Då var man 20 år då.. Ingen större skiland

Bara att man får gå in på systemet nu.. meen de känns inte som att jag kommer att bli nån stam gäst där inte.. så lite som jag går ut.. :) meen det är ju skönt att man kan gå dit om man skulle behöva..

Jahaa då va den härliga ledigheten slut då ska börja jobba kl 16:00 nuu skulle ha jobbat hela helgen men kära gabriella ville jobba min stängning i morgon lördag hatar verkligen att jobba dom.. sen ks aajg jobba en på söndag och sen på måndag ska jag jobba på dan och då ska jonas lille bror rasmus ha sin praktik på max första dagen så ska han vara där i två veckor  ska bli roligt :)

Idag har jag inte gjort nått jag har bara sutti hemma hela dagen orkade inte klä miig och fixa iordning miig.. en riktig slapp dag blev det innan man ska iväg det JOBBET Sååå tråkigt jobba mellan kl 16:00 till 01:00 en fredag kväll jobbar samma tid nästa freda oxå.. jag hinner ju varken träffa jonas eller min vänner känns det som..

Ska verkligen anstränga miig nu för att hitta ett nytt jobb.. vill inte ha det så här längre.. känns bara som att man blir utnyttjad ringer alltif in en och ska börja tidigare och får alltid jobba över och blir ingringd när amn ska vara ledig..


Jaaha där fick jag ut lite ilska med jobbet oxå känns som att det har varit mycke sånn ilska nu på senaste tiden.. Hoppas att ni står ut ni som läser och fortsätter att läsa de jag skriver. Ska försöka att skriva nått lite roligare  hädanefter..   :)


Jonas jag älskar diig..


// IDA

Min födelsedag idag








IDAG FYLLER JAG 20 ÅR.

Firat min 20 års dag

I Lördags så skulle vi fira min 20 års dag med min släkt.. Mamma och pappa hade hyrt en lokal i Norberg eftersom att vi blev ca: 30 personer så kunde vi inte vara hemma hos oss.
Kalaset blev jätte lyckat hela släkten kom och jag fick bara presenter som jag var nöjd med..
Tänkte att jag kunde berätta vad jag fick och utav vilka utifall inte alla som va där fick se va jag fick och ifrån vem.

Familjen: 1500kr i pengar till en kamera
Matilda: Jojo hon tycker jag är så dålig på att joja.
Mormor/Morfar/fredrik/Helene/alvin: prsentkort på stadium 800kr
Mormor/morfar: ljuslyckta och tvålar och en ängel.
MosterLinda/Magnus/Ester: En puma tröja och 100kr i presentkort på systembolaget.
Lars/Marie/Erik/Viktor: Locktång
Stangefelts/Romlins/Tänges: Presentkort på åhlens 700kr och en matta som lillis gjort.
Farfar: 500kr
Sara: Pumabodylotion och en kokbok
Sandra: Små vodkaflaskor med olika smak 5 st olika.
Fam Särkioja/ Gammelmormor/Evert: En karaf med 8 st likadana glas till från bodanova

Hoppas jag inte har glömt någon nu meen jag tror att jag fick med allt och alla.

Blev lite förvånad för trodde ju att det bara var släkten som skulle komma och sen ser jag Sara kommer med min mormor och morfar min bästa kompis vi har varit kopisar i 20 år nu. Blev lika förvånad sen när Sandra kom en jätte bra kopis från gymnasiet..

Taack för att ni ville komma och tack mamma för att du bjöd dom det va jätte roligt..

Nu ska ajg bara fylle år så jag kan använda mosterspresent   :)
fyller på Onsdag..

Tack alla som kom och tack för alla presenter allt var perfekt..

Kommer lite bilder nu från kalaset.

 Sandra Jag Sara



 Jag och min kusin Ester som snart är 2 månader. Världssöt


 Min morbror Fredrik och min andra nyaste kusin Alvin som blir 2 år nästa år. Hur söt som helst      våran stora kille nu.



  Och så dom äldsta kusinerna som är bröder Erik och Viktor som höll i uppträdandet på festen.




  Och så en bild på Presenterna jag fick blev nöjd med precis alla presenter allt var toppen.



