Måndag, tisdag och torsdag

har jag tränat hitils denna veckan och idag torsdag blir det två pass ett pass i morse 06:30 blev det spinning och nu 17:30 blir det ett bodypump pass..  =)  jag ska verkligen hålla i med träningen nu.. 


Ikväll ska jag jobba på Max Elfsborg har hemma match dom möter ett Italienskt lag Napoli.. så det blir nog mycket folk..  det sägs att det ska bli väldigt stökigt att de italienska fansen är stökiga men hoppas på det bästa..  

Inget kan ju vara värre än när Holland var här för något år sedan då hade ju vi nästan holländare innanför våran kassalinje dom va helt gaaln..  =)   men det är roligt att jobba när det häder något.. Lite synd bara att matchen börjar så sen 20.45..  Så jobbar fram till 23 ikväll.. 

I morgon kväll kommer Syster Matilda och mamma och pappa hit på besök dom stannar till Måndag.. Det blir Ullared och lite såånt..

Träning..

Förra veckan tränade jag måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Denna vecka har börjat bra iaf tränat måndag och tisdag än så länge  =)

Idag va jag tvungen att köpa en jacka på Interaport för det va ett riktigt fynd tyckte jag iag..  =) en svart Mckinley jacka som tål regn och vind.. för 400kr.. den kostad i normal pris 1200kr.. det va halva rea priset.. är så nöjd..


Denna veckan i skolan har vi studiebesök Onsdag, Torsdag och Fredag..    

Sitter och kolla fångarna på fortet nu och sen efter de blir det sovning körde ett spinningpass kl 06:30 i morse..

söndag

Och jag har jobbat mellan 09:00 - 17:00. och vilken kaos dag men de är lite roligt när något händer..  Jag stod i köket och så skulle jag ta kött som va färdiga från grillmaskinen och då ser jag att det flammar orange färg och då kollar jag in i grillmaskinen och ser att där inne brinner det för fullt.   =)  oops tänkte jag och ropade på magda som slängde en kolsyresläckare åt kim som han fick spola in i maskinen..  Kul när det typ är full kö så vi fick grilla 4 kött i taget på våra lilla kycklinggrill..  Men det löste sig sen iaf så längde det inte brinner så är ju allt lungt..  =)  Och bara en massa nya har det varit oxå så man är ju helt trött i huvudet efter allt skrik efter magda och en gråmössa..  SNÄLLLA tänk lite själva de föesta saker är ju helt självklara.. Men men...

Nu ska jag bara ligga i soffan och slappa framför tv ni har nyss ätit och nu står inget mer på schemat.. i morgon är det skola igen.

ska sen på kvällen i morgon åka hem till Magda och Fabian och kolla in deras nya lägenhet sen ska jag och Magda träna Bodypump kl 19:35..

Lördag

Idag och jag är ledig..  Men vankade av ett regnväder inte roligt.. Och jonas skulle spela match idag så de va synd annars hade jag tänk vi skulle ha gjort något roligt. jag satt och funderade på vad jag skulle hitta på och städning stod iaf på schemat. Men så ringde dom från max och undrade om jag kunde åka och häta lite varor..  Så de gjorde jag eftersom att jonas ändå skulle åka bort. Så jag åkte till Göteborg, Ullevi och hämtade lite saker och sen hem igen och då började jag städa..

Senare kom jonas hem runt 17:00 då åt vi mat och nu sitter vi och kollar på tv. Jag ska jobba i morgon mellan 09:00 - 16:00 så det blir en hyfsad tidig kväll..


  Tur att man kan läsa FagerstaPosten på datorn. =)  Men jag tror och hoppas att jag får ett kuvert på posten snart den ett riktigt utklipp i..  en liten pik till mamma, men du brukar skicka..   =)



Då va man igång

med skolan igen.. vi började i Onsdags gick hela dagen och hade en inlämning i dag fredag så det är ingen latsida här inte..  Men det är sköönt att börja igen tycker jag..

Jobbade på max Onsdag och torsdag kväll.

Idag är det fredag och helg. Ska jobba mellan 9-16 på söndag men är ledig hela lördagen och hela söndag kväll sköönt.. 

Denna veckan har jag tränat måndag, tisdag, onsdag och torsdag..  =)  duktigt Ida



I morgon börjar allvaret

Yees i morgon börjar skolan igen. Ska bli riktigt skönt faktiskt har längtat lite nu den senste veckan. Börjar med 4 veckor Rehabilitering/Habilitering, ska bli roligt.

Slutade mitt sommarvik i fredags och hade tänkt att de skulle bli skönt att vara ledig i 4 dagar men det blev bara 2 dagar ledigt jobbade på gammla hederliga Max lördagen och Söndagen, va faktiskt lite roligt..  :) har intejobbat fär på två månader så jag känndes som en ny men kom in i det ganska fort.

Nu ska jag börja min träning igen. Nu när skolan börjar så vill benen röra lite på sig när man sitter still hela dagarna och tur är väll de för nu måste det tränas. Igår tränade jag en BodyPump pass på gymmet. Och i dag testade jag ett Bodycombat pass på gymmet va första gången och de satte igång flåset kan jag säga va helt slut efteråt så de va skönt och idag tog jag mig i kragen och sprang 4.5 km när jonas åkte iväg och spelade match..

Va även på massage och rättade till ryggen i morse va skönt. Nu blir det lite kvällsmat och sen sängen är trött..



I morgon kl 10:00 är det skola..    :o)    Berättar mer i morgon..

Dålig uppdatering..

Jaa verkligen dålig uppdatering men jag har lovat syster Matilda att jag ska skärpa miig..  =)  Dom små liven där hemma verkar villja veta vad sin syster gör här nere i stora Borås..   =) 

Meen förts ska jag ut och springa..  Skriver antingen efter de eller i morgon.. 



Här kommer en bild på en liten tjej som moster saknar ooooootroligt mycket..



RSS 2.0