FredagsMys

Idag lyxade jag och jonas till det genom att öppna en flaska vin till idol..  :)

Vaa gör ni ikväll??

Plugg&Energi&Träningskläder

Jaaa i onsdags pluggade jag mellan kl 09:00 - 18:00 med nån pause i mellan för lite mat.. Trööött i huvudet akn man säga.. i Torsdags gjorde jag lika dant fast till kl 15:00 och idag fredag mellan kl 09:00 - 10:30.. Sen åkte jag och jobbade mellan 12:00 - 17:00 de va faktiskt ganska sköönt att få nått annat att tänka på är PSYKOLOGIN.. Bläääää.. om en vecka så är de klart..   :)

Så här såg min dag ut igår.. Torsdag..

 Behövde en liten Energi kick.. En smootihe på hallon, blåbär och lite äppeljuice..

 Så här ser det ut när jag pluggar.. Ligger på mage på golvet :) har har det spenderas mycket timmar denna veckan..




Och så till sist när mamma pappa och tilda va här i helgen så fick vi våra födelesdagpresenter och jag skulle lägga ut ett kort på oss för vi fick dom här träningskläderna.. Jacka, Byxor, Vantar och mössa.. Riktigt bra va dom.  :)


  Här har ni meej då :) ljusblått riktigt snygg färg tycker jag..

 Och här har ni Jonas..


Ställde klockan på 07:30

idag.. jaa fast jag är ledig måste komma upp i tid så jag hinner plugga så mycket som möjligt.. Åt frukost framför vakna med the woise.. Och sen kl 08:30 så tog jag fram datorn och började skriva på folkhälsokunskapen den är snart färdig har några ord kvar jag måste kolla upp och den ska vara färdig på Osndag den 4 november så jag är ute i god tid. Men jag ville ha den färdig idag för att jag ska kunna ägna mig åt Psykologin bara för den ska vara inne på fredag den 6 November och på den har jag ganska mycket kvar.. och den är mycket svårare.
Meen den börjad ejag skriva på kl 10:00.. och nu har jag gjort färdigt 1 studieenhet av 6 iaf.. och den är renskriven och klar.. Jag har skrivit ganska många kladdar som bara saka renskrivas sen har jag nog 2 enehter som jag inte har börjat på. Men mitt mål är att föröka vara så gått som klar på onsdag den4 november så att jag bara kan sitta och läsa igenom allt de sista dagarna så jag inte har missat nått..

Såå nu ska jag ta en lite paus med lite lunch.. vi köpte pizza igår som jag har kvar utvav som jag tänkte äta idag frmaför en bra film.. sen fortsätter jag igen ska iaf förska bli klar med minst 2 enheter idag och hellst 3 om det går..


Vaa gör ni idag???

Liten ändring från förra inlägget

Matilda handlade inte 10 tusen kronor utan för 1000.. Ett tusen bara.. eller bara och bara.. meen lite skillnad..

Fredag, Lördag & Söndag

I fredags va jag i skolam mella 10.00 och 12.00 inte så länge men vi hade lite psykologi.. Sen åkte jag hem gjorde inte mycket hämtade jonas på jobbet och sen bakade jag lite kakor..
Kl 19:00 kom Matilda, Mamma och Pappa hit dom ska vara här tills på tisdag för Matilda har höst lov..

Lördag:

Vi vaknade runt 08:00 och gjorde oss klara och åkte till ullared.. vi fick en smarre chock när vi kom dit för de vi såg va en lång lång kööö.. och det ösregnade..  pappa sa på en gång vi åker hem.. Meeen hade vi åkt dit så tänkte vi ju att det är onldigt att åka hem. Så jag mamma och Jonas satte på oss jackor med luvor och tog en vang och ställde oss i kön.. Den röde på siig nästan hela tiden meen den va en bit.. Vi kom in efter 1 timme och 15 minuter.. Pappa och Matilda bara gled in lätt som en plätt medans vi stod där dyblöta och kalla..

Vaaa masssor med folk där inne.. meen jag hittade lite.. 2 polotröjor en lång och en kort.. en vinterjacka, trosor och lite annat smått och gott..
På kvällen gjorde vi inte nått kollade på tv bara..

Söndag:

Idag sov vi lite längre.. iaf om man tänker på att man ställt om klockan.. hoppas ingen har glömt att göra de.. vet att Emma glömde :) hihihi

Idag har vi varit i knalleland.. Matilda har handlar myyyycket.. för över 10000kr sammanlagt..

själv köpte jag ett par Gummistövlar de har jag längtar efter har letat och letat och nu köpte jag dom jag hittade är super nöjd..

sen va Jonas och Pappa på elfsborgsmatch då va vi andra hemma och kollade på film.. Nu ha jag och mamma nyss varit ute och gått i 1 timme nästan..


Nu blir det Ensam Mamma Söker..

 Mina efterlängtade GummiStövlar :)

Redan Onsdag..

