Söndag..

Och sommar tiden har börjat.. Dom ringde från jobbet igår kväll vid 21 och frågade om jag kunde komma in och jobba mellan 7-11 och de tänkte jag att de kan jag väll göra 4 timmar en söndag.. Men man fick ju sova 1 timme kortare.. Men men fick ju sova en timme längre förra gången.. Idag va det kallt ute igen va runt -7 när jag åkte till jobbet..

Premiär..

Natt..  I natt har jag min premiär natt.. har bara gått brevid två nätter förra veckan men i natt ska jag ut på riktigt =)  Ska bli roligt och spännande är lite nervös =)  Men det går nog bra..

Igår va jag hemma hos Linda, det blev ara hon och jag och de va riktigt sköönt, hon hade köpt kex och ostar, chips och godis..  Så vi satt och mumsade på det och kollade på den svenska finalen av melodifestivalen..  Hon fyller år på måndag så jag hade med mig en liten present till henne..

Just nu gör jag inte mycket.. har en annanaspaj i ugnen fick ett recept som jag tänkte pröva..  Jonas har åkt och spelat match..  Blir nog en lungt dag innan det blir dags för jobb kl 20:45.. Ska möta henne jag jobbar med innan jobbet kl 20:30..  Dom är så snälla och tillmötesgående där så man känner sig riktigt välkommen..  Underbara människor.. 


GRATTIS KUSIN...

Ja må han leva ja må han leva ja må han leva uti hundrade år..  Hipp Hipp HURRA HURRA HURAA HURRA..

Idag grattar vi min kusin Alvin på sin 5 års dag..  STORT GRATTIS..

Kram Ida och Jonas...

GLAD...

För nu är mitt sommarjobb klart..   =)  Ska vara hela sommaren juni - augusti på PostOp på sjukhuset här i Borås..  =)  Kommer nog bli super bra är jätte glad för de.. Men hur kunde dom vilja ha mig, snacka om tur dom skulle anställa 1 semestervikarie på den avdelningen och den platsen får jag   =)

Inatt ska jag gå brevid på nattpatrullen.. Ska bli roligt att se hur jag gillar att arbeta natten tror de kommer gå jätte bra, ska ut i morgon natt oxå..  Har inte kunnat sova något nu på kvällen men har legat och vilat i ca 1 timme nu iaf.. Kommer hem i morgon bitti kl 7..

Ha en bra kväll och natt..

920 kr fattigare

På 30 min..  Har varit till tandläkaren nu på morgonen fyyy va dyrt det är.. Men inga hål hade jag iaf.. Innan tandläkaren va jag och tränade Bodypump så nu är tränigen gjord sköönt ska jobba kväll idag 13:45 - 21.15..  Sen har jag två dag pass och i helgen är jag ledig.. 

Igår kväll testade jag Yoga och Pilates för första gången, Jag akn säga att de va ganska svårt första gången och de va riktigt jobbigt och man blev riktigt svettig de trodde jag inte.. Meen jag kan säga de att det va riktigt sköönt, man blev avslappnad även fast de va jobbigt, ska försöka gå varje tisdag för jag kännde att det är nog bra för mig jag slappnade av riktigt bra och instruktören va kanon bra, Jag har så svårt för att koppla av och slappna av hemma så de va rktigt bra för miig.. Ni som har chansen att pröva på yoga gör de säger jag bara..

Idag vill jag säga

GRATTIS TILL MIN GAMMEL MORMOR
GRATTIS TILL BRITT
GRATTIS TILL HELENE

Som fyller år idag..  STORT GRATTIS TILL ALLA TRE..

RSS 2.0