Slapp Söndag..

Idag är det verkligen en slapp söndag.. Har inte gjort nått idag har inte ens varit utanför dörren :)

Vaknade kl 09:00 då åt vi frukost när jonas vaknade kl 09:30.. sen har jonas suttit vid datorn och jag har bara legat framför tv och kollat på skidor och massa annnat.. vi åt man runt 15:00 och nu är kl 16:00  =) en riktigt slapp dag kan man säga meen det är sköönt är ju fortfarande lite sjuk så jag hoppas att jag är hyfsat frisk i morgon och sen helt frisk på tisdag...  


Nu blir det att ta hand om disken sen blir det kanske att vi kollar på en film  :)

SjukSjukSjukSjuk

Inte roligt jag ligger här hemma och är sjuk.. Kände miig dålig i tisdags vaknade med ont i halsen sen bröt det ut på onsdagen.. och nu har jag riktigt ont i halsen känns som att det är ett stort köttsår där nere.. och hostar och är snuvig... va ledig från skolan idag Fredag och är ledig Måndag oxå såå i helgen blir det friskningskurer hopppas jag..


Just nu ligger jag i sängen och kollar på Lets dace och dricker varmt vatten med honung i jäääte äkligt men vad gör man.. har ju så ont i halsen och de lindrar lite... Hopppas jag..

Vill verkligen inte....

Bli sjuk.. i morse när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen.. och hela dagen idag har jag kännt lite i halsen och det känns som om att mitt huvud väger ca 500 kg..  är jätte tungt.. jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu..

Så idag blev det ingen träning och jag som måste måste träna men jag kände att om jag inte mår bra då är det inte  värt att träna heller.. så jag hoppas på att jag mår bättre i morgon.. i morgon ska jag jobba mella 18-22 på Max..  Sen på Torsdag hr vi redovisning i skolan.. men vi är färdiga så det går nog bra hoppas jag.. 

Idag efter skolan har jag inte gjort mycket. Lagat mat, ätit och bara legat i soffan och kollat på tv.. nu har jag nyss vikit ihop alla tvätt som vi tvättade igår och nu ska jag snart lägga miig i soffan igen och kolla på tv sen blir det sängen tidigt idag...





Söndag..

Nu va det Söndag igen och helgen är slut.. Jag jobbade i Fredags hela kvällen och på lördagen gjorde vi inget bara va hemma och latade oss..
Idag Söndag har jag jobbat på skokanonen mellan 11-17.. och ska jobba i morgon oxå för jag är ledig från skolan..  


Nu ska jag kolla på Johan Falk.. Så jädra bra serie..

Vecka 3

Jaa nu har vi börjat på vecka 3.. Nu har det börjat på riktigt i skolan även om vi hade en lite redovisning igår vi gjorde en teater som gick jätte bra..

Och nu ska jag börjar skriva lite här om min träning för  nu jädrar måste det börjas tränas och de har jag sagt många gånger men nu är det på riktigt och en stor skärpning för jag kan inte ens kolla miig i spelgeln längre får ångest varje gång jag ser mig i en helkroppsspegel.. Usssssch mår verkligen jätttte dåligt så nu är det skärpnging...


Måndag: blev det ett BodyPump pass på 60 min
Tisdag:  blev det oxå ett BodyPump pass på 60 min.
Onsdag: vila har så mycke annat att göra så hinner inte tyvärr..
Torsdag: Spinning har jag tänkt och kanske en prommenad eller en löpar runda på kvällen.
Fredag: har inte kollat vad som finns än men något blir det..   :)
Lörda och Söndag: blir det nog bara prommenad eller löpning...



En weekend till IdreFjäll med mina Bästa..

Lördagen den 9 Januari. Lina kommer hit runt 12:00 jag bjöd henne på en gorme lunch snabbmakaroner med koktkorv :) en packade vi in allt i bilen.. Det blev fullt iaf :) även fast vi hade takbox.. det hade aldrig gått utan taxboxen.. Tack Linus för att vi fick låna det..  

Vi åkte till City och handlade mednas grabbarna va på fotbolls cup. Vi bliev lite sena iväg vi åkte nog från sjöbo mella 15:00 - 15:30.. Då styrde vi Saaben mot Norberg.. Där blev det en övernattning vi fick taco när vi kom sen kollade vi på slutet av Robinsson och sen spelade vi lite Wii...   Sen blev det natti natti..

Söndagen gick vi upp run 06:30 åt frukost och packade i maten i bilen igen.. Sen styrde vi mot IdreFjäll..  Vi kom fram runt 13:00  

Jonas och Micke gick och fixade liftkortet vi köpte inget för söndagen för lifterna stängde kl 15:00 så det va onödigt.. Men vi tog ur skidorna och gick till backen iaf och tjuvade lite lift i mitten av backen :)   Lina hade aldrig åkt skidor så hon ville lära sig lite smått innan måndagen när det blir åkning hela dagen..   På kvällen gjorde vi mat och bastade med lite skumpa och spelade spel...