Veckorna går fort.. Inte långt kvar till jul nu..  :) måste börja köpa julklappar så man inte står där i sista sekunden och ska köpa allla..  Idag har jag varit i skolan mellan 08:30 till 12:00.. i morgon blir det en hel dag till 4.. för vi skulle få information om tand/munvård..

Sen på fredag kväll kommer Tilda, mamma och pappa hit och hälsar på stannar till Tisdag för Tilda har höstlov..  Tänk om man kunde få ha de :) fast vi är iaf lediga torsdag och fredag nästa vecka..  Va ska man skriva mera.. Va ledig hela dagen igår då städade jag lite och bakade Vanilj/Kanel bullar.. mummss :) Och han jag även med och tvätta går man upp 05:45 fast man e ledig så hinner man med en hel del.. Körde ett spinning pass 06:30 på morgonen oxå då kommer man igång på dagen efter de..


Ikväll ska vi åka förbi Lina Och Micke en sväng.. Nuu har vi nyss ätit köttfärspaj som jag gjorde blev riktigt bra om jag får säga det själv..  :)


haa det bra.. PussPuss

Då va det readan Måndag igen

Jaaa dåå va det måndag igen.. Helgerna går så fort så man hinner ju inte med alls.. Bara rinner iväg. Fast jag har haft väldgt roligt i heglen.. Tack Lina för en underbar dag..


Idag blir det skola kl 13:00.. Innan de hade jag tänkt att jag skulle träna men jag trot jag hoppas över de och pluggar lite istället är så tråkigt väder ute så jag går bara ut när ajg ska till skolan :) 

 

Lördag Och Söndag..

Jaa i Lördags vaknade jag väldigt tidigt eftersom att jonas va uppe redan kl 7 så vaknade jag oxå då..
han åkte iväg kl 08:20 för han och Micke och kenneht skulle åka till göteborg..
För Jonas och Micke har ju fått för sig nu att dom ska ta motorcykel körkort i sommar så dom skulle åka och köpa en motorcykel.. kl 10:30 åkte jag och Lina till kungsbacka och shoppade lite.. eftersom att efter killarna kommit hem från göteborg så skulle dom ha avslutning med fotbollen kl 13:00 så dom åkte dit direkt..  Jag och Lina kom hem runt 19:00 då åkte vi till Max och åt lite mat för vi va lite små hungriga.. Sen satt vi hemma hos Lina och kollade lite stugor i fjällen..
jag åkte hem till mig runt 23:00.. Då satt jag bara vid datorn lite sen kollade på tv och sen sov.. Blev väckt 02:30 då ville jonas komma hem. så jag åkte till stan och hämtade upp han.. När vi kom hem slocknade båda på en gång..

De jag handlade i Kungsbacka.
 
+ En ring på Gina
+ Vantar från H&M
+ En mjölkskummare
+ Ljus
+ Hårinpackning

Tror de va allt jag köpte inte så mycket men det är lite smått och gott.. Hade velat hitta lite kläder men de gjorde jag inte..


Söndag..

Idag är det söndag jag gick upp vid 11:00 va riktigt trött i morse... Jonas kom bara upp en 30 minuter senare.. Så han mådde bra idag..

jag diskade lite och åkte sen iväg och handlade lite mat.. sen gjorde jag och jonas Philadelpihaglass.  det blev taco idag till mat..

Nu ska jag damsuga lite här hemma och sen ska jag plugga lite Psykologi.. Fyyyyyy säger jag bara vill inte men måste..


Sen ikväll kommer Lina och Micke hit vi ska kolla på ensam mamma söker och jag ska bjuda på Min glass jag gjort..



Snööö i Borås..

Idag har det snöat hela dagen i Borås.. Fast det är plusgrader ute.. så ikväll är den väll borta..


Meeen jag är glad så länge den finns kvar..  :)  Idag ska jag jobba kväll.. Inte roligt.. Men roliga iaf att det är med Linda.. 



Här kommer lite bilder..




  Utanför Fönsteret idag..

 

 Snööö Jippiii   :)


Tisdag Ledig dag

Va det för miig idag.. Fast som sagt gick upp och pluggade lite.. Sen har ajg bakat idag 2 sorters kakor. Drömmar och Chokladsnittar.. Blev lyckade..  :) sen va jag iväg med min bil på besiktning och den blev Godkännd.. Sen efter de va det lunch tajm.. och jag gjorde Kycklinggryta med Ris..
Kl 15:00 träffade jag Linda inne i stan och tog en fika lika trevligt som alltid att träffa henne.. I morgon blir det skola igen och mycket plugg läser Psykologi och Folkhälsa och båda ämnena är stora Psykologin är ju riktigt svår iaf i början hänger inte riktigt med och folkhälsan och också ganska stora och de ska vara färdigt till Jul..


Just nu sitter jag och väntar på att Jonas ska komma hem först va han ute och sprang med Micke och sen direkt efter att han kom hem så åkte han igen då skulle han och Micke till en annan kompis och kolla på nått..  Dom är söta dessa två pojkar.. Mina bästa Pojkar..   :)
har tänt alla ljus här hemma och ska bara mysa framför tv ikväll sen en tidigt kväll eftersom att det är tänkt att jag ska orka upp ocu köra ett BodyPump pass i morgon som börjar 06:30.. sen skolan efter de.



