Hem till Sverige igen

I morgon bitti jaa eller har om 6 timmar ska vi aka till flygplatsen igen.. Jag hade kunnat stanna kvar har i 2 veckor till.. vill inte aka hem till kalla och regniga sverige det enda som kommer bli skont att komma hem till sitt eget hem och sova i sin egen sang och sa borjar jag trottna lite pa maten och alla thailandare som sliter och drar i en meen jag kommer sakna vanligheten har nere fooor jag har aldrig sen en thailandare arg eller grinig alla ar jatte vanliga aven om kl ar 6 pa morgonen eller 2 pa natten.. sa konmmer man hem till sverige dar knappt kassorskan pa ica sager hej nar man kommer.. kommer garanterat aka till thailand snart igen.. det ar bara flygresan som ar lite jobbig..

Handlat har man gjort lite.. Lite klanningar och t-shirts och 2 jatte skona byxor dom ar super fula meen jag har kopt 2 stycken for dom ar jatte skona dom basta byxorna jag har..  och sa kopte jag en klocka idag och ett par skor jaaa det va lite saker utav de jag har kopt.. skriver upp allt sen nar jag kommer hem och har lagt upp allt.. kommer ju nastan inte ihag allt jag kopte 1 veckan..

Idag sista dagen har vi njutit av frukosten och sen solade vi och badadenere vid havet.. jaklar va stora vagor det va dar idag.. jonas fick lov att dra upp miig ur vagen 2 ganger jatte laskigt man har ingen kontroll allas nar vagen kommer.. Taaank da va laskigt att hamna i tsunamivagen det har va ju ingen ting mot va det var..

Jaaa har aven gjort en rolig sak jag har suttit och pratat med en tant ratt lange som bodde pa phi phi oarna och hon sag nar hela vagen kom och skoljde over allt dar och sa forlorade hon sin bro och syster som va dar nere i staden.. hon hade en liten affar hogt uppe pa ett berg sa hon klarade ju allt meen sag nar vagen kom.. angrar att jag inte knappte ett kort pa henne..

Sen har vi vart pa nagra flera utflykter.. som har varit bra meen vi ha aven bara solat och slappat.. vi akte ju pa semester for att inte behova tanka pa natt ingen stress och inget jobb bara sova och sola och bada och ata gott och bara ha det bra och det har vi haft.. Jag alskar Thailand...  synd bara att jag blev sjuk och missade 5 dagar meen vi har ju som sagt varit har i 3 veckor hade ju varit varre om vi bara hade varit har i 1 vecka da hade jag ju missat hela veckan..

Har aven kopt saker till jonas familj och min familj och till Alvin och Ester far en liten varsin present oxa.. Hade velat kopa mer saker till andra meen jag maste ju fa med miig natt till miig sjalv oxa.. Och det har jag fatt..

Ojjj det har blev ett langt inlagg jag skrev.. meen de kommer ett till langre nar jag kommer hem och har fatt summera ihop 3 veckor i ett inlagg hoppas ni orkar lasa nu ska jag packa och sen sova for jag ska upp om 6 timmar igen..

Ses nar jag kommer till sverige igen..

Kram Ida

24 Januari Thailand Phuket

Nuuu borjar det ga mot battre tider har i thailand.. Borjar bli frisk.. Har ingen feber langre men jag ar forkyld och hostar jatte mycket meen de kan jag vall sta ut med jag ar ju iaf inte sangliggande som jag va nar jag hade feber..

Just nu sitter jag vid en dator i Patong har nyss kopt en vaska som jag kunde pruta ner lite iaf.. den va inte sa dyr fran borjan men man ska alltid pruta natt .. Hittar sakert natt mera har meen det finns ratt bra saker och mycke att kopa dar vi bor oxa men det ar roligt att aka ivag och kolla lite pa andra stallen oxa..

I morrse va jag och unnade miig nya naglar franskmanikyr tankte jag kunde gora de nu nar jag har missat att vara ute i typ 5 dagar.. de kostade ca 300 svenska kronor saa det va inte sa farligt..
Jonas mar oxa bra nu har har haft lite ont i halsen bara men de verkar ga over nu snart skoont att vi borjar bli friska..

Nuu har ni fatt lite information om oss i Thailand..

Kramar Ida O Jonas


22 Januari..Thailand

Heejsan.. Frisk har man ju inte blivit far springa pa toa typ 50 ganger per dag har fatt en masssa tabletter och saker jag ska dricka utav doktorn..

Nyss va jag och tog nagelmanikyr och jonas tog massage och de angrar ajg miig jonas sa att det va jatte skont for 50 svenska kronor det ar ju ingenting..

Nuuu vill jag bli frisk snart for pa lordag har vi bokat en resa till PhiPhi oarna med speedbat.. Sa hoppas jag har blivit bra tills dess..

Far vall ligga hemma och forsoka bli frisk men borjar bli lite stressad nu for det e ju bara 1 vecka kvar i morgon och jag vill ju ha mer farg pa miig an vad jag har just nu..

ajaaa hoppas att ni har det bra hemma iaf och att alla ar friska och glada..

Kram Ida O Jonas

Thailand den 21 januari..

Nuu har vi varit i Phuket i snart 1 vecka.. och sen har vi bara en vecka kvar i thailand sen far vi aka hem till sverige igen..
Blev lite sjuk igar meen det ar ingen fara har lite feber och mar illa bara.. fick ett besok av doktor och jag fick lite tabletter som jag ska ata.. Sa det blir en vilo dag idag och ligga inne hela dagen sa att jag blir frisk fortare..

saaa forhoppningsvis ska ska vi gora ett besok med bat till phi phi oarna pa onsdag.. sa hoppas att det blir sa..

