Trött

Våran lilla skrutt blev trött idag efter varit ute i fina vädret, varit på dagis och tagit en fika i stan..
Hon fick välling i sängen, hon låg i kanske 5-10 min skulle gå ner och se om hon ätit upp.. Hon hade redan somnat :)


Ren

Viktigt att vara ren mellan tårna och kolla tånaglarna innan man ska sova..


Mors dag..

Idag är en sån dag då jag hade velat gå ut och bjuda mamma på lunch eller en fika.. Men det går tyvärr inte.. Hon får ett litet paket på posten istället som förhoppningsvis kommer fram i morgon..
Hoppas iaf att du får en bra morsdag idag världens bästa mamma, älskar dig..

Själv fick jag ett lottopaket med trisslotter av mina hjärtan här hemma :) vann iaf 60kr alltid något..

Men idag har vi en ledsen Ebba här hemma, har en jätte tjock hosta, snorar och har feber.. Hon tog vaccin i veckan och så är det tänder på väg så är säkert de som spökar, men jag jobbar inte förens onsdag kväll nu så vi får vara hemma i veckan och krya på henne.. Så hon är frisk tills Turkiet..


Vårt andra lilla underverk, får se om det blir en tjej eller kille det vet vi inte.. Allt såg bra ut. Beräknad till 6 oktober..


Marknad

Det har varit marknad i helgen och eftersom mamma köpte hem kokosbollar så måste man ju smaka på en halv :) blev premiär kokosbollen.. Det var gott och väldigt roligt att det blev då kladdigt :)


Lampa

Satte upp våran lampa här om dagen.. Var köpt för att ha i köket men passade inte där.. Passade bättre i vardagsrummet vid soffan :)


Får lunch besök

Idag får vi lite lunch besök utav Lina, Micke, Kristoffer och Denise så jag och Jonas slängde ihop en smörgåstårta på förmiddagen :) blev ganska nöjd faktiskt.. Hoppas den smakar bra nu oxå :)


RSS 2.0