Ebba

Igår kväll tog Ebba några vingliga snabba små steg helt själv på golvet jag stig bakom och Jonas på andra sidan.. :) va så roligt att se så nu börjas det.. Våran lilla lilla bebis börjar bli en stor duktig tjej..


Inte dåligt

Kommer upp i ca 180 timmars jobb i oktober :) och det mesta är nätter blir roligt att få lite lön sen i November synd bara att man får vänta 1 månad på den..

Ja nu laddar vi för 3 nätter på raken sen går jag av fredag morgon och då ledig till lördag kl 21 då det är dags för 1 till.

Idag hat Ebbas ena kompis varit här hon verkar oxå gilla fönstret som Ebba gör :)


Kläder..

Hittade så söta kläder som Ebba ska ha när hon har sitt 2 års kalas. Vita strumpbyxor med knappar nere vid fotleden och då en grå kjol med en rosett på :) ska bara ha något upp till oxå typ en vit body eller nån neutral tröja blir det nog :)


Jobb

Kan ju inte säga annat än att det har börjat bra på jobb fronten.
1:a veckan 34 timmar
2:a veckan 51 timmar
Och denna vecka 47 sen har jag 1 vecka kvar innan månaden är slut..


Fredag..

Idag har vi fredags mys med massa gott :) de är vi värda speciellt jag efter mina två veckor med massor jobb :)


Jobb

Började skriva in mig 1 oktober i vikariebanken igen.. :) Jonas är hemma och är pappa ledig. Är kvar på de ställena jag var innan ett boende för handikappade och hemtjänsten.. Sen har jag även fått vara på ett till boenden för handikappade och på nattpatrullen.. :)

Kan ju verkligen inte säga att jag inte har något jobb.. Jobbar nästan varje dag känns det som.. Har jobbar i 2 veckor nu och dessa två veckor har jag arbetat 1 kväll och resten nätter.. Och har även nästa vecka 3 nätter på rad i början sen en dag och sen 1 natt på helgen.. Så jag har hittills kommit upp i heltids veckor och de är ju natt OB på det oxå :)

Ikväll när jag la mig för att vila innan jag skulle jobba 22:30 så somnade jag så skönt och när klockan ringde för det var dags att gå upp så nej fy va trött jag var ville ligga kvar och sova hela natten..

Man blir så trött och seg av att sitta inne ensam på ett boende och inte kan man göra något heller för att inte väcka de de som sover.. Kan säga att är trött nu redan halv 2 de brukar jag inte vara..

Men sen idag fredag på kvällen så ska jag och Jonas ut och äta mat :) och tror även vi ska kolla Bio eller så hyr vi en film.. Lilla Ebba ska sova hos farmor och farfar till lördag så vi får lite sovmorgon på lördag morgon :) det ska bli riktigt skönt att få vakna helt utav sig själv.. Det var inte igår :) klagar inte för Ebba brukar sova till en halv 8 eller 8 på morgonen men det kan ändå vara skönt en gång att få vakna helt själv och inte känna den pressen att behöva stiga upp direkt :)

Är bra för henne oxå att sova borta för hon har bara gjort det 1 gång och då vargen ca 6 månader.. Så för se om det går lika bra nu som det gjorde då, men de tror jag nog hon är Inge blyg våran lilla solstråle ❤


Grattis

Grattis för idag fyller min Kusin år. Världens bästa Ester fyller 5 år.. Och de firar hon i Florida.. Hoppas ni har det bra..

Grattis kramar från Ida, Jonas och Ebba


Handlat

Här kommer lite utav de vi handlade i Ullared..
Nya kuddar till soffan, en lampa i det avlånga fönstret och två lampor till fönstren i köket :)


RSS 2.0