Paarty.. Lördag

Jaa i Lördags jobbade jag först sen va det bara hem och hoppa in i duschen och sen fixa siig för att åka till ted en klasskompis.. då va Anna-lena redan där och sen kom lite flera så det va en liten klassfest :)   sen gick vi hem till Jonathan som bara bodde några lägenheter bort och kollade på hans nya lägenhet.. Sen tog vi bussen till Stan.. runt 21:30..

Vi började inne på harrys.. va hyfsat mycket folk så vi dansade och hade roligt..  Jag, annalena, patricia, lilly och jonathan och hans kusin..


seen fick vi nog där så då gick vi till Grand.. och där är det 25 årsgräns..  =) Meen lilla ida som bara är 22 kom in dom frågade inte ens :) bara att kliva rätt in.. härligt..  där slutade kvällen runt 02:00  seeeent för miig.

Jag tog en taxi hem och va hemma runt 02:20..  Slockanade direkt i sängen kännde miig som en 60 åring det är aldeles för sent för miig.. Fyyy börjar bli gammal..  =)

Jonas va ju i göteborg och festade så han hade kommit hem runt 03:00 men då sov jag..   =) idag va vi lite sega och trötta på morgonen men så fort vi hade fått i oss lite frukost kvicknade vi till.. och nu är Älsklingen och spelar match undra hur han och micke mår?  =) match efter utgång tror jag inte går så jätte bra ihop..

Ikväll blir det kanske filmtittande annars blir det en tidig kväll...


TACK til ldom som va med igår.. suuuper roligt va de..

Tisdaag och en tröök dag..

Va så himmla trött igår så jag och Jonas gick och la oss kl 21:30 och vi sommande nog direkt..  =) meen va ändå trött i morse när kl ringde 07:00 och jag bara hörde att det regnade och då vill man ju inte gå upp ur sängen?..  Neeeej verkligen inte.. Fyyyy vilket tråkigt väder all snöö är väck nästan nu men jag vill inte ha regna såååå tråkigt.. 

Idag kl 10:00 har vi prov sen slutar vi efter de.. då ska nog jag och Maria gå ut och äta lunch och sen ska jag nog åka iväg och handla sen ikväll ska Jonas träna och då ska Linda komma hit och hälsa på..   =) se om jag ska baka något paj kanske..


Neej nu blir det en kopp kaffe och sen skriva handlingslista och åka mot skolan...

Helgen snart slut...!!

Jaaa Helgen är nu snart slut och i morgon är det skola igen..  igår fick jag hoppa in och jobba på Max mellan
12-16..   Jonas va ändå och spleade match så då tänkte jag är bättre attt tjärna lite pengar istället för att bara sitta hemma och dega ensam..  =)

Idag är det söndag vaknade hyffsat tidigt som vanligt kl 09:00 för att vara helg..  idag vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på... Lina va sugen på Göteborg tror jag så vi kanske åker dit med dom  :) fåår se vad vi gör.. 

Sen ikväll blir det lite plugg har prov på Tisdag och tv.. 



Min första bebiskläder till

min systers bebis som kommer i sommar :)


               

Helg.. lite tidigare..

Jaa fick helg en dag tidigare va ledig i Fredags.. Och det va Lina också så vi åkte först ut till Visko fanns mycket fint speciellt massa fina vår och sommar skolr.. men köpte inget..

Sen åkte vi in till stan och åt thaibuffe till lunch, va in på H&M och köpte mig en vår och sommarjacka och en billig halsduk.. Jackan va billig den med 299kr..   och så körde vi vidare till ittala och där hittade jag fina plåtburkar att ha saker i.... och till en sista affär Lagerhouse.. där köpte jag en The kanna som jag har kollat på ett tag, 35 kr =) som hittat.. Sen åkte vi hem till var och en..

Jag och Jonas kollade på Lets dance och åt pizza sen somnade jag..


Idag Lördag har Jonas varit och spelat match, jag har rensat ur kyl och frys och skafferiet blev ganska många soppåsar att slänga meen skönt att bli av med allt gammalt.. Sen damsög jag och skurade golv.. Sen tog jag en varm prommenad i det fina vårvädret helt underbart sol ute   :)

Har haft fönstret öppet hela dagen idag och det har inte ens märkts  :)


Ikväll kl 18:00 har vi bokat bord på Oliven med våra Älsklingar.. Lina och Micke. Kristoffer och Denise kunde inte men efter vi ätit ska vi åka hem och kolla på melodifestivalen Finalen och då kommer Kristoffer och Denise..  =) Mysigt..

Så nu har jag nyss duschat och ska göra miig klar sen ska jag plugga lite innan vi åker.. 

Grattis Alvin

Vill skicka en grattis hälsning till Min kusin Alvin som blir 4 år idag.. Hoppas du har en bra födelsedag i London eftersom du är där.. 


GRATTIS ÖNSKAR IDA OCH JONAS


Veckan som gått..

I Tisdags kom Mamma och Matilda hit med tåget.. dom kom runt 20:00 på kvällen..  Sen i veckan har jag gått i skolan, mamma och Matilda har varit i knalleland nästan varje dag vi har shoppat lite saker :) bla en väska, jeans har jag handlat..

På fredagen runt 14:00 kom pappa och Emma och wilma hit.. vi åkte och spelade bowling det gick inte bra för mig iaf.. usch de dåligaste jag nog har spelat sen länge.. 

På lördagen åkte vi in till Stan och sen vidare till knalleland.. handlade lite och fikade lite.. jonas va och spelade fotbollsmatch och de vann.. När han kom hem så köpte vi pizza och sen kollade vi på Melodifestivalen Andra chansen...

Idag Söndag gick vi upp och kollade på Vasaloppet.. Sen när den fösta gick i mål runt kl 12:00 åkte familjen hem. .Så jag va hemma och pluggade sen kom Jonas hem runt 15:00 han va tvungen att jobba idag igen stackarn.. 

Kl 17:00 ska jag åka iväg till Jobbet och jobba till kl 21:00 dom ringde och frågade igentligen har jag ingen lust men kan lika gärna jobba som att bara sitta hemma.. har sagt nej nu så mycket.. 

I morgon kl 15:00 måste ni hålla tummarna för miig..   =)   får reda på varför sen..

Måndag och Ny vecka framför oss..

Jaa då va det Måndag idag början på vckan.. Min dag började med att jag gick upp 07:00 och tvättade.. Skolan är stängd idag oxå.. Asså nu kan dom väll skotta av det där jädra taket så vi kan komma in.. vi hamnar ju efter jätte mycket nu...  Meen men inte vårat fel..

Kl 11 ska jag vara hemma hos Emma då ska jag köpa med mig lite frukost/fika och så ska vi sitta hemma hos henne.. Då får jag äntligen se lilla felix..   =) ska bli roligt..

Jag ska oxå åka in till knalleland och skicka efter en lite hemlis till en viss person.. Sen ikväll kommer Kristoffer och Denise hit hoppas Lina och Micke kan komma oxå..

I morgon kommer mamma och Matida hit med tåget.. Nu ska jag bädda sängen..  

RSS 2.0