Fredag, Lördag och Söndag..

I Fredags va jag först i skolan en liten stund.. Sen hämtade jag upp Jonas på jobbet så åkte vi till hans mormor där vi mötte upp hans mamma pappa och bröder för vi skulle till Lisseberg för Jonas mamma fyllde 50 år då..  Så vi åkte till Lisseberg och gick där och kollade och myste sen så åt vi julbord där inne och det va super gott..  =)

Lördag: Min födelsedag.. Jonas väckte mig med ett grattis och så fick jag paket.. Ett presentkort på Gina tricot på 700 kr..  =) bra bra..  Sen åt vi frukost och plockade undan lite hemma. Åkte in till Åhaga och gick där på julmarknaden lite fanns mycket att se.. Sen åkte vi hem till Jonas mamma och pappa och där fick vi lite plockmat och tårta.. Fick presentkort på Kicks, ett par varma strumpor och en plomma utav jonas mamma och pappa.. Efter vi hade varit där gick jag och jonas på bio, vi såg bröloppsfotografen hade velet se 2012 men det var fullt. Men bröloppsfotografen var klart godkänd..  sen somnade jag på en gång har varit super trött hela helgen..

Söndag: Vaknade runt 09:30..  åt frukost och bara var hemma och kollade på tv kl 12:45 började jag jobba så jag åkte till jobbet och var hemma igen kl 17:00 Det här är min 5 helg i rad jag jobbar nu.. INTE ROLIGT... Nästa helg är jag ledig hoppas jag för annars ommer jag jobba ca 8 helger i rad och det är inte roligt... Efter att jag kommit hem så åt jag och jonas taco och kollade på tv sen sov vi... =)



NU är det Måndag igen.. förra veckan gick riktigt fort...  Vaknade runt 08:00 idag skulle ha gått upp kl 07:00 meen va alldeles för trött..   Börjar inte skolan förens kl 13:00 idag men jag måste plugga lite nu på morgonen för jag har inte pluggat på hela helgen knapp i veckan heller.. Meen den här veckan ska jag försöka bli klar med allt..  =)



Haa en bra dag.. Heeej Heeej

En lite utmaning...

Award!!!



I awarden ingår det att berätta 10 sakerom mig själv och skicka utmärkelsen vidare till 3 andra bloggare...

1. Pluggar till undersköterska.
2. Har en underbar sambo.
3. Skulle jag få barn nu så hade mitt liv blivit väldigt bra. (Längtar jätte mycket.)
4. Saknar min familj/ Släkt ibland.. ( Bor 40 mil bort)
5. Vill bli sjuksköterska när jag blir stor.
6. Har världens 4 snart 5 bästa kusiner.
7. Gillar att träna.
8. Har sprungit Göteborgsvarvet.
9. Gillar att julpyssla och pynt nu till julen.
10. Skulle behöva gå ner lite i vikt.


Jag vill ge min award till:
Magda Ericsson
Emma Fredriksson

Hur ska jag överleva... =)

Jaaaa igår fick jag 3000 kr och de ska ska klara miig på till den 25 januari.. Föör jag får inga pengar i december..  =) hur ska de gå till.. Jaaa har inte köpt alla julklappar än men de får väll gå ihop.. får inte köpa nått till miig själv och leva på nudlar.. hihihi neeej jag har jonas oxå.. Han är så snäll..  Meen det kommer bli lite tufft..

Fyyy va dåligt jag har mått inatt.. börjar bli sjuk tror jag är lite bättre nu än va jag var i natt men känner miig konstig i kroppen..   Är hemma från skolan hela dagen idag för vi har egna studier.. så det blir mycket the frickande idag och så lite plugg och om jag orkar ska jag sätta upp lite julgardiner.. och jusstakar.. meeen måste tvätta fönstren och det är ju lite jobbigt.. Meen jag ska fösöka börja iaf i några fönster...  =) fast man har inte så mycket julstämmning när det är mörkt och grått ute och regnar hela tiden.. Sååååå tråkigt..



Veckorna går fort nu.. Snart Jul.. =)

Jaaa nu går veckorna riktigt fort igår va det exakt 1 månad kvar till jul.. och det bara regnar hela tiden.. så tråkigt..
den här veckan har jag varit riktigt duktig med träningen har tränat måndag, tisdag och idag onsdag.. så nu är det bara torsdag och fredag kvar har satt som mål att träna måndag till fredag den här veckan.. och snart så har jag klarat de =) har ju klarat av mer än hälften..

Idag va jag i skolan mellan kl 08:30 - 14:00.. tränade body pump kl 06:30 =) härligt då vaknar man till..
sen kl 15:00 träffade jag Linda i stan och vi fikade på espresso house.. hon betalade för fikat plus att jag fick presenter för att jag ska fylla år.. 2 par örhängen och ett halsband jätte fina.. TACK GUMMAN.. Meen va alldeles för mycket..  =) När vi fikade så jobbade både Emma Och Ida så det va trevligt..

