En helg i Norberg..

I torsdags kl 14:03 gick mitt tåg hem till Norberg. Va i Norberg runt 19.00..  Där hämtade mamma, emma, matilda och Tindra mig med bilen och för en gångs skull va tåget i TID.. helt otroligt SJ i tid det är nog första gången..
Då sov jag hemma hos Emma, David och tinda mellan torsdag till fredag. Tindra sov hela natten...

Fredag.
gosade med tildra hela morgonen och förmiddagen. Kl 13.45 hade jag fått en tid hos Sandra på kubera hon skulle plocka mina ögonbryn..  Sen när Matilda hade slutat skolan ca 14:30 så åkte jag mamma, matilda, emma och tindra till borlänge och gick inne  i kupolen och shoppade lite.

Lördagen.
På lördagen va jag och pappa först och hälsade på farfar på förmiddagen.. Sen kl 14.00 så va vi bjudna på mat hemma hos gammelmormor.. Det va vi, mormor och morfar, och så kom Fredrik, Helene och alvin oxå det va roligt att få träffa Alvin de va inte igår..  =)

Söndag.
Jaa idag har jag inte gjort så mycket alls packat ihop mina saker och så har jag varit upp till klockargården och köpt ljus.

Och så klart så har ajg gosat medmin lilla prinsessa Tindra. Hon är ju världens goaste..  

Just nu sitter jag på tåget. pappa hade ett mobilt bredband hemma som jag kunde låna på tåget.. kostade 39 kr för en hel dag..  =) Såå de kunde det vara vart att få ha något att göra på tåget det är ju inte super roligt.. Just nu är jag bara i Örebro är hemma i Borås kl 20:00..

de va min helg nu är det en ny vecka framför sig med skola.. och inget jobb änså länge men de kan ändra sig fort..  =) 

Borlänge, Kupolen

Idag åkte vi till Borlänge och gick in till kupolen och shoppade lite..  =)

Jag köpte ett par jeans ett par skor och en lite finare t-shirt.

 Jeans från Ginatricot med svart skinn längst fram.


 Skor från Dinsko..

Dom skorna jag la upp innan tyckte jag va snygga men då fanns inte som här för det är precis ett par sånna här jasg har letat efter. För dom andra va ju i typ samma modell fast såg annorlunda ut och så hittade jag dom här i kupolen så då köpte jag dom va ju 20% rabatt där oxå de hade det inte varit i Borås..  Lite jobbigt bara att dom är fodrade men men får väll hoppas på att vinter kommer nu..   :)

Köpte mig en

ny mobil idag..  Har gått och funderat och funderat länge nu och idag innan jag tog tåget hem till Norberg så slog jag till med en ny..   =)

sitter hemma hos Emma, david och lilla tindra nu och ska snart sova..   Som sagt så är jag hemma i Norberg nu fram till Söndag..


Dessa vill bli mina...

Åååå dom är så snygga och sköna vill verkligen ha dem..  Det återstår och se i slutet av månaden om budgeten tillåter de.. 500 kr som de kostar.  Kolla den länken så kommer dom fram  
http://www.dinsko.se/Shop-online/Dam/Kangor---Boots?art=261991






Visst är dom snygga?? Försökte sätta in en bild på den men de gick inte.. bilden kom inte med..





FredagsMys..

Idag blir det fredagsmys framför Idol med hemmagjord philidelphiaglass..  =)

I morgon ska älsklingen springa Kretsloppen 10km..  de kommer nog gå galant för han. Sen på kvällen är det middag i Göteborg.

Regning Fredag..

jaaa idag bara vräker regnet ner.. Tråkigt det blir en inne dag idag med tända ljus, plocka undan lite och få se om jag orkar ta han i klädkammaren får se om man kan få lite ordning där inne lägga in anna små klänningar och sommarkläder längst in och plocka fram alla varma goa stickade tröjor istället..  =)

Igår va jag och Maria i Ullared det blev lite smått och gott men nästan bara nödvändiga saker som tvättmedel sköljmedel m.m. Blev bara 1 tröja en stickad vit och lila från barnavdelningen storlek 158/163 för 80 kr, och ett halsband, ett arband och en ring så de va de..  =) väldigt bra tycker jag..  Fick även köpt min present till bustrollet Ester som blir 3 år i oktober..  =) tror verkligen hon kommer gilla min present hoppas verkligen de.. 