TACK

Besök i Norberg

I onsdags tog jag bilen upp till norberg.. så jag kom runt kl 4 och idag är det fredag har iaf hunnit träffa sandra och ska ta en fika med tina nu idag och i morgon ska jag träffa sara. måste ju hinna med och träffa alla när man är här..
Sen på lördag i morgon kommer hela släkten för då ska vi fira min 20 års dag jag fyller sen på onsdagen den 28.. Älsklingen kunde tyvärr inte följa med hit för han hade fotbollscup i helgen..  han får fira miig på onsdag istället de går lika bra de..

idag när jag vaknade så snöade det för fullt här uppe i norberg fast de är plus grader så de ligger noog inte kvar meen i borås har vi ju inte äns sett en snöflinga knappt.. joo jag sag en dag lite lite meen de va lite regn i det oxå. vill ha en riktig vinte nu med massor av snö och så ca 5 minus eller nått så det ligger kvar..

Ska fixa miig lite nu innan tina kommer..

haa det bra allihoppa..


VISKAFORS lycka till på den första matchen idag på cupen se till att ni kommer vidare till finalen nu oxå..

Älskar Jonas Persson.. Saknar diig..

Puss Ida

Jobba igen

Noog om kärleksprat :)

Nuu är det måndag igen va ledig i helgen och den gick så fort att jag knappt han blinka.. Sååå tråkigt när alla lediga dagar går så fort man hinner ju inte göra nått.. vi tog det bara lungt i helgen jonas familj firade han i lördags så det blev fika och smörgåstårta.. och lite presenter..

ska börja jobba kl 16.00.. stängning igen.. jobbar alltid kväll känns det som och de e så tråkigt såå du anar inte.. jonas kommer hem halv 4 så det blir ett hej en puss och en kram sen måste jag åka och jobba och när jag kommer hem sover han och på morgonen när han går då sover jag och så blir det lika dant igen..

meen vi ska ju snart åka till thailand och vara borta i 3 veckor de ska bli så skönt så ni anar inte då ska vi vara med varandra hela dagarna i 3 veckor och med carro och micke de ska bli jätte roligt och sköönt bara komma bort från allt här i sverige..


Jag är lite dålig och skriva i bloggen men ska försöka skriva nått litet varje dag får se hur de går :) måste ju försöka lägga ut lite bilder oxå.. måste se hur man gör..

ha det så bra alla..


Ida <3 Jonas

Jag måste ha världens bästa pojkvän.

Man kan inte vara underbarare än Jonas.. Även fast jag kan vara för jävlig ibland så stannar han kvar vid miig.. och tröstar mig när jag är ledsen och hjälper mig när jag behöver hjälp. Jag fattar inte hur jag skulle klara miig utan diig Jonas.. Du älskar miig i alla lägen när jag är den snällaste och när jag är den dummaste. Och du vet att jag älskar diig i alla lägen altid kommer jag älska diig..


Han kan tyvärr inte följa med hem till norberg i helgen när vi ska fira min 20 års dag fast jag fyller ju år på onsdagen efter och då är jag ledig så han kommer att fira miig då..

de är tråkigt att han inte kan följa med men jag vet att han finns kvar när jag kommer hem..


Jag älskar diig Jonas Persson mest av allt i hela livet.

Kan ni hjälpa miig??

Jag har en uppgift att skriva ett brev till nån eller om något på min engelska kurs.. meen jag vet inte vad jag ska skriva börjar få lite panik för den ska vara inlämnad snart..

snälla vet ni nått skriv gärna det så jag har nått att välja på..

Tack

Pussar till JONAS

Upptadering

GRATTIS min älskling. Jonas fyllde igår onsdagen den 14 november 22 år..

Jag gick upp kl kvart över 7 och gjorde frukost på sängen till jonas så han öppnade paket han fick lost boxen nummer 3 och en tröja utav miig och av mamma och pappa fick han 200 kr i presentkort på H&M och så fick han utav mormor och morfar 100 kr.

Kl 10:00 åkte vi ner till småland, malmbäck för vi skulle på begravning. Ingen rolig födelsedag min älskling fick.. meen jag gjorde ju det bästa iaf med frukost på sängen och sen på kvällen när vi kom hem så åkte jag ner till city och köpte en prinsestårta som jag vet att han gillar hur mycket som helst.. Han blev noog glad över det jag gjorde som tur va   :)

Idag gick jag upp kl 11:00 tränade ett body pump pass med tomas kl 12:00.. riktigt skönt va de.. va längesen nu så  jag blev riktigt slut ska jag säga..

Sen åkte jag hem och har nyss slängt in två tvättar i tvättmaskinen och så har jag gjort kebabgryta med ris som jag ska ha med miig till jobbet börjar jobba kl 16:00

Vill bara säga att har ni något jobb som jag kan få i borås området så säg till jag stå högt upp på listan föör jag är så j*vla trött på Max jag mår verkligen inte bra utav att jobba där jag gör inte de.. får ångest varje dag  jag ska gå till jobbet..

