Höstmarknad

Så här söt va våran tjej idag när vi åkte in hela familjen på höstmarknad. Vi köpte hem kokosbollar som vi givetvis smakade när vi kom hem, Ebba köpte en liten balkong som va en häst och så köpte mamma och pappa sina godisremmar och Ebba fick smaka en liten bit kola och en liten bit med hallon, oj va hon flinade när hon åt :) sen avslutade vi med att köpa med oss Kina mat hem.. :)
Va bara 8 grader ute idag och ingen sol så va lite små kallt..


Höst/vinter

Så mysigt ute nu när man kan börja tända fönsterlamporna och en massa ljus inne..
Gjort lite höst/vinter fint nere vid ingången med lite blommor och ljus.. :)
Mamma och pappa har varit här och hälsar på onsdag till lördag, de tyckte Ebba va jätte roligt.. Så igår när dom åkte hem lagade vi mat och sen gick vi ut alla 3 och städade bort det sista utav sommaren, lite ute möbler, grillen, torkvinda m.m Ebbas ute leksaker får stå kvar en liten stund till för det använder vi fortfarande..
Ikväll kommer Våra älskade Lina och Micke hit och vi ska mysa lite och vinna massa pengar på Bingolotto :) man kan ju hoppas iaf..


Börjar se okej ut

Nu börjar rummet uppe som vi renoverat se ut som ett rum :) skönt lite små fix kvar som gardiner och lite inredning..


Sover

Så här hittade jag Ebba sovandes idag när hon sov middag.. Kan ju alltid vara bra att ha en napp nära till hands :)


Ny vagn

Testade vagnen idag som vi köpt, den är inte ny men ny för oss :)
Va jätte fin och verkar bra för de billiga priset, så klart den är ju större än ebbas sittvagn som vi har men det är ju en dubbelvagn så det blir ju större hur vi än gör, måste ju kunna ta med båda två skälv ibland annars blir man ju helt låst de dagar Jonas eller jag jobbar sen.. Känner inte för att Ebba ska springa runt själv om man ska in i någon affär..
Ebba gillade iaf vagnen och satt jätte bra i den..


Mammig

Oj oj va Ebba är mammig just nu.. Kan inte ens gå på toaletten utan att hon ska stå utanför eller allra helst följa med in, även om Jonas är hemma.. Igår när jag stod och lagade mat va hon som en orm runt benen på mig, är ju jätte jobbigt för Jonas oxå för tar han upp henne så skriker hon och pekar på mig.. Men va ska man göra, jag kan inte stå och bära på henne eller ha henne kring halsen varje sekund hela tiden.. Lika på dagis, har ju benämnt henne för att det gick så himla bra på det förra dagiset, och det gjorde de ju hon va väl inte jätte intresserad av att leka så mycket med de andra barnen men hon grät ju aldrig inte ens när jag lämnade henne.. Men nu gråter hon varje dag jag lämnar henne, hon har ju gått 6 timmar varannan dag just nu men nu ska vi testa 3 timmar och varje dag istället så kanske hon kommer in lite i det nya, men sen är det säkert för att hon är då mammig nu oxå alla kommer väl in i en sådan period men lite typiskt att det kommer just nu när hon har en mamma med världens största magen, ondaste ryggen och är trött typ hela tiden.. Men förhoppningsvis så är det bara 1 månad kvar nu så ska jag nog bli piggare sen när den lilla krabaten kommit ut från magen.. Är bara att försöka stå ut och leka och mysa så mycket som möjligt med våran lilla tjej snart blir stor nu medans hon är ensam...

Bakning

Idag på förmiddagen efter frukost så bakade Ebba chokladbollar :) jag gjorde smeten men sen fick hon en egen liten bit deg..

Hon rullade dom inte så bra men hon tog en liten klick och la i kokos och hällde på kokos sen klart :)
Smakade lite av degen gjorde hon så klart oxå.. Men va roligt hon tyckte att det var..
Bara fram med dammsugaren sen för det va kokos under hela bordet :)


RSS 2.0