Nu har vi nyss kollat på Bonde söker fru och nu blir det snart sängen ska ju upp kl 05:45 i morgon och köra lite spinning tror jag..


God Natt..

Söndag och helgen över..

Jaaa och va har man gjort?? Inte ett skit jobbat bara.. Fyyy va tråkigt hade velat vara ledig och bara myst med älsklingen..Meen Meen får göra det nästa helg.. för då är jag ledig och fyller år =) 

 Har nyss kollat lite på tv.. och nu väntar man på att klockan ska bli 20:00 då bilr det vem kan slå filip och fredrik.. sen blir det nog sängen.. Jag har sovit jätte mycket den här helgen men är ändå trött vet inte vad det är för fel på miig...

Nån som har nå tips på vad man kan göra på tisdag när jag är ledig???  Behöver nog inte plugga för jag ligger så bra till..  =)



Lördag Idag...

Har jobbat mellan kl 12:30 - 17:00... sen efter de så åt ja goch jonas pizza från alleterassen..


Och nu är det premiären äv robinsson som vi kollar på med fruktsallad  till efterrrätt =) Mummaa...




Tävling hos foki

Hejsan.

 Jag är med i en tävling hos http://fokis.se
och då kan man vinna en iphone med ett skal som man väljer.

det här skalet valde jag:
http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Lifestyle-Case-purple.html
Ett lila skal.. tyckte jag va väldigt fint..


Kolla in Fokis sida vetja..   =)





Idag gick jag upp kl 05:45.. Va och tränade spinning kl 06:30.. suuuck varför gör jag så..  =) vet inte jag e knäpp..


Nu har jag pluggat och nu ska jag äta mat sen skolan..



Ha en bra dag i regnet..   =(

Julklapps Handling..

Idag va jag ledig från skolan vilket var väldigt sköönt.. Hade ont i huvudet hela dagen igår och somnade med det och vaknade med huvudvärk det är de värsta som finns tycker jag..
Meen jag tänkte att jag åker iaf det försvinner säkert om jag får något annat att tänka på sitter jag hemma bara så tänker man ju på att man har ont hela tiden och de försvinner det ju aldrig.. Och mycket riktigt när jag har åkte en stund så försvann det =)  Åkte till patrille och gick i allumn.. hittade inte allt jag skulle men lite iaf.. så det är en början och medans jag gick där och kikade så dök det upp en massa ideer på saker jag ska köpa till lite folk och de finns i borås =)  så jag köper nog de efter den 25 tror ja.. 

Sen när jag kom hem så gjorde jag iordning mat.. Gjorde pannbiffar med potatis och brunsås.. och en god sallad till det.. Riktigt mumsigt.. Att husmanskost kan vara så gott ibland =)

Nu har jag skrivit in lite läxa på datorn.. det är de som är tråkigt att sitta och renskriva tar så lång tid.. Men det är ändå jobbigt att bara skriva på datorn på nått vis så vill jag ha det på papper oxå.. känns så konstigt annars.. och så är det jobbigt om man bara ska ha det på datorn för det blir jobbig i längden att bara sittta och skriva vid datorn och då kan jag ju inte skriva något i skolan..

Nu ska jag diska lite och sen ska jag nog slå in julklapparna så är det gjort..



Haaa det bra...      //  Ida

Helgen...

I fredags va jag först i skolan.. sen kl 17:15 körde jonas upp mig till kristineberg för vi skulle ha klass fest och det va för fest uppe hos en kille.. jag mötte upp anna-lena utanför.. sen efter de så hade vi bokat bowling kl 20:00 och då va nästan hela klassen sammlad.. riktigt roligt va det =)
Efter bowling gick vi till harrys och dansade =) så jonas hämtade miig kl 24:00.. 

Lördag. Jonas fyllde 24 år.. så jag väckte han med presenter och lite sång =) vaa hemma på dagen och runt 17:00 kom hans mamma mormor och två börder på lite fika..  På kvällen kl 19:00 hade jag lina och micke bokat bort på Grekiska tavernar men jonas trodde att det bara var han och jag som skulle äta så han blev glatt överraskad när Lina och Micke stod utanför =)

Söndag.. Idag har jag inte gjort något.. sov till kl 10:00 va riktigt trött.. Jonas åkte iväg och tränade kl 10.30.. och har inte kommit hem än.. Va nån som skulle köpa hans bil och han hade inte kommit än.. Så jag har städat lite, diskat och tvättat och kollar film.... 

Och nu är jag hungrig.. så jag hoppas han kommer hem snart så vi kan äta..