Men men ha det bra allihoppa..

Hej då

Tisdag..

Jahaa nu va det tisdag igen ännu en helg har gått.. Vi var i östervåla på 2*30 års kalas för min moster och hennes kille.. då fick jag ju äntligen hålla i lilla ester hoon var så otroligt söt.. kan inte förstå hur man kan vaqra så himmla söt..

Ska förssöka få in en bild på miig och henne senare..

Har inte tid nu ska åka in till stan och gå till en kiropraktiker tror jag att det heter han ska knäcka miig ryggg lite.. kostar pengar meen det är bra för jag va sne i ryggen.. 
Ojojojo vill att det ska bli den 15 nu börjar få det lite tajt om  pengar.. tur att vi är 2 som delar på betalningarna..

Hoppas att ni har haft en bra helg??


// Ida

Jag antog maggis utmaning

Hoppas att ni läser den och förstår den..

I morgon blir det bilresa till norberg för på lördag är det  2*30 års kalas för moster och magnus får äntligen träffa ester då..

nu är kl 23:12 aå det e sov dags..


Sov sött nattiiinattiii..


Jonas love you...                                                  //  Ida

Utmaning!

Regler:
Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg som innehåller åtta fakta eller vanor om en själv. I slutet av inlägget utmanar bloggaren nya personer.

Här kommer 8 fakta/vanor om mig:


1. Slö. Jag är väll rätt så slö. Men försöker få bort det har ju iaf blivit bättre nu när jag blivit lite äldre, fast jag kan fortfarande bli mer aktiv i sport och olika rörelse aktiviteter. tränar ju på gym försöker göra det så att jag iaf är där minst 2 gånger i veckan hellst flera.

2. Blyg. Det har jag varit sen jag var lite har aldrig riktigt varit någon som tar för sig och är den som hörs och syns, har inte blivit så mycke bättre på det nu på äldre dar heller.. Vist jag vågar ju prata mer med främmande människor och så men är ju inte den som kanske söker den första kontakten med nytt folk.

3. Dåligt självförtroende. det har jag nog oxå haft sedan jag var liten, fast de har kommit mer och mer nu när man blir äldre. Jag jämför mig inte med sånna här trådsmala modeller det gör jag verkligen inte.. men jag tycker inte att jag är fin och tycker att jag är för tjock och sånna saker.. det kanske inte är så många som vet men de är vad jag tycker och tråkigt är det men jag tror aldrig att det kommer att försvinna tyvärr.. Men det är ju tur iaf att jag har en kille som tycker om mig för precis den jag är.. och har gjort de i över 3 år nu.

4. Snäll och Glad. Jag tycker ju så klart att jag är väldigt snää mot alla och glad tycker jag att jag är iaf 6 dagar utav 7 oftast.. Alla har dåliga dagar ibland..men jag tror att de flesta beskriver mig som en snäll, pigg och glad tjej. som ibland kan vara lite knäpp om man frågar carro :) hon säger knäpp och go...och nån måste ju vara lite knäpp ibland de tror jag alla är lite då och då.

5. Barnkär. Älskar små bebisar, dom är ju hur goa som helst de kan ingen ta ifrån miig även om dom skriker och håller en vaken på nätterna ibland så är dom hur goa och söta så det går inte att beskriva..

6. Modig. När jag slutade gymnasiet flyttade jag faktiskt från Norberg till Borås och det är faktiskt en massa mil imellan tar ju typ 5 - 6 timmar att åka.. Lämnade familj, släkt och kompisar. Och flyttade till en hlt okänd stad som jag inte vet vad som finns där och kände bara den snälla pojken Jonas som jag flyttade ihop med. Tycker iaf jag är rätt modigt gjort.

7. Generös. Vill man bjuda folk på saker så tycker jag att man är generös inte bara de men jag tycker att jag är det, sen får ni tycka vad ni vill, ni som känner miig väll vet säkert vad jag menar när jag skriver generös.
 
8. Flitig arbetare. Max Hamburgerrestaurang, jobbar man där kan man faktiskt kalla miig flitig arbetare, det är nog inte så många som tror att det är ett slit jobb och att kroppen slits ut efter ett tag i de arbetet, men med ett års erfarenhet så kan jag säga att jag redan känner av det. Nu ´säger jag inte åt er att absolut inte söka ett sånt arbete men man måste vara rätt person för de jobbet, de vet man inte förens man har testat. Punkt 8 kom min kära bästis sara på så jag får tacka henne tur att vi känner varandra så bra..   :)

RSS 2.0