Nej ha det bra allihoppas nu har det lugnat ner sig lite med regnet så ska passa på att springa ut med soporna..

Klar med...

..Kursen Rehabilitering/Habilitering. Vi blev klara idag sa läraren så nu är jag ledig Torsdag och Fredag sen börjar den nya kursen på Måndag Geritrik och håller på i 4 veckor..  =)

I morgon blir det ullared med Maria kl 08.00..  Hon ville åka dit och handla och de va längesen hon va där så hon frågade om jag ville följa med och jag tänkte de kan jag väll göra har ändå inget bättre för miig.. 
Idag va jag i skolan till kl 13:30 sen åkte jag hem och diskade och plockade undan lite. Nu har jag nyss varit och slängt kartonger och papper och varit och veckohandlat lite mat så nu har vi kylen full igen det ekade där inne innan. 

Men på Lördag blir vi bjudan på mat i Göteborg utav Kristoffer och Denise. vi va ju hos oss i Fredags så nu blir det göteborg och sen någon helg damsvedjan hon Lina och Micke..   =)  Kan ju säga att min mat inte riktigt blev som jag hade hoppats på men men hade så stressigt den veckan så kom på vad jag skulle göra kl 15:00 samma dag och dom kom kl 18.00 men dom sa att de va gott iaf..  =)  men de vet man ju aldrig ville att de skulle bli bättre iaf men men  =)  de va ju inga kungar ajg bjöd iaf så skit samma..   =)

Nu ska jag snart göra egna hamburagre med bröd tills jonas kommer hem från träningen han beställde de som mat idag..  Sen får jag väll kura ner mig i soffan med lite the framför Idol och gosa med en filt eller nått för jonas är inte jätte gosig eftersom att jag är förkyld och de kan jag förstå.


Slö söndag..

Idag är en riktigt slö söndag..  Vet inte vad det är med mig. i Lördags va jag ju jätte pigg men idag.. Vaknade kl 11:00 i morse det är ju sjukt så länge sover jag aldrig och inte nog med de så har jag sovit 1 timme mitt på dagen idag oxå mellan 17-18.. och jag är fortfarande trött.. 

Idag har det inte hänt mycket kollat på tv och pluggat, skrivit på min hemskrivning som ska in på tisdag.. Är nästan klar ska läsa igenom det och skriva lite egna tankar och reflektioener..

I morgon blir det jobb på max mellan 09:45 - 14:00

Nu ska jag kolla på tv Irene Huss får se om jag orkar kolla klart på hela.

Kungsmässan, Kungsbacka..

Landade min bil på damsvedjan i morse kl 09:00 så åkte jag och Lina iväg till Kungsbacka, för lite shopping..  Hittade inte jätte mycket men lite.  På kungsmässan blev det ett vanligt svart linne på H&M och en lite finare kortärmad tröja med svart knytning där bak.  Och på gina tricot blev det en lite tjockare tröja och en tunn långärmad skjorta.

Sen åkte vi även till freeport och där hittade jag en jätte söt skylt till min lilla prinsessa..   =) Vill inte lägga ut bild på den än fören syster har fått den..

Och bilen ville även köra till Ikea en sväng oxå..  =) där köpte jag kryddmått och 6 st vinglas, så nu kan der pimplas vin här hemma..   =) Sen styrde vi hemmåt med hög allsång i bilen.. Lina min Lina Puus på diig min sköna..

      

        H&M                           GinaTricot                    GinaTricot                     


         Ikea



Såå det va bilderna på de jag köpte iaf.. 

