I Norberg Över Julen

Nuu va Julen över och jag ska åka hem till borås igen..
På julafton
var vi hemma hos Britt & Paavo som vanligt, jag  träffade sara på dagen och sen kl halv 3 gick vi till britt och paavo, såg på kalle först och sen maten, fika och lite prat sen alla klapparna.. fick en massa bra saker..

På tisdagen juldagen
åkte vi till västerås och firade jul med dom.. fick några fler bra klappar.. på kvällen åkte jag och sara till anna i fagersa skulle ut på greenman meen var fullt när vi kom dit så vi fick gå till götis..

På Onsdagen annandagen
 så åkte jag och maggis och hälsa de på Tina, Hans, och deras dotter Linna som är super goo och sööt. Kollade på deras hus och fikade med prat..
Åkte hem och då firade vi en sista jul detta år med linda&Ester, Fredrik&Alvin och så va det mormor, morfar britt paavo maggis g-mormor och evert..Åt julmat ännu en gång med lite klappar meen var ju bara typ alvin och ester som fick klappar då.. dom minsta i släkten helt underbara är doom..

I morgon far jag hem ner till borås igen jag längtar super super mycket efter Jonas..


Gooood Naaaaaaat & Soooooov Goooooot

JulAfton

GOD JUL ALLESAMMANS


Jag har nyss varit borta och ätit mat med släkten och fått en massa
presenter som jag är nöjd med..TACK så mycket allihoppa..



God Natt Och Sov Gott..


Jonas Jag Älskar Diig GOD JUL På Diig Ännu En Gång.. PUSSPUSS

Klätt Julgran

Idag tog jag fram våran lilla Julgran :) Och gjorde iordning den så nu har vi julgranen framme får se vad jonas säger när han kommer hem.. han tycker inte vi behöver nån gran meen jag vill ju så klart ha en :)

Va i knalleland idag skulle bara kolla lite ussch va mycke folk.. så jag åkte hem rätt snart igen :) 

Och nu ska jag snart börja jobba kl 4 måste hämta jonas först och lämna in hans bil..



 Här är våran julgran tänkte att ni kunde få se hur den ser ut :) 


Har du/ni någon Julgran hemma??


Haaa det bra allihoppa.. //  Ida

Bakat Lussebullar och Vaniljbullar

I Går Torsdag bakade jag lussebullar och vanliga vaniljbullar för jonas tycker ju inte om lussebullar så jag fick baka vanliga bullar oxå för han måste ju får några bullar han med.. Gick upp på morgonen och bakade för det tar ju sån tid och baka bullar..efter det va jag och träna jag har tränat hela den här veckan nu varje dag måndag till fredag tycker iaf jag är bra gjort.. i helgen ska jag jobba så det blir inget gym men kanske nån prommenad...

Igår va vi hem till Carro och Micke och tjötade lite om Thailand är bara ca 4 veckor kvar nu bara :) jiippii..
Och så kollade vi i Airshop katalogen som vi ska beställa ur.. bäde dit och hem.. Så är det nån som vill ha nått i den så hojta till snart isåfall vi ska nog skicka in det nästa vecka tror jag..

Idag ska vi tvätta ussch vi har så mycket kläder och tvätta så tråkigt.. meen sköönt att man får rena kläder iaf.. sen vet jag inte vad vi ska göra idag ta det lungt bara tror jag..



 Mina LusseBullar


Mina VaniljBullar

Bakat pepparkakor

I Helgen har jag varit ledig  igår va jag och jonas inne i stan och kollade lite.. sen kollade vi på film hemma bara och hade det mysigt.

Idag Andra advent så bakade jag perarkakor på morgonkvisten jaa eller kl 11 va klockan :) jätte mysigt med julmusik på cd.. Fast man får inte kolla ut för det är inte en snö flinga ute.. Brände faktiskt bara 5 pepparkakor de tycker jag är bra :)

Just nu är jonas och tränar fotboll såå nu sitter jag här vid datorn ettt tag så ska vi åka och handla mat när han  kommer hem runt kl halv 2..

har ni nån snöö???

Jag vill ha snö nu masssor med snöö..

Love jonas

Ledig dag med en stress dag

Idag är jag ledig.. och det är sköönt men jag har så mycket jag ska hinna med och göra så jag får nästa ont i magen av allt jag ska göra..  det är skönt att engelska kursen snart är slut on typ 2 , 3 veckor såå då kan man börja slappna av lite igen då slipper man ha det och tänka på att man måste göra det va roligt i början men nu vill jag bara att den ska bli slut eftersom att jag jobbar så mycket så hinner man ju nästa inte.. meen har bara 2 uppgifter kvar att lämna in nu iaf..
Meen nu ska jag åka till biblioteket och skriva på datorn och söka jobb för vi har inte word programmet måste skaffa det så man kan söka jobb hemmifrån..


Måste sticka nu..


Heeeej dååå


Puss till jonas

RSS 2.0