Seeen hoppas jag att det blir lite mer shopping oxa va jatte sugen pa att shoppa igar men de blev ju inget.. kanske blir lite ikvall om jag orkar med alla jobbiga thailandare som hoppar pa en sa fort man gar forbi deras saker.. sa sager dom bara titta inte kopa :)
Ar faktiskt lite lik turkiet.. Fast dom ar lite varre i turkiet.. Nu borjar man lara siig att bara ga forbi dom och inte saga natt i borjan blev amn ju stoppade av alla bara for att dom fragade vart man kom ifran nu gar man bara..da trottnar dom efter ett tag..

Neej nu ska ajg ga in och lagga miig i sangen igen pa rummet dar det ar lite svalt och skont.. Kollade pa en termometer idag det ar ca 30 grader och den sitter i skuggan :)

Haa det bra alla..

Puss&Kram Ida O Jonas

Andra uppdateringen fran Thailand Phuket..

Jaaahaa idag har det faktiskt kommit en rejal regnskur.. Varade i ca 40 minuter.. Meen det slutade fort nar den val slutade..

Vi har faktiskt atit pa en svensk restaurang idag med svensk mat at kottbullar med mos.. riktigt gott nu nar man bara har atit ris och kyckling i over en vecka.. fast det ar riktigt god thai mat har de kommer man sakna nar man kommer hem sen..

I morgon ska va aka ut pa en battur till en o.. verkar jatte mysigt ska aka med apollo sa den ar  saker riktad till mamma och mormor :)

Nu ska vi kolla shoppingen lite idag igen finns hur mycket som helst att kolla pa har och se.. man ser natt nytt varje dag aven fast man gar samma runda..

Haa det bra hall utkik har det kommer mera om nagra dagar..

kram Ida Jonas

Varit i thailand i 1 vecka

Nuu har vi varit har i thailand i 1 vecka och i morgon bitti aker vi vidare till phuket..
Ca 35 grader i luften och sol varje dag sa det blir bad och sola och ata gott vajre dag..


Haaa det bra

Kramar

Semester I Thailand Idag.

Jaahaa det här är nog det sista inlägget jag kan skriva nu innan jag kommer hem från thailand..såå om ni undrar varför jag inte skriver så ska jag ligga och sola på en vit sandrstrand med klarblått vatten i THAILAND nu i 3 VECKOR..

För jag har inte tänkt och sitta framför en datorn när jag kommer dit.. de gör jag redan så mycket hemma...

Haa det bra allihoppa här i sverige nu..




Puss o kram för du drar Ida,Jonas,Carro och micke iväg till varma härliga thailand och bara slappar och tar det lungt..

Uppdatering

Jahaa då va det år 2008.. Nyårsafton kom Carro och Micke hem till oss runt kl 18:00. När dom kom kom Jonas på att han skulle bjuda oss på en drink, det blev martini :) sedan började jag och Carro laga lite mat, på menyn stod det hasselbakspotatis med fläskfile och champinjonsås med sallad till..
Killarna satt och kollade på datorn och sen dukade dom fram allt :) vi åt och det blev faktiskt väldigt lyckat så de ska jag ta och göra någon mer gång till mat. Efter att maten smält lite och har diskat undan lite åt vi efterrätt de blev glass med bär och nogatsås, nogatsås jonas nya faaavoo sås :) ..
Vi gick en prommenad efter allt ätande kom tillbaka runt 21:30..Då ställde jag fran godis, nötter, chips och dip alltså lite snaks som jag inte trodde skulle gå ner eftersom vi fortfarande var så mätta meen där hade jag helt fel klart att man årkar äta såånnt fast man är mätt iaf vi 4 :) Vi spelade vem vill bli miljonär på tv vi har köpte de spelet hur roligt som helst.  åt gott och drack gott..
2 minuter i tolv gick vi ut pågräsamatan med glas, champanje (vet inte hur de stavas) och tomteboss på 12 slaget sköt älsklingen iväg korken och vi skålade in det nya året medans alla andra skönt raketer så det bara rykte i luften så tände vi tomtebloss och stod där ute och kolllade på alla fyrverkerier i ca 30 min. 
sen blev det så kallt så vi gick in, dom flesta hade slut på sina rakter då oxå.. Carro och Micke sov över, och sen åkte dom hem på morgonen. en lyckad nyårsafton och en bra nyårsdag för alla mådde prima, jag började dock jobba kl16:00 meen meen såå är det..

Resten av vecka har rullat på fortare än någonsin.. Var hem till kristoffer och emeli på lite middag i Lördags.. gott och trevligt att träffas alla sex så där.. Idag söndag har vi inhandlat nästan allt till resan och nästan packat klart, jag e såå nervös att jag ska glömma nått eller att flygresan inte ska gå bra så jag springer runt här hemma som en gale koo.. Jonas blir helt galen på miig.. Han förstår inte hur jag kan vara så nervös utav miig..

OJJJ det blev en rätt lång uppdatering meen nu har ni nått nytt att lösa ni som läser den.. hoppas ni tycker om det.. För sen blir det inget mer skriva förens om 3 veckor meen då ska ni se att jag har massor att berätta..

Nu är redan kl 00:20 måste sova för jag ska upp tidigt i morgon har en massa saker som ska göras, ska även hinna ta en fika med linda och jasmie för att säga hej då innan jag åker..

Puss och hej leverpastej..


Taack Joooonas Jag Älskar dig  Så Otroligt  Mycket.


På Tisdag Åker vi Till

THAILAND...

Jag börjar bli väldigt nervös..

RSS 2.0