Måndag.. Vi åt frukost och va ute i backen kl 09:00 när liftade öppnade.. Vi tog sittliften upp direkt och Lina va lite höjdrädd men de gick bra..  Lina va lite otålig först för hon fattade inte hur vi kunde svänga men inte hon så hon blev lite arg men sen åte hon iväg själv och åkte, medas jag och Jonas och Micke åkte i lite svårare backar på annat håll och sen när vi träffades igen och åt lunch då hade hon kommit på lite hur man skulle göra :)


 Jonas & Lina


Kvällen blev  bastu och eld i öppnaspisen och god mat och spela och bus :)

 Jonas & Micke

Tisdag..  Vi va ute i backen kl 09:00 när liftarna öppnade och vi gjorde samma sak igen.. Lina ville åka lite försig själv och lära siig medans vi åkte i lite svårare backar... Men sen på eftermiddagen hade hon fakttiskt lärt sig riktigt bra att åka.. Såå nu åkte vi tillsammans allihoppa.. Åååå vad jag älskar mina älsklingar.. Ni är Bäst hoppas ni vet de..   =)

Kvällen va lika som kvällen innan basta varje dag det är härligt..   och spel med lite bus och godis..

Onsdagen.. Vi va ute i backen lika som innan det blir lite samma saker jag skriver men vi gjorde i princip samma sak vare dag.. Åka slalom och åka slalom meeen oojj så roligt det är.. Och jag vill bara lägga til len sak att alla ramlade någon gång under veckan fast inte jag :) Ida ramlade inte en enda gång  :) hihihihi va bra jag är..

Torsda  gick upp kl 02:00 på torsdagens morgon och åkte hem kl 03:00.. dom ville komma hem tidigt på torsdagen och mycket riktigt va vi hemma tidigt va hemma run 10:30..


Så då va jag ganska trött hade ju bara sovit ca 3 timmar natten innan och kanske 15 min i bilen.. och jag tänkte jag kan inte somna nu när jag kommer hem för jag ska upp 06:30 i morgon och ska till skolan så då kommer jag aldrig sommna på natten så vi packade upp allt och sen åkte jag och handlade och lagade mat och sen höll jag igång hela dagen för att inte sätta mig ner för då kommer jag garnterat att somna.. 

På kvällen va vi hem till Linus för han fyllde år.. Sen somnade jag direkt när vi kom hem runt kl 20:30..


Det va våran Idre resa här kommer lite flera bilder...

 Jag & Jonas uppe på toppen

  Jag längst ner i backen vid sittliften

 Jag kommer ner från backen och ska stanna..

 Våran utsikt från Stugan..


Så nu har ni fått lite information och lite bilder från våran semester i Idrefjäll..


Dåligt på uppdateringsfronten

Jaaa den har varit lite dålig men jag har kommit hem från Idre och jag lovar att idag kommer en uppdatering..

Idre Fjäll

Idag kl 13:30 åker vi hem till Norberg, Jag Jonas Lina och Micke.. vi sover där över natten och åker vidare upp till Idrefjäll på Söndag morgon..

Jag tror att jag har packat klart allt så nu sitter jag och väntar på att Lina ska komma hit så ska vi packa in i bilen och åka och handla.. Jonas och Micke är och spelar fotbolls cup som är klara runt 13:00 så åker vi direkt när dom kommit hem..

Vi ska vara i Idre från söndag till torsdag..  Tänk om jag har glömt något det känns som de men då är det glömmt..





Ha en trevlig Vecka det ska vi ha iaf om det inte är -30 hela veckan..

Lite sen uppdatering..

Men jag vill ladda upp bilder och jag har inte haft någon kamera sladd.. och sen ha rjag varit lite lat oxå.. men nu kommer det en uppdatering..

NYÅRSAFTON..

Jag och jonas va själva hemma. På dagen tog vi det bara lungt va till Ica och handlade lite. Sen lagade vi mat, förätt blev toast med skagenröra på. Huvudrätt blev kyckling med philadelphiaost och soltorkadetomarer inlindad i bacon med egen potatisgratäng och en god sallad till de. Och till efterrätt blev den en chokladkaka med massor med  choklad i.. och till de drack jonas öl och så drack vi vin.. Riktigt gott och mysigt va det. 
 
Sen kollade vi på tv och bara myste.. när klockan va 12 hade både jag och jonas nästan somnat i soffan men vi va ju tvungna att gå ut och kolla på alla fyrverkerier så vi masade oss ut och tittade iaf.. sen somnade vi :)


Här kommer lite bilder från vinter 2009..

 Utanför våran lägenhet..

 Ett fint vinter träd..

 Ån i Norberg på Julafton..


Sen fick jag en ny kusin som heter Emil den 22 december så måste ju lägga ut lite bilder på den sötisen.. Älskar bebisar..


 Lilla Emil föddes 22 December 2009. 50 cm lång och vägde 3100g.. Så sööt så man skulle kunna äta upp han..

 Jag och lilla Emil..


Jag kan säga att vi har mycket mer snö nu i Borås än vad det visar på dom bilderna från Nyårsafton.. Mycket mycker mer snöö och det snöar just nu utanför fönstret.. kan inte bli mysigare..

RSS 2.0