Andra uppdateringen fran Thailand Phuket..

Jaaahaa idag har det faktiskt kommit en rejal regnskur.. Varade i ca 40 minuter.. Meen det slutade fort nar den val slutade..

Vi har faktiskt atit pa en svensk restaurang idag med svensk mat at kottbullar med mos.. riktigt gott nu nar man bara har atit ris och kyckling i over en vecka.. fast det ar riktigt god thai mat har de kommer man sakna nar man kommer hem sen..

I morgon ska va aka ut pa en battur till en o.. verkar jatte mysigt ska aka med apollo sa den ar  saker riktad till mamma och mormor :)

Nu ska vi kolla shoppingen lite idag igen finns hur mycket som helst att kolla pa har och se.. man ser natt nytt varje dag aven fast man gar samma runda..

Haa det bra hall utkik har det kommer mera om nagra dagar..

kram Ida Jonas

Kommentarer
Postat av: Linda

åh vad skönt att höra från dej och att allt är bra! hoppas ni verkligen njuter och solar och har det bra! ester skickade post till dej i dag som väntar när du kommer hem...

2008-01-18 @ 10:03:02
Postat av: Magdalena

låter som
ni har det mer än toppen. nu har jag läst för mormor och evert om hur ni har det... ja är sååå avis.... Nu har jag precis vart i kyrkan på min examen och fick kämpa för att hålla bort tårarna... Ha det bra.. kramar

2008-01-18 @ 13:28:07
URL: http://frokensarkioja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0