Snart helg igen..

Va veckorna går fort nu är det redan Torsdag.. 

Idag är jag ledig från praktiken och andra jobb oxå.. Sköönt ikväll ska vi gå ut och äta med jobbet ska bli roligt.. Idag har jonas bilen så jag har en tvätt och städ dag tänkte jag.. Sen runt 14:00 ska jag nog gå ut på prommenad med Emma, felix och hoppas att Linda följer med..  =)


Sen blir det förhoppningsvis en husvisning ikväll..  =)

GRATTIS SYSTER MATILDA

GRATTIS MATILDA PÅ DIN 15 ÅRS DAG..

Hoppas du får en bra dag och att du gillar alla presenter.. nu är du hela 15 år men du kommer alltid att vara MIN LILLA TILDA..


GrattisGrattis..



En tuff men roligt vecka..

Jaa första praktikveckan är över.. Mycket ny information och nya intrycke men det har varit väldigt roligt och väldigt bra personal och härliga tanter och farbröder  :)
Men jag har jobbat mellan 07:15 - 16:00 varje dag så idag va jag trött plus att jag jobbade djurgården matchen i går på max..

Idag somnade både jag och jonas en i sängen och en i soffan runt 16:30 , 17:00 och jag vaknade kl 19.00 och fick lite panik för jag skulle åka till ica och veckohandla..  men det va bara att bege sig upp och åka..

Nu sitter jag och väntar på mat kollar på talang samtidigt bli hemmagjord pizza..

sen blir det sängen..

Helgen...

Jaa i fredags skrev jag ju att vi skulle göra en sak.. och de va att Micke hade fyllt år i veckan och då bestämmde Lina, jag och Jonas att vi skulle överaska han med något.. Så vi spelade Laserdom runt 16:00 och efter de åkte vi hem och bytte kläder och gjorde oss fina för en middag på La Copita med mat och Vin.. Efter de va det dags för 1 timmes bowling så kvällen var super bra..  =) riktigt roligt va det..

Lördagen va det dags för jobb för både mig och Jonas.. så vi jobbade på dagen och senare på kvällen åkte jag och Linda till Jasmine och hennes kille som hade en lite fest.. =) väldigt trevligt va det de va nyktert för både mig coh Linda vi jobbade Söndagen..

Söndagen va det dags för lite jobb igen men inte för Jonas han ängnade dagen istället åt att vara snäll och byta mina vinterdäck till sommardäck :) Taack Älskling..
Eftee de va jag, Jonas, Lina och Micke iväg och körde Gokart va extra pris nu när det va påsklov.. va första gången jag körde och jag kan ju inte säga att det va super roligt trodde de skulle vara bättre men men.. efter de köpte vi pizza och åt hemma hos oss..


Måndag va första dagen på min Praktik på hemtjänsten här i Borås.. ska vara där i 6 veckor och har en jätte bra handledare och resten av personalen är väldigt trevliga kände mig väldigt välkommen.. så det kommer bli 6 st bra veckor..  =)

I måndags efter praktiken så åt jag och jonas mat sen åkte vi till tror det heter Rya Åsar och gick upp till en utsiktsplats där uppe på berget man såg verkligen ut över HELA Borås och solen va ju framme med klar blå himmel så det va helt underbart vackert där uppe.. Enda nackdelen va att det va ren bergsklättring upp på vissa ställen :)   meeen va fan jag och Jonas brukar ju klätra i berg lite då och då så det va ingen fara..

Idag Tisdag va det praktiken igen och lika bra idag va det.. När jag kom hem åkte Jonas iväg direkt nästan för han skulle kolla på motorcykelkläder..  =)   och sen träna efter de..

Nu har jag nyss
DAMSUGIT
TORKAT ALLA GOLV
DAMMAT ALLA YTOR
OCH BYTT GARDINER I VARDAGSRUMMET..

nu blir det diska och sen bara ligga i soffan och glo på tv.. Sen sängen..


Dåligt med uppdatering..

Jaa men 3 veckor innan påsk hade vi väldigt mycket i skolan och jag satt mesta dels hemma eller i skolan och pluggade.. ussch de va jobbigt men nu börjar det lugna ner sig.. På måndag går jag ut på praktik i 6 veckor.. så under den tiden ska vi skriva ett projektarbete man ska vara två och två så jag och Maria ska arbeta på de.. vi har börjat lite lätt meeen är väll skönt att bli klar så snabbt som möjligt..

Under påsken tog vi det bara lungt hemma hon mina föräldrar.. 

Jag har fått sommarjobb nu, ska jobba i stort sätt hela sommaren.. men pengar behövs väll jag ska vara på ett gruppboende med funktionshindrade.. verkar bra..

Idag ska jag iväg och förhoppningsvis få schema för hur jag ska jobba under kin APU ska vara på hemtjänsten på norrby. sen efter de ska jag iväg en snabbis till skolan och få lite info och papper om Apu.. Sen blir det nog bara hem och plugga lite sen hämta jonas på jobbet..  sen ikväll händer lite saker som jag inte skriver här just nu.. gör de i morgon eller ikväll..

På lördag är det jobb som gäller dom ringde och frågade ska jobba mellan 9 - 16 och på söndag är det jobb mellan 12 - 16.. ska se om jag hinner slinka in och tvätta bilen nått innan annars få det bli i veckan.. för de måste göras och så ska det bytas vinterdäck till sommardäck sköönt de låter så mycket nu..


Neej nu ska jag göra mig klar för att åka.. Ha det bra.. PussHej

RSS 2.0