Grattis Morfar

Grattis Morfar min på 64 års dagen..

Önskar Ida&Jonas





Är föresten hemma i borås igen nu...

Hälsat på

Sandra och Melvin idag.. Guuuud va söt han var.. Jag vill oxå ha en liten bebis så himmla gullig va han..
Och så snäll hela tiden grinade ingentingnästan bara låg där och var så nyfiken..
Som sagt jag är ju i Norberg och har ingen kamera sladd med miig så jag får ta igen bilderna sen när jag kommer
hem till Borås igen..  

Va ute och sprang ca 2.3km idag på kvällen, matilda hängde med fast hon cyklade brevid och tog tiden på hur långt de tog.. tror hon tyckte jag va duktig?!!  :)  tog ca:15 min är väll inte bra men men de får vara bra till en början huvudsaken att jag tar mig ut och springer nu tycker jag med tanke på vilken kondition jag har..


Ska sova..   GOD NATT...

Hälsat på Moster+Kusin

Har varit i Östervåla idag hela dagen och hälsat på familen Fredlund/Karlsoon.. Trevlig trevligt kan tyvärr inte lägga ut några bilder på gullungen för har inte min sladd till kameran med miig hem till norberg.. Får lägga ut bilder sen när jag kommer hem till borås igen..

Meen hon är ju sååå sööt.. inge arg eller ledsen på hela tiden vi va där och vi va där från kl 11:00 till Kl 20:00.. grinade inte en enda gång världens snällaste unge helt otroligt sööt.. Min lilla älskling..

Och i morgon ska jag hälsa på Sandra och hennes lilla charmtroll Melvin är ju sååå otoligt söt på korten jag har sett ska bli så roligt att träffa han i verkligheten och få hålla i den lilla killen :)

Neej nu blir det väll sleeping är så trött har ju varit så otroligt varmt ute idag då blir man så slö och trött..

God Natt    Pussar Ida

Löpning

på 3.6 km... Faaaan va jobbigt de va sprang den sista 0.5 km bara på ren vilja kändes som jag skulle stupa vilken sekund som helst.. men de viktigaste e att jag klarade de sen får de vara hur jobbigt som helst..

Är på besök i norberg nu denna veckan så jag sprang med pappa i nordansjö.. roligt att springa på ett nytt ställa blir lite långtråkigt i längden och springa samma runda länge...

Sååå nu när jag e här ska jag väll försöka hinna med lite besök måste iaf hinna träffa gullungarna Alvin, Erik, Viktor och Ester.. mina söööta små kusiner som jag inte träffar allt för ofta nu de e lite trist.. dom hinner växa sååå fort så jag hinner inte med i svängarna...


Ha de gött....

Göteborsvarvet

Häääääär kommer jag.. Nu är jag anmäld och det är betalt.. Fyyyyy fan hur ska jag klara de..
Men jag säger de har jag inte sprungit 2 mil 1 gång innan loppet är så startar jag inte.. för då e de ingen ide.. meen jag ska göra så gott jag kan för att klara de.. jag har ju 10 månader på miig..
Men de blir inte lätt kan jag säga för jag har världens dåligaste kondition.. och de e sant helt sant..


Ska ut och springa ikväll.....



Haaaa de....


GRATTIS SANDRA

På 21 års dagen.. Hoppas du får en bra dag... Krama melvin från miig..

Pussar ida

Fy faaan

Vaaaaa jobbigt de är att springa.. samlas massa slem i halsen och de känns som att de täpper till i halsen så att de gör att de inte går att andas.. sprang 1.5 varv runt sjön idag.. sååå jävla jobbigt fattar inte hur jag ska klara göteborgsvarvet.. det är den 17 maj 2009.. såå jag hoppas jag får bra kondis tills dess.. ska anmäla miig på onsdag..

Nuuu ska jag vila lite sen är det jobb i morgon så tror jag ska cykla till jobbet i morgon.. sen blir de löpning på tisdag igen :)

Party...

Ikväll blir det party.. Tobias fyller 20.. och ska ha en liten fest.. har hyrt en lokal nån stans.. meen det blir ganska lungt för miig ska jobba i morgon fast börjar inte förens kl 11.. Ska bli såå roligt.. är riktigt sugen på lite party nu..

haa det bra..

Borås djurpark och tropikhus

Jag och jonas va först inne i stan och åt mat.. eftersom att vi skulle ha firat 4 år igår och skulle ut och äta men jag hade så ont i huvuet så låg i sängen hela kvällen och somnade kl 9.. så vi tog det idag istället..
Efter de så sa jonas vi åker till djurparken och kollar hur länge den har öppet och så va vi där kl 14:00 och de stängde kl 18:00 så då gick vi i djurpakren i ca 2 timmar.. va riktigt roligt och mysigt fanns många djur att se.. Och aporna är ju dom roligaste.. riktigt roliga va dom..
Efter djurparken så ville jonas gå in i tropikhuset som ligger precis brevid djurpakren.. och uuusch de va riktigt äckligt masssa gift ormar och ödlor.. och så matade dom ormarna när vi va där.. vi fick se när dom la in en råtta och så högg ormen den.. de va lite häftigt.. fast ussch de känndes som att det kröp ormar på en hela tiden man gick där inne.. vi fick även se när dom matade sälarna inne i djurparken och när de gjorde en massa konster och dansade.. Sen när vi kom hem så hade vi köpte jordgubbar och choklad.. riktigt gott att doppa jordgubbar i smält choklad mitt nya sommar godis kan äta såånt hur mycket som helst..


GRATTIS MORMOR..som fyller år idag.. Får väll kanske inte skriva hur många år hon fyller... men grattis iaf önskar Ida&Jonas.. Present kommer på posten..


Hoppas ni har haft en bra helg.. Och just de ska ju säga att jag har börjart varit ute och sprungit.. vi är ett litet gäng från jobbet som brukar springa.. Jag och linda ska ut i morgon iaf.. Berättar mer om de i nästa inlägg..


Haa det bra... Pussar Ida

RSS 2.0