Nu ikväll så har jag kört jonas till Göteborg han skulle ut på galej där så jag va hemma runt 21:00..  Nu är det tv tittande med chips och sna skart hoppa in i duschen sen blir det nog sängen sova..

Veckan som kommer

Under veckan som kommer så ska jag försöka träna så mycket som möjligt, iaf måndag till fredag. Pass på gymmet blandat med löpning ute..   sen har jag även bokat i att jobba tisdagen och torsdagen, och så måste jag nog plugga oxå..  =)   Sen får vi se vad som händer mer.

På fredag har vi bokat in med Lina, Micke, Kristoffer och Denise att vi ska ha "halv 8 hos mig".. och vi ska börja hemma hos mig och Jonas.. typiskt :) men men det är ju inte på riktigt så det blir nog bara roligt..

Idag har jag jobba mellan 9-16.. de var som vanligt på jobbet som det alltid är..  Sen åt vi mat och jag tog faktiskt cykeln till jobbet idag. Ska försöka ta cykeln till skolan nu i veckan oxå iaf någon dag..  =)  Helst alla dagar, men vi får se hur det blir med de..  Ni som känner mig de låter bra i början sen vet man hur det blir i slutändan..

Nu blir det nog snart sängen tror jag. Är så extremt rastlös...

Lördag...

Idag är det lördag jag gick up kl 10:30..  va ute igår med några i Klassen och vi va ute ganska länge jag var hemma 03:00   =) 

Jonas va tvungen att gå upp och jobba idag för dom låg efter..  Så nu väntar jag på att han ska komma hem måste ta hand om han idag har ska få bli ompysslad.

För igår precid innan jag skulle åka så kom han hem och haden en jätte uppsväld arm. jag tänkte men gud va har du gjort.. då hade han blivit biten utav något och svullnat. Sen ringde han och sa att ha hade fått ett mörkt dträck i svullnaden så det såg ut som blodförgiftning, så han fick ringa akuten och fick en tid där.. 

Men det var inte blodförgiftning som tur va men han hade blivit stucken utav något och fått en infektion så han fick pencilin med sig hem..  Stackarn..



Nu ska jag dammsuga och diska lite i morgon blir det jobb mellan 09:00 - 16:00

Fick en

present utav min kära Linda som hon köpte i grekland nu när hon va där.

Ett grekiskt armband från Grekiska antiken och symbolen på det betyder Långt Liv.

Sen i asken så är det en två med oliv. Den är oxå från Antiken och grekerna använde sån två för att rena sig från onda krafter och finns bara i grekland :)  Lite roligt med olika historia bakom.. Tack Linda

 Presenterna från Grekland


Sen idag va jag in i knalleland och de va utförsäljning på En blommsteraffär där som ska stänga det va Din florist heter den. Det va 50% på allt i hela bu´tiken men det fanns inte mycket kvar när jag kom dit 17:30, för dom hade haft öppen sen kl 09:00 på morgonen. Köpte en Liten vanlig vas för 40 kr (ordinarie 80Kr.)  och en runt hög smal vas för 55kr (ordinarie 110kr)  och 10 stycken blommor för 35Kr (ordinarie 70kr).. så allt blev 130 kronor det skulle ha blivit 260 kr..  Så det va ju jätte bra...

  Stnarna hade jag hemma för att blommorna va lite för korta.. Vill ha sån modell på blommorna fast det finns en sort som är längre men dom va slut i blommsteraffären..  =) 

Då va snart denna vecka slut

dagarna och veckorna bara springer iväg ja ghinner nästan inte med..  Tyvärr än så länge denna vecka har det bara blivit två träningstillfällen då jag har känt mig lite förkyld och känt mig allmänt trött i kroppen så då har jag bestämmt mig för att lyssna på kroppen och inte på huvudet.

Idag blir det att tvätta, sen möta upp Maria i stan kl 14.00 och umgås lite där sen kl 15.15 blir det att möta upp magda och Linda för en trevlig fika. Sen hem och tvätta igen och kanske eventuellt ett träningspass annars blir det bara en prommenad.. 

RSS 2.0