Trött efter en låååång vecka

Jaaa Nu har denna veckan gått.. den här veckan som har varit så på vardagen jobbade jag i stortsett varje dag utom tisdagen.. På fredagen åkte vi till seglora kl 7 och hämtade först upp Lina Och Micke sen åkte vi vidare till Kristoffer och emelie.. där grillade vi och kollade på deras hus för första gången.. kom hem runt 11.. Sen på morgonen va det bara upp och jobba för miig igen.. jobbade till kl 15:00 matti som skulle jobba kväll kom in lite tidigare för direkt när jag slutade åkte jag till Lidköping och där blev jag bjuden på hemma gjord plankstek utav maggis.. riktigt gott och drack coca cola till de eftersom att jag skulle köra hem sen på kvällen.. sen blev det ben &jerrys glasss rigtigt gott va det.. Sååå det blev att prata och kolla på robinsson.. Jag åkte hem från maggis kl 23:00 och va hemma runt 00:15.. Då försökte jag få tag på jonas för han va ute på krogen.. skulle höra om han skulle hämtas eller inte.. Meeen tillslut så skulle han hem såå sent så hna åkte med emelie.
Jag sommnade kl 01:00 somnade så fort jag la miig i sängen.. Och sen kommer jonas inrummllande kl  02:30.. Och ställer sig vid sovrummet och tänder lampan och säger sover du :) han e ju för söt men jag va inte så glad med tankae på att jag hade sovit ca 1 timme och efter de sommnade jag runt kvart över 3 och sen ringde väckar klockarn 07:15.. sov kanske 4 timmar denna natt... va lite trött sen när jag kom hem från jobbet...

När jag gick från jobbet på söndagen så hade jag jobbat 50.36 timmar... på 1 vecka..

Jag somnade kl 21:00 i söndags och va ledig i går måndag och gjorde inget.. bara va hemma...

Nuuuu är kl snart 10:00 och det är tisdag tänkte jag skulle cykla till jobbet idag... ska börja halv 12 idag.. och sluta vid 4 sen har vi tvätt tid idag.. eller det blir jag som får tvätta jonas ska iväg och träna ikväll..


Haaa det bra allla... ses


Puuuus&kraaaaaam

.........

Har sååå ont i huvudet idag så jag tror de sprääängs i luften...

Snart sommar

Jaaaaaaaaaaaa nu hoppas jag att sommaren snart är här.. har jobbat hela dagen idag men folk gick i t-shirt och linne ute.. och de va riktigt varmt när jag slutade runt kl 17:00

kl 18:00 åkte jag och jonas intill stan och satte oss ute på jensens bofhuse och åt mat.. sååå den 4 april satt vi ute och åtförsta gången i år.... man kunde sitta i tröja bara i början men sen mot slutet åkte jackan på.. meeen de va riktigt sköönt..


Nuuu är det godis och robbinsson sen sova ska upp 07:00 i morgon...

RSS 2.0