❤️❤️

Våra underbara barn.. Finns inget bättre, och Ebba ger sin lillebror en kram och en klapp på kinden det första hon gör när hon vaknar.. Hon är så snäll mot honom än så länge..


Äntligen..

Torsdag den 10 oktober kom våran efterlängtade lilla bebis.. Och det blev en pojk :) så roligt så nu har Ebba blivit storasyster till en liten lillebror.. 4 dagar gick jag över bf datumet skönt att det inte var längre..
Han va 53 lång och vägde 4110gram.
Han gick ner lite för mycket de första dagarna för det va lite trassligt med amningen men nu är han på rätt bana igen och är på väg upp..
Så nu är vi 2 barns föräldrar.. Går jätte bra än så länge..
Ebba är jätte snäll och gullig mot sin lillebror ❤️


Dåligt med middagslur

Ebba har inte velat eller varit trött efter dagis nu i 2 dagar så hon har inte sovit någon middag, utan varit super speedad och pigg hela dagen istället, så vi har lekt för fullt istället men ändå så vill inte bebisen titta ut..
Ebba ropar KOM till magen vare dag nu och klappar på sina ben :) hon vill att bebisen ska ligga där, får se hur hon reagerar sen när den kommer ut på riktigt :) nej tror hon kommer bli världens bästa storasyster..


Frågade även idag efter dagis om hon ville lägga sig och vila lite, nej fick jag till svar så traskade hon in på sitt rum slog på radion som hon alltid gör och började leka.. Jag gick in i våran garderob och började vika ren tvätt och lägga in.. Sa några gånger att hon kunde lägga sig i sängen och läsa bok, nej.. Efter en stund blev det tyst ganska länge så smög in och kikade då hade skrutten lagt i massa leksaker och böcker i sängen och somnat på allt de :) så hon va nog lite trött..


Grattis

Grattis Ester på födelsedagen.. 6 år redan, stora tjejen..
Hoppas du får en bra födelsedag..
Min älskade lilla kusin som inte är så liten längre..


Plankstek

Gjorde en premiär plankstek idag på våra nyinköpta plankor :)


RSS 2.0