.......

vi sitter och kollar letsdace och slappar lite.. har nyss gjort en jätte stor skål med fruktsallad.. sååå gott ska det bli..med massaolika goda frukter.. I Love fruktsallad.. skriver mera i morgon..

Heej Heej

Skuuuulle ha sprungit och tränat idag...

När jonas åka i morrse så skulle jag gå upp och åka och träna tänkte jag.. meen jaag va såå trött så jag sommnade igen.. och vaknade kl 7 när kl ringde..

sååå tänkte jag att jag tar en löprund när jag kommer hem ikväll i stället.. meen tror ni jag gjorde de.. NEJ.... faaaan det blir aldrig av.. jag måste måste börja träna nu.. meen jag har aldrig lusten att göra de.. speciellt inte springa det är sååå tråkigt.. tränar mycket hellre nått pass på gymmet elller bara styrketräning...

Såååå jaa Idas kondition.. Ligger nere på NOLL.. haaar sååååååå jävla dåligt kondition.. usssch det är pinsamt..



ska sooova nu...


Pusssssa& Kraaaaam

R.I.P Greta..

Våran hamster Greta försvann hastigt idag.. Vi va tvunga att avliva han.. han led väldigt väldigt mycket såå det är en sorlig historia.. Ussssch sååånt är jobbigt.. man blir fäst vid sina husdjur.. Jaa det är aldrig roligt att avliva ett djur.. meeen de är de bästa man kan göra när dom lider så otroligt mycket.. Han har det myc´ket mycket bättre nu.. Meen det är tomt och tyst här nu...


 Äter lite macka...


R.I.P Lukas

Fyyy va hemskt de är.. Lilla lukas man blir så fäst vid hundarna.. Jag tänker på er Moster och Magnus och lill tösen..
De kom lite tårar igår.. Ussch de är orätvist att han skulle försvinna  på sånnt här vis..


   Lukas va alltis glad och världens snällaste och finaste..

Kaffe drickare

har jag blivit.. är det inte sjukt.. jag som inte ens gillat kaffe tidigare jag kokar till och med kaffe till miig själv hemma jag blir sugen på kaffe.. aajajaa det är väll som det är.. :) kokar ju inte 3 gånger varje dag meen nån gång ibland sådär..
¨
ajjja nooog om kaffe.. igår jobbade jag kväll såå segt för det händer inget vi säljer nada.. såå åtråkigt.. ikväll ska jag jobba igen.. meen sen är jag ledig två dagar.. sååå sköönt..
ääär så trött att jag fortfarande sitter hemma i morgonrock.. och dricker mitt kaffe :) svart till och med...

sen de 27 till den 29 ska ida åka till stockholm och gå på max skola.. okej lyssna på det här ida ska gå av tåget i stockholm och ta en tunnelbana till ett ställe och sen hitta till en adress mitt i stockholm.. :)
de blir spännande tycker jag.. och sen de 29 åker jag hem till familjen och stannar där över helgen så kommer nooog jonas upp oxå så åker vi tillsammans hem sen på söndagen..

Neej nu  ska jag ta miig i kragen och hoppa in i duschen och sen klä på miig och fixa lite här innan kl hinner bli 4..

Haa en bra dag...

Byyeee Byyyeee

Nu va julen bortstädad

nuuu va alla julsaker och julgranen borta... även ljusstakarna i fönstren och julstjärnan.. tar gardinerna ikväll eller i morgon...
Det är även rent överallt oxå har dammat och damsugit och torkat golve idag när jonas va och jobbade.. sååå sköönt när det känns rent och frächt överallt hemma..

Nu har jonas slutat jobba och är inne i duschen förtillfälligt.. vi ska väll hitta på något att äta oxå.. man blir hungrig av att storstäda :)   I morgon är jag ledig igen ska bli såå sköönt och jonas va oxå ledig i morgon bara för att det är en röd dag.. vi får väll se vad vi hittar på..  sen på onsdag är det jobb som gäller igen..

Neej nu ska vi äta haa det bra..

Heeej dååå

2008

Har nu gått förbi... de va ett bra år.. nu ska vi se till att 2009 blir lika bra om inte något bättre till och med..

Nyårsafton var vi ute i gånghester hos ett par som heter Ulf och  carina och deras lilla dotter alva som är 2 år.. Lina och Micke kom och hämtade oss runt kl 18:00..vi åt mat och spelade sällskapsspel och wii och lite dansmatta på play station..
sen åkte vi busse hem och kom hem runt kl 03:00..
Jag började jobba kl 10 sen dagen efter då va jag inte pigg... somnade ovaggad sen kl 21:00 på kvällen..

Idag så har jag och jonas varit i Ulricehamn och åkt slalom.. de va roligt fast de blev lite kallt efter ett tag.. va lite ovant i början innan man kom in i det för de va väll ca 2 år sedan jag åkte sist..

I morgon är jag ledig de ska bli så sköönt.. börjar inte jobba förens på onsdag då har jag varit ledig i 4 dagr de behöv efter att ha jobbat hela nyår.. Dom här dagarna när jag är ledig ska jag städa undan julen alla tomtar och granen och byta alla gardiner hade jag tänkt de ska bli skönt  :) 

Neej nu ska vi kolla på tv.. se ska vi sussa man blir trött utav att vara ute och åka skidor..

 

RSS 2.0