Hoppas ni har haft en härlig dag i den kyliga höst dagen..


Ställde klockan

Fast jag inte var tvungen att gå upp idag.. är ledig från skolan idag.. Fast jag kände varför ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen.. ?? Neej jag stälde kl på 07:30 fast jag kan erkänna att jag gick upp 08:00 pluggade lite sen åt jag frukost och nu sitter jag här vid dator men jag ska plugga lite till känns som att jag behöver göra det är sköönt att ha börjat med uppgifterna..


Seen blir det bsiktning utav bilen.. Skulle ha tränat oxå men det fanns inget roligt att träna nu på förmiddagen så får bli ett body pump pass i morgon 06:30..  :)


Ska ni göra idag??

Helgen som varit

Har varit bra..

I Fredags morse kl 09:00 hoppade jag och jonas in i forden på väg mot Norberg..  Vi kom fram runt kl 14:00 och alla blev glatt överraskade för dom trodde vi skulle komma sent på kvällen. Bara Emma och Matilda visste..  Då fick vi äntligen se lilla sötisen Wilma matildas chiwawa.. Vet inte hur det stavas men det är en liten hund iaf :) hur söt och go som helst va den..  Direkt när vi kom så bytte vi bil bara och åkte mot Fors för att hälsa på Alvin, Fredrik och Helen.. med tanke på att dom inte skulle komma på lördagen så ville jag ju träffa min Charm kusin..  :)    sen på kvällen va vi bara hemma och myste med lite tv och sen sov ganska tidigt med tanke på att vi gått upp tidigt och kört bil i 5 timmar.

Lördagen börjad med att vi åkte upp till Pappas jobb och kollade hur det gick med fordlagandet.. och de gick bra.. sen åkte vi hem till mormor och morfar och sa hej där kom vi lagomt till kaffet..  Sen va det bara att äta lite och göra sig iordning för det va kalas i Östervåla.. så vi va där och Grattade min andra charm kusin som fyllde 2 år.. Lilla Ester som börjar bli en väldigt stor tjej som vet vad hon vill.. De va väldigt trevligt iaf med massor med goda kakor, bullar och tårta.. Med massa folk..

Söndagen va ganska lungt vi började dagen med att städa ur bilen sen blev det en prommenad ner till Farfar för lite fika.. Och sen en snann tripp till Avesta och hälsa på G-mormor för hon va inte med på kalaset i Lördags..

Sen efter de tog Jag och Jonas bilen hem till Borås igen.. va hemma runt 19:00 tiden Lagomt till Ensam Mamma söker..  :)

Hopppas ni ha rhaft en lika trevlig helg som jag..

Haa det bra..

Veckan Som Gått

Jaaaa nu va det Fredag kväll och helgen väntar  :)   Sköönt..
I veckan ha rjag gått i skolan.. vi har haft en hel del grupparbeten och
lämnat in en uppgift om Lagar.. väldigt svårt men hoppas på ett godkännt iaf..
Fredag idag som sagt.. Har inte gjort mycket på dagen jonas va in till stan och
klippte siig då passade jag på att gå in på Guldfynd och köpte ett ROSABANDET ARBAND..
Kostade 70kr och jag tyckte de va riktigt fint.. känns roligare att ha de än en liten rosett
på jackan fast tror jag kommer köpa ett sånnt oxå.. eller så har jag kvar mitt från förra året..

Nu på kvällen har jag kollar på Idol.. och min favorit från första börjar MARIETTE.. jag skulle ha
skrivit de här på bloggen från första gången hon sjöng.. Jag fick rysningar hon är så förlåt att jag
svär men så JÄVLA BRAAAAAAAAAAAAAAAA.. hon kommer att vinna hela Idol.. Det måste hon göra..
Erik och Tove är oxå lite favoriter meen ingen slår den BÄSTA..   jajaaja noog om Idol..

I morgon är det Lördag.. äntligen blir det gjort Jag och mina älsklingar Jonas, Lina och Mike ska åka till
Göteborg i morgon vi blir upphämtade runt 09:30.. så ska vi åka till saluhallarna och Jonas vill
säkert in i Fiskekyrkan oxå och äta sin Laxrulle som han alltid ska göra när han åker dit..
Sen går vi säkert en sväng på stan oxå och bara myser.. hoppas vädret är som idag..
klar blå himmel och kallt..

Och på söndag blir det jobb mellan 12:30 - 19:30.. sen efter de är det Ensam Mamma Söker mys oxå med Lina
och Mike hoppas jag blev inget förra söndagen..
Men då myste jag och Jonas med tända ljus och frukt och choklad..

Jädrar va kallt det har blivit här nu i morse va isen riktigt tjock och svår att få bort från bilen..

Nu är det bara snön som fattas..   :)



Adijos..



RSS 2.0