir.. såg ju hur länge dom skulle ha öppet på dagarna och de såg inte sååå bra ut :P


Köpte en ny tavla igår osom jag tror jag ska ha på väggen ovanför sängen..  


Handlade idag

         Det är så fint med blommor ska köpa fler vaser så jag kan ha blommor i hela lägenheten...

Grattis

Min lilla kusin Ester på din 1 års dag.. va tiden går fort tyckte nyss att jag fick reda på att du kommit till världen..
Hoppas du får en bra födelsedag med mamma och pappa idag.. Jag kommer och grattar diig på Lördag..

GRATTIS GRATTIS ESTER MIN SÖTUNGE..

  För det mesta så här glad såå sööt :)

  Gillar att bada. Inte rädd för att få vatten i ansiktet.

och så en sista bild..

  Hon kan äta själv oxå :)

Grattis igen.. Kramar Ida och Jonas

RSS 2.0