I morgon är det en ny vecka igen.. Nya vecka Nya möjligheter...

Grattis Jonas

på din födelsedag, Nu är du 24 år  =)  Hoppas du blev glad för dina presenter.. Jag älskar dig över allt annat..
PussPuss


Tidig morgon...

Klockan var 07:00 när jag vaknade utav klockan..  =)   och jag kan säga att det va ritigt jobbig att gå upp fattar inte varför jag är så trött nu för tiden.. Är ledig hela helgen och det blir bara slapp och vila... Älsklingen fyller år på Lördag så det blir Myyss..

Idag har Jonas bilen så jag får ta buss och prommenera.. halv 11 så ska jag till city praktiken och få mina ögonbryn plockade.. och sen efter det blir det lunch på stan med tanke på att jag börjar skolan kl 13:00 och tänkte gå från stan upp till skolan och då hinner jag inte ta bussen hem och äta så då blir det på stan..

Ikväll ska jag köpa present till Jonas.. han vill ha presentkort.. nån som vet något annat man kan köpa istället gillar inte att köpa presentkort..  =) men i värsta fall får det bli de..


Händer ute i världen idag???

Onsdag...

Idag skulle jag har åkt och tränat kl 06:00 men slööö som jag är så sov jag iastället och gick upp kl: 07:00.. ussch får bara mer och mer dåligt samvete för min mage..

Nooog pratat om de..   va i skolan mellan kl 08:30 - 11:30.. hade MÄSK. Människor socialt och kulturellt..
När jag kom hem så ät jag lite lunch och sen pluggade jag.. Har faktiskt pluggat väldigt mycket idag..  =) en stor stjärna till miig.. Sen har jag bara gått och pysslat lite hemma.. Jonas fick lov att jobba över ända till kl 18.00.. och kl 19.00 åkte vi hem till våran andra halv på damsvedjan  =)  och BOKADE VÅRAN SKIDRESA  Jiippiii.. äntligen den 10/1 -2010 åker vi sndag till torsdag till Idre fjäll Så mysigt vi ska ha det..

Nu sitter jag och kollar på Arlanda som jag spelade inte.. sen blir det sova för jonas ska ha bilen i morgon så det blir buss och prommenad för miig till skolan..

halv 11 ska jag lyxa till det och få mina ögonbryn plockade =)

ses i morgon..


God Natt

GRATTIS PAPPA

Grattis pappa på din födelsedag... 46 år är du nu..

Hoppas du får en trevlig dag..

Masssor med Kramar Ida Och Jonas


 

Plugg Plugg PluggNi

Nuuu blir det lite pluggande.. Sen får vi se när jag inte orkar nått mera.. ska iaf in till knalleland en sväng sen och köpa födelsedagspresent till jonas och kanske lite julklappar :)

Vakna med the voice

Sitter jag och kollar på och har nyss ätit lite frukost... Är ledig hela dagen idag man jag ska försöka plugga ganska mycket så att jag får lite gjort :)  ska verkligen försöka vara flitig nu fram till jullovet..



Usssch vilket tråkigt väder det är idag.. är jätte mörkt ute fast kl är 08:30.. och regnit ussch inte alls roligt.. så det blir en sitta hemma dag med tända ljus och myskläder idag..


Vaaa händer hos er idag??


  Läger upp en härlig Thailandsbild på mig och Jonas.. Så kanske man blir lite varmare :)

Mätt och belåten...

Jaa nu va fick man mat för dagen idag oxå... Även fast kontokoret är lite knapert :)

Gjorde laxen som jag har receptet på i förra inlägget.. blev riktigt gott   :)

Har nyss tagit en lite prommenad för att köpa mjölk och juice till netto.. och innan det så har jag pluggat lite folkhälsokunskap..

i morgon är jag ledi hela dagen men trot jag ska gå upp tidigt iag och köra ett spinning pass 06:30 på morgonen är så skönt att komma upp i tid så får man massor gjort annars sover man bort hela dagen eller så ligger man bara i soffan.. men tränar jag på morgonen så blir jag pigg och kommer igång mycke bättre :)


Nu blir det ullared på tv..


Ha en trevlig kväll!!!   vad händer ute i världen???

Laxfile med kokos och lime..

400-500 g skinn och benfri laxfile
2dl kokosmjölk
1msk färskpressad limejuice + 1 tsk finrivet limeskal
2msk finskuren gräslök.
olja
salt och peppar.


1. skär laxen i portionsbitar. kryda med salt och peppar. Stek fiskbitarna i oljan, tills det har fin färg. ta upp dom och håll dem varma.

