Supeerweek på gymmet...

Jaa denna veckan är det massa specialpass på gymmet riktigt roligt än iaf..  Jag och Linda försöker testa ett pass varje dag denna veckan tänkte vi..  =) 

Måndag:  Igår måndag va det Scooterspinning med bara tempospinning och de va riktigt jobbigt kan jag lova.. har träningsverk i armarna idag av någon konstig anledning eftersom att man cyklar med benen men vi stog upp mycket..

Idag Tisdg ska vi testa på HeavyPump är nog ett jätte tufft Bodypump pass låter det som..  =) 

Och på Onsdag ska vi försöka oss på Thaiboxning =) ska bli riktigt spännnade och se hur jag och Linda klarar av detta..

Torsdag ska vi köra nåttt som heter MonsterCombat det är BodyCombat fast i 120 min alltså träna combat i 2 timmar jag var helt död efter 45 min förut när jag körde de. Så detb blir oxå spännande..

På fredag blir det nog idolspinning och på lördag blir det nog bodypump i 120 min oxå 2 timmar..  Fyyyy va jobbigt men roligt att utmana siig själv.. 


Jaa de va om träningen.. I morgon ska vi ha studiebesök igenn HELA dagen så jobbigt när det är hela dagen man är ju helt slut i huvudet efter 3 studiebesök.. men men.. 

Nu ska jag byta om för träning..  Hoppas jag överlever den så jag kommer hem..


Vill bara säga en sak. TA HAND OM ERA NÄRA OCH KÄRA FÖR MAN VET ALDRIG VAD SOM HÄNDER SAKER KAN HÄNDA FORT OCH EN PERSON SOM STÅR EN VÄLDIGT NÄRA KAN FÖRSVINNA FORT OM MAN HAR OTUR..


Praktikplats klar för v: 46 - 49

Jag ska praktisera på INTENSIVVÅRDSAVEDLNINGEN på sjukhuset..  =)
Blev så otroligt glad över att jag fick en plats på sjukhuset.. 8 platser fanns på sjukhuset på olika avdelningar och vi är 20 i klassen så de va oväntat med tanke på att jag aldrig brukar ha tur..  Men denna gång hade jag de =)

Idag har vi varit på studiebesök på 3 olika avdelningar på sjukhuset.

Första va sterilcentralen va faktiskt intressant att se hur dom jobbade med all steriliseringen på alla instrumment som man använder vid operationer m.m.

Sen va vi på Infektionskliniken och det va tyvärr inte så givande för de hon berättade va allt som vi redan vet med skyddskläder och basala hygienregler och så fick vi se ett rum som man ligger i när man har en sjukdom som smittas via luften men det va ju ett vanligt rum.

Sen va vi på Mikrobiologen och det va faktiskt väldigt givande synd bara att de va det sista studiebesöket efter två stycken för man va väldigt trött och slut i huvudet. Men där fick vi veta hur man på rätt sätt tar prover och hur amn gör med dem hur man fyller i rätt på remissen och fick även se på olika provodlingar och fick se hur en bandmask ser ut som man kan få i tarmen fyyy de va inte en fin syn såg ut som spagetti men när man visste va det va så va det inte lika roligt.. vi fick även känna lukt på de hur olika allt luktar..

nej nu ska jag sova blev en lång dag med mycket information att ta in på en gång.. 


God Natt..

Kurs Sjukvård..

Idag började jag den sista kursen på Omvårdnandsprogrammet och det var Sjukvård på 200 poäng med 4 veckor praktik oxå.. 

Och den här kursen kommer bli tuff tror jag är riktigt mycket attr göra men men de ska nog gå bra de oxå..  Får bara jobba lite mindre så går det =) ska bli roligt med praktik oxå och då hoppas hoppas jag verkligen jag får vara på sjukhuset på någon avdelning.. skulle verkligen vara perfekt och suuuper roligt..  =)

Jaa vad har mer hänt här i Borås då..  Inte så mycket jonas jobbar, jag jobbar och går i skolan och sen händer det inte så mycket mera..  

Är riktigt kallt här idag och dom har lovat snö i morgon här så jag hoppas verkligen att de kommer lite snö..  =)  

SNÖ VILL VI HA   =)  



God Natt och sov så gott..

Grattis Till Min Lilla TrollUnge

Idag blir min lilla Trollunge Ester som blir 3 År idag.. 

 Min lilla trollunge till Kusin..

  Ritar lite  =)

Veckorna bara springer iväg.

Det är redan 1 Oktober idag, vart tog September vägen.. alla dagar bara rusar förbi en.
Har varit i skolan i veckan och jobbat 1 dag på skokanonen..  Träningar har gått rigtigt bra den här veckan.

Måndag - Bodypump 60 min
Tisdag - Spinning (Aktivio) 45 min
Onsdag - Bodypump 45 min + Simmar 40 min 35 längder det blev 875 meter
Torsdag - Bodypump 60 min

Ska se om jag kan få in ett pass i morgon oxå Lördag om jag orkar gå upp till 09:00 skulle vara skönt med sovmorgon men de får vi se..

Idag Fredag blev en vilodag, va i skolan och började jobba på ett grupparbete jag och Maria ska göra ett rollspel. vi kom väldigt långt på ca två timmar som vi satt och jobbade så vi kunde åka hem kl 11:00.

Då åkte jag in till stan och skjusterade mina glasögon, hämtade lite resekataloger och köpte blommor. När jag kom hem tog jag det lungt ett tag sen började jag plocka undan massa saker som stod framme.

Runt 16:30 åkte Jonas iväg ha skulle Bowla och äta mat med sina jobbarkompisar, så jag åkte till ica och handlade mat till mig och lite godis och ostbågar som jag mumsade på till Idol.

När jag kom hem så åkte dammsugaren fram och en hin med skurmedel och en mopp så blev det även rent på golvet här hemma.

Jag tända alla ljus och satte på mig mina fula myskläder och gosade ner mig själv i soffan med godiset framför mig och har nu kollat på Idol.  Har nyss skrivit in rollspelat på datorn och undrar nu bara när Jonas ska komma hem, har inte hört nått från honom och han visste inte när han skulle komma hem. Men han dyker väll upp när dom är klara.. Är skönt att få lite egen tid ibland.


RSS 2.0