Regning dag idag

usssch va tråkigt det är mulet och regnar ute inte roligt alls..
Har varit och tränat doby pump idag ett 60 minuters pass.. riktigt skööönt va det.. meen jobbigt..

Och oxå varit ute och letat present åt min lilla kusin som fyller 1 år nu snart... uuuujjj va det är svårt att hitta nått hittade inget idag så får leta vidare i morgon..   nu sitter jag bara här ska börja jobba kl 4 sååå tråkigt..

ska göra lite potatisbullar nu tills jonas kommer hem..

Haaa det bra

Pussar o Kramar Ida

Ojjj nu va det ett tag sedan...

Jaadu nu är det söndags morgon kl är 08:00 jag gick upp för 30 minuter sedan och slängde i en massa tvätt har tvätt tid nu på morgonen.. Jonas ligger fortfarande och sover..
Igår på förmiddagen va jag och jonas in till stan och kollade en snabbis det va höstmarknad.. Blev lite godisremmar som alltid.. e typ de enda jag köper.. Sen åkte jonas iväg och spelade match och då åkte jag och carro till Allum i Partille ligger precis innan göteborg ett köpcenter och schoppade lite blev bara 1 tröja konstigt nooog.. ska träffa henne i knalleland kl 11 idag se om det blir nått mera då.. Sen när vi kom hem då va kl runt 19:00 då köpte vi pizza och jonas och micke satt hemma.. så vi kökade pizza kollade på tv och sen spelade vi Wiii... sen åkte vi hem...

Resten av veckan har jag jobbat hela veckan.. Jag och Melihava ute och prommenerade i Onsdags sen har ajg tränat lite på gymmet har blivit lite dåligt den här veckan ska ta och bli bättre nu till veckan som kommer..  Sååå som sagt det har inte hänt så mycket roligt..

Idag så ska jag tvätta nu och sen träffa Lina kl 11:00 och sen vet jag inte vad det blir om vi träffar de ikväll me eller om vi bara sitter hemma och kollar på ensam mamma sökes... Nu har jag iaf skrivit något nytt..


Och sara jag ska kolla på de datumet så får se.. De kan hända att jag ska åka till malmö då och jobba på Max men får se hur det blir.. Men jag hör av miig.. för de skulle vara jätte roligt annars...

Nuuu blir de frukost...

Taack O Hej Leverpastej...

Vinter resa BOKAD

Sååå jääkla härligt.. det blev en resa iaf.. Till kära Thailand igen... de va lite stressigt där ett tag.. fanns bara 7 flygplatser kvar.. men den 14 februari på alla hjärtans dag då sitter vi på ett flyg till Thailand.. Riktigt gött..
Tänkte bara göra er lite avundsjuka..

har jobbat hela veckan och e ledig i helgen iaf.. skööönt.. kan ju säga at jag jobbade 200 timmar i augusti bara på max.. va de sen jobbade jag väll lite på skokanonen i Augusti oxå.. så man kan ju säga att jag va lite trött den söndagen..

Jaa nu sitter jag hemma och gör inget speciellt... Jonas e och spelar match.. carro skulle komma hit snart och låna datorn.. Ska kolla på hotellen ci har bokat deras dator hade pajjat...

Får väll se vad som händer i helgen jag är bjuden på Mys kväll hem till Therese på lördag.. såå får se om jag går dit en sväng tror noog de..


haa det bra..

Pussar Ida                              Ida Älskar Jonas

Blääää

Har varit sjuk nu i en vecka så jag har inte tränat nått.. Är liv rädd att träna när jag e sjuk gjorde de ett tag förut men då va jag sjuk i ett antal månader..

Meen börjar komma på bättringsvägar nu är bara förkyld nu och hostar men jag väntar tills jag e riktigt frisk innan jag börjar träna igen.. Och vi håller fortfarande på med våran resa men vi måste boka nu innan veckan e slut för de fanns inte många platser kvar.. sååå nu e det brottom brottom och peppar peppar på att de finns platser kvar...

Nu blire att kolla på Idol starten såå jäkla roligt att kolla på.. för många e riktigt bra och vissa kan man ju bara skratta åt.. Sen blir det sängen går ju upp kl halv 7 varje morgon..

haa det bra här regnar de men ni kanske har bättre väder..


Pusssar och Kramar   Lägger ut en gullig bild på min och lill kusinen Ester.. nu blev den felvänd men orkade inte fixa de nu..

RSS 2.0