BARA 1 Månad kvar till Julafton..

Det här är ju helt sjukt att det bara är 1 månad kvar till Julafton bara.. vart tar tiden vägen?? jag har ingen aning jag hinner inte med alls..  Fyy har sååå mycket att göra nu.. får ont i magen när jag tänker på allt..

Praktiken är fortfarande lika bra..  =) STORMTRIVS


Första dagen på Praktiken..

Första dagen på min praktik på IVA var verkligen toppen, jag trivs jätta jätta bra. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba där..  Helt underbar personal och den omvårdnad och sånt som jag vill jobba med i framtiden..  Förutom på Ambulansen då =) som förtillfället är drömmjobbat..

Jag började 06:30 idag.. Och jag tycker redan att jag har lärt mig ganska mycket. Men det är mycket nya intryck och väldigt mycket nytt, men jag är helt säker på att jag kommer att ha lärt mig väldigt mycket efter dem här 4 veckorna och jag har såån tur med mina handledare oxå har haft kanon handledare på alla mina praktiker.. 


När jag kom hem så lagade jag mat och sen tog jag det lungt en liten stund innan jag åkte till gymmet och körde 60 min bodypump med Linda.. 

I morgon har jag en till dag tur sen har jag onsdag och torsdag kvälltur och sen ledig fredag till söndag.. men ärligt talat så vill jag inte vara ledig för jag tycker det är så roligt..  Men jag jobbar ju gratis och behöver vara ledig några dagar.. 

GRATTIS ÄLSKLING

Idag blir min älskling 25 år..  Hoppas du får en trevlig dag.. 
Älskar diig..

GRATTIS GRATTIS GRATTIS JONAS..

Grattis Pappa

Grattis Världens Bästa Pappa på din 47- Års Dag..  

Hoppas du får en bra dag..  


GRATTIS GRATTIS GRATTIS...


RSS 2.0