Julen är över

Och en massa julklappar blev det.. Jaadu orkar inte rabbla upp allt ajg fick men det blev filmkamera film presentkort godis linnen och lite andra små saker... bra saker iaf.. Och snö fick vi på julafton iaf inte mycket meen de räkte :)
sååå nu i morgon så är det söndag och jag åker hem till borås igen och sen är det bara att vänta på nyår meen jag jobbar hela nyår men de kan väll firas lite endå..

Nuu ska jag snart sova ska ju köra 40 mil helt ensam i morgon så det gäller att vara pigg och allert då.. Sak stanna till vid sandra innan och träffa lillkillen Melvin lite oxå.. ska bli skoj va så längesen..


God Natt

GOD JUL

På er allesammans.. Hoppas ni har haft en riktigt bra jul för de har jag haft.. även om jag saknar min käraste..
Haa en bra julhelg..

Pusssar & Kramar


två dagar till

sen är ajg ledig en hel vecka.. skka bli så sköönt.. har två nätter kvar.. ussch och fy men de får väll gå när det bara är 2 :)
skulle ju vilja ha som jonas att när han jobbar i morgon så får han jätte bra lön jag får ju samma dåliga lön som vanligt..

Neeej ska väll ta miig i kragen och fara till jobbet nu snart..

regnet här i borås öser ner hoppas att det öser ner snöö istället hos er..

Jobbat natt

Igår och gick utt halv 10 i morrse.. trodde jag skulle vara tröttare men de va jag inte.. Käkade frukost och läste tidningen sen så runt kvart i 11 satte jag på miig tränings kläderna och tog miig ut och sprang en sväng.. sprang nästan hela rundan jag tänkt miig klarade inte sista biten vet inte varför meen då kom det upp lite saker.. de ska vi int egå in på mera.. kanske va för att jag nyss ätit frukost och jobbat sent.. vet inte ska gör aett nytt försök i morgon..

Nuuu ska ajg snart laga lite mat sa bli kassler gryta med pasta.. seeen är det bara att bära av till jobbet kl 4 igen..


Tjaaao

Haft föräldrar och syster på besök

Mamma, Pappa och Tilda kom hit i Fredags kväll..  fick födelsedagspresenter fick välja ut en skrivare utav mamma och pappa och utav emma och david fick jag en pinsett och utav sara fick jag en tröja, en mössa och Stor påse utav mitt favo godis djungelvrål :) och ett halsband.. fiick så mycket utav henne.. Taaack så mycket för alla presenter..

På lördagen så åkte vi in till stan och kollade lite va lite julmarknad med en massa olika små julstånd.. och sen innan vi åkte hem va vi in en sväng i knalleland och kollade så valde jag ut en skrivare oxå.. sköönt att ha en alltid bra att ha..

Söndagen åkte jonas först iväg och tränade och sen så åkte vi till lisseberg och hade mysigt med jul på lisseberg.. jag matilda och jonas åkte skridskor där.. deeet giick väll sådär jag är ju inte haj på skridskor iaf.. meeen de gick bättre än väntat.. sen blev det kvällis på max när vi kom hem..

På måndagen runt 11 så åkte familjen hem igen.. dom skulle hem till skola och jobb..och jag skulle börja jobba idag tisdag igen.. såååå skööönt att vara ledig i tre dagar efter en 7 dagars vecka med jobb varje dag.. syyynd att det går så snabbt.. meen det är snart jul och då blir det 1 veckas ledighet...

Nuuu ska jag forsätta slå in min julklappar som jag har köpte.. är snart klar :) Skööönt...


kan säga till britt att blommorna jag fick utav er när jag fyllde står fortfarande kvar i vasen och är lika fina som bär jag fick dom.. verkligen tåliga blommor..

lovade mormor att sätta ut en bild på tulpanerna hon skickade till miin när jag fyllde år..




Och sen en till blommbild.. jag älskar ju blommor så va tvungen att köpa de här igår när jag handlade.. hade jag pengar skulle jag kunna ha blommor i hela huset..

 Ojjj Nu blev den stor meeen orkar inte ändra de nu...




GOD NATT....

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN



MOSTER PÅ 31 ÅRS DAGEN..


Hoppas du får en bra födelsedag..


Massor med grattis kramar från Ida O Jonas

RSS 2.0