Kollar

Kollar så mamma och pappa gör rätt :)


River

Det är varmare ute så jag och Jonas är ute och river altan medans Ebba sover i vagnen..


Mat

Har gjort lite mat till Ebba.. Det vita är potatis och majs puré och det andra är morötter och palsternacks puré :) hon verkade gilla båda två..


Grattis Kusin

Idag säger vi ett stort Grattis till min Kusin Alvin som blir hela 6 År.. 

GRATTIS GRATTIS

Livet..

Ebba växer och blir stor som ni säkert har sett på lite bilder som jag lägger upp då och då. Och den här veckan har hon sovit hela nätterna utan att vakna för att äta, hon somnar runt halv 10 eller 10 på kvällen och sover hela natten och brukar vakna mellan 6 och 8 och vill gå upp.. Så hon har en glad och utvilad mamma nu som sover bra om nätterna.. Och Ebba är oxå mycket gladare och piggare nu det märks att hon mår bra utav att sova på nätterna.

Va gör vi på dagarna, när Ebba sover så försöker jag passa på att få lite ordning i huset, vi har några flyttlådor kvar att packa upp. Men hur vill man ha det i alla rum det är frågan? Svårt..
Sen nu så har vi varit 3 måndagar på föräldraträff med andra mammor och barn i åldrarna 2 - 4 månader. Roligt att höra lite hur andra har det, så man vet att det inte bara är vi som har haft det jobbigt vissa stunder, då vet man ju att de kan vara så och att det inte är oss Ebba inte tycker om.
Sen umgås vi mycket med grannen nedanför Elin och Ebbas kompis Nova, den andra grannen med Hanna, Agnes och storebror Isac har tyvärr åkt på influensan så har varit sjuka i ca 1 vecka nu..
Men jag och Elin har varit på föräldraträffarna, fikat, prommenerat och strosat runt i knalleland.. trevligt med sällskap ibland när Jonas jobbar dagarna kan gå så långsamt ibland.

I Lördags hade vi Melodifestival mys här hemma men som sagt så blev några sjuka men Hanna kom förbi själv en sväng och så va Elin, Rickhard, Nova och Tuva här så vi kollade på melodifstivaeln och hade trevligt, så pass trevligt så klockan han springa iväg till 01:00 innan dom gick hem  :)

Och nu har tyvärr Jonas åkt på influensan så han ligger i hög feber och hostar som bara den, han kom hem i onsdags och mådde dåligt och på kvällen så hade han feber..  Så hoppas att jag och Ebba klarar oss nu när det börjar närma sig dop om 2 veckor.

Ebba lär sig saker för varje dag, hon håller huvudert stadigt nu så hon har börjar sitta i sin stol när vi äter =) hon tycker det är jätte roligt men blir trött i nacken efter en stund. Och hon har även rullat över på rygg några gånger när hon ligger på magen och hon pratar och skrattar i stort sett hela tiden nu, det är så mysigt =)

Och på måndag är ebba redan 3,5 månad gammal vart tar tiden vägen, kollade på kort från när hon va nyfödd och har hon verkligen varit så liten :) Längtar tillbaka lite dit och man tar dort de vakna nätterna.. Hon va ju så söt men de är hon fortfarande och kommer alltid att vara de.

 Några timmar gammal

 3 Månader gammal.. 

Man ser lite skillnad  =)


Stor tjej

Oj va stor jag har blivit nu kan sitta själv i stolen :)

 


RSS 2.0