Lite bilder på vårat hjärta...

Lägger ut lite bilder på våran tjej som börjar bli stor nu.. I morgon fredag är hon hela 8 Månader..

 Detta är taget igår onsdag den 25 juli.. Nu är det nära krypning har rätt possition.. men

 tar jag ett steg så är det plask på magen..  =)

 Va i göteborg en dag när Maggis var på besök.. Sitter vid hamnen..

  =)

 Hur söt kan man vara.. Napp, mössa på sne och pyjamas ute på balkongen =)

 Glad och Nyvaken..

 Pappa vad gör du??

 Jag kör rally med den här flera gånger om dagen..  =)

Så nu har ni fått lite bilder..  Är nya bilder alla tagna nu denna veckan förutom den sista men det är bara 1 eller 2 veckor gammal..  =)

Nu ska jag packa klart för danmark och sen sova båten går tidigt i morgon bitti..

Vänga Kvarn

Semester med familjen, hitils har vi bara varit hemma och tagit det lungt varit ute och grejat lite..  vädret har ju inte varit så bra..  Sen nu 3 dagar bakåt.. Då har vi solat, sutit ute under parasoll och badat i poolen =) eller ebba har badat..

Det går frammåt här hemma.. Ebba kryper inte än men sitter i kryppossition.. Och lutar sig frammåt står på knäna men sen så ligger hon platt på magen =) 

Idag på eftermiddagen så åkte vi ut till vänga kvarn för att ta en fika i det fina vädret, hade inte varit där förut men de va ett mysigt litet cafe..

Här kommer lite bilder:

 Ebba och Pappa fikar

 Ebba och Mamma fikar

 Det är roligt att sitta på pappas axlar

I morgon åker vi till danmark på en liten mini semester och kommer hem igen på Måndag.. =) Får se vad vi hittar på..  Vi har inte bokat in något vi ser efter vägen =)


Är över

4 veckor sen jag skrev sist..

Ja vad har hänt inte så mycket jag har slutat att jobba iaf det är annars det mesta jag har gjort fram till den 13 juli..  Men nu har jag gjort mina 4 veckor där..  Så ska väl vara lite mamma ledig igen nu tills jag hittar något hoppas jag gör de snart..

Vi har haft lite besök nu under sommaren.

Först var Linda, Magnus, Ester och Emil här kom tisdag kväll och åkte vidare till Halmstad på onsdag eftermiddag var bara en lite mellan landning här för att Ester tjatar så mycket om ebba..  Och de va lekande, matande och på klädning =)

Två dagar senare anlände, Mamma, Pappa, Matilda, Emma och goa Tindra.. Dom var här i 1 vecka tyvärr så jobbade jag ju på vardagarna när dom va här men men.. Vi va till lekparken, knalle, stan och ullared och passade även på att köra iväg en massa skräp när pappa hade drag på bilen =)

Mormor och morfar komm oxå till campingen så dom va här i ca 3 dagar..

Och ca 5 dagar efter de så har vi just nu Maggis här på besök, blir så när man fått Ebba nu och har ett hus men det är bara roligt med besök händer ju inte för ofta annars..

Så det har inte hänt så mycket för någon sommar har vi då inte fått ännu, tråkigt..

RSS 2.0