2. Häll kokosmjöklen i stekopannan och häll i limeskalen och limesaften och lite salt och peppar.

3. Hetta upp skyn utan att dt börja koka. Läg i lixen igen och tillsätt gräslöken.

4. Kan serveras med ris eller kokt potatis jag hade kokt potatis..


Gör en god sallad till det gjorde susen..   :)

Blev väldigt gått och va super lätt att göra.. Det som tog längst tid va potatisen :)

Måndag.. massage

Idag kl 09:30 hade jag en tid för Massage..   :) riktigt sköönt va det.. skönt att bli av me spänningarn i rygg och nacke..

Nu är jag hemma igen och har druckit en kopp the.. va så kallt ute..
Ska snart äta lite mat som blev kvar sen igår.. Jonas spagetti och köttfärssås :)

sen blir det skola kl 13:00..



Veckan som varit..

I måndags va jag i skolan.. hade Psykologi..

Tisdagen va jag ledig från skolan så jag hoppade in och jobbade på Sko kanonen mellan 10:00 - 15:00 va ganska lungt så de va inte så ansträngande..

Onsdagen va jag i skolan på förmiddagen och sen runt 20:30 kom Pappa och Emma hit för pappa skulle på en kurs kl 10:00 i Göteborg på Torsdagen..

Torsdag: Jag körde pappa till statiol på Hulta för där blev han hämtad av några från Jönköping som skulle till kursen oxå.. Så jag körde dit han kl 08:30, sen åkte jag hem igen och sen när kl blev 10:00 så släppte jag av Emma i knalleland och jag åkte till skolan en snabbis för att prata med en Lärare.. Jag hämtade Emma i knalleland sen igen och vi åkte in till stan och åt lunch på Thai Silk.. Lunch buffen riktigt gott :)
Sen efter de så gick vi lite på stan och Emma fick några julklappar avklarade.. Inte jag tyvärr hade varit skönt men inte..  Sen åkte vi in till knalleland igen en snabbis och hämtade sen pappa kl 16:00 på samma ställe där ajg släppte av han.. Och vi åkte hem till oss och fikade och sen åkte Pappa och Emma hem får då hade klockan redan blivit 17:00.. eftersom att dom skulle köra ända hem..

På kvällen när kl va runt 19:00 så tog jag på mig träningskläderna och tog miig en skön prommenad.. Hade ju regnat och små snöat lite hela dagen så va sköönt att de va uppehåll på kvällen.. gick en runda på 40 minuter innan tv började kl 20:00..

Idag Fredag har jag inte gjort så mycket.. Varit i skolan en snabbis på förmiddagen och sen hämtade jag Jonas på jobbet.. Vi åt tacos senare.. och nu har vi kollat på Idol..


Och nyss blev jag jäkligt rädd det knackade på sovrumms fönstret 2 gånger och Jonas blir helt tokig och sprang ut för att kolla vilka det va.. och så ringde jag och kolla vart han tog vägen för han kom inte tillbaka.. Då va det bara MICKE OCH KENNETH.. som hade åkt hit för att jävlas.. FAAAAAAN.. Åååå va rädd jag blev..   :)

I morgon ska jag jobba mellan 10:30-18:30...

Ha en bra dag allihoppa.. Pusss&Kram

ÖnskeLista in för jul..

Här kommer en liten önskelista....

1. Salt och pepparkvarn         (genomskynliga, mamma vet vad jag menar)
2. 6st vita små fyrkantiga fat   (nästan helt plana som man kan äta efterrätt på)
3. Stekpanna med ränder i      (så det blir en grillyta på de man steker)
4. Martin Stenmarks nya skiva
6. Stora the koppar.                (Jätte stora)
7. LösThes klämma                  (1 eller 2)
8. En rund bakform med avtagbar kant
9. Presentkort på Gina tricot eller H&M  (Presentkort fungerar alltid)
10. Pengar         (Pengar e alltid bra vill köpa en systemkamera)


Jaaa va ska man mer hitta på för nått.. Det är svårt att veta men kommer jag på nått mer så skriver jag de senare..

2:a November

Jaaaa igår va det den 1 November..Jobbade mellan 9-16.. sen käkade jag och jonas pizza och kollade ensam mamma och sen sov vi var trötta båda två..

I Lördags hade vi lite mys hemma hos oss.. de va jag, jonas, lina, micke, denise och kristofer.. vi lagade väldigt god mat och kollade på skräckfilm.. hade allmänt trevligt..

idag är det andra dagen i november och vädret är inte bra det blåser och ser riktigt ruggigt ut ute.. håller på att tvätta så har varit uppe sen kl 07:00....

Blir skolan kl 13:00 idag.. sen ikväll blir det nog bara hem och kura ner sig i soffan med en filt tända ljus och varmt the.. Längtar tills ikväll..


Haaa det bra.. Va händer för er idag???

RSS 2.0