2009..

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Började plugga till undersköterska
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inget nyårslöfte
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, min moster. och några andrinte så nära vänner 
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, tyvärr
5. Vilka länder besökte du? Thailand
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer tur
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Den 5 Juli, då hade jag och Jonas varit tillsammans i 5 år, och vi förlovade oss denna dag.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag började plugga, och hoppade ner ett steg på Max
9. Största misstaget? Vet inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte mer än någon förkyldning
11. Bästa köpet? Min Mini-PC
12. Vad spenderade du mest pengar på? Godis, kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaa att jag har mina nära och kära runt om mig
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Lady Gaga- Bad Romace 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det är nog lika. Ibland är jag glad och ibland ledsen
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit så mycket godis och andra onyttigheter, spenderat så mycket pengar på massa skit
18. Hur tillbringar du julen? Med familj/släkt, vänner
19. Blev du kär i år? Nej, behöver inte det
20. Favoritprogram på TV? One three hill
21. Bästa boken du läste i år? En blomma i Afrikas öken
22. Största musikaliska upptäckten? ingen aning
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Filmer, pengar
25. Något du önskade dig men inte fick? En hund
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Va på julmarknar på Åhaga
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns det säkert
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Vanlig
29. Vad fick dig att må bra? Mina underbara vänner, pojkvänn och familjen
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Martin Stenmark
31. Vem saknade du? Mina bästa kompisar hemma i Norberg, Sara, Sandra
32. De bästa nya människorna du träffade? Mina underbara klasskompisar

Gott Nytt År... Snart är det 2010...

Jaa gott nytt år allesammans.. Nu är snart 2009 över.. 

Årets nyårsafton spenderas hemma ensama.. Jag och älsklingen bara.. vi håller på att laga god mat och ska dricka gott vin och massa godis.. och sen vid 12 ska vi dricka skumpa :)


Julveckan.. Bättre sent än alldrig :)

Jag åkte hem till Norberg på Tisdag morgon den 22 december.. Va lungt på vägarna och det va skönt.. Va hemma runt 11:30..  Då packade jag in och på eftermiddagen åkte vi över till avesta och köpte en till julkapp det kom ju en nykomling i släkten kl 07:08 på morgonen..   :) Min 5 kusin.. Såå sööt.

Onsdagen., dagen före julafton jag gjorde inte så mycket va hem till sara och bytte julklappar och pratade lite..

Torsdage, Julafton. Vaknade på morgonen fick ett morgon packet :) Åt frukost med familjen och åt massa godis som stod på rumsbordet.. Sen gick jag och mamma upp på kyrkogårrden och tände ljus va jätte fint väder ute.. Massa snö och lite sol och inte alls så kallt..  Runt 13:30 gick vi över till andra gatan och åt julmat med typ häften av släkten.. :) 12 st..    fickade åt gröt drack glögg och fick en massa bra julklappar.. Sen spelade vi matildas wii som hon fick typ hela kvällen.. sen körde jag hem Emma och sen sov jag va så trött..

Fredagen, juldagen..   Tog det kanska lungt på förmiddagen.. Sen kom Erik, viktor, lars och marie och farfar så firade vi en jul till med lite packet och fika.. Sen körde mamma miig och sara till fagersta där det va förfest hon Anna innan Greenman..  Va inte så roligt där inna eftersom att det va 18 års åldergräns det brukar vara 20.. men meen..   

Lördagen, annandagen.. Ska fira jul ännu en gång :) det blir den sista.. Nu blir det med moster och morbror med familjer och mormor och morfar och g- mormor.. Så så nu blir det full fart för då komm ester och alvin och den lilla bebisen som är namn lös.. Meen gud så sööt världens sötaste.. blir helt barn kär när jag ser han.. Det blev ännu mer mat och fika och godis.. Och lite ännu mer packet.. Små barnen blev iaf glada för sina packet.. :) Alvin fick typ bara bilar och har bara lyste upp ju fler packet han öppnade  :) 


Söndagen.. Jaaa då hande inte mycket på dagen runt kl 14:00 åkte jag över till fagersta till Sandra, kristoffer och lilla Melvin.. fick ett packet och gav bort packet... Melvin han är så sööt.. 
När jag komm hem fick jag ett sms av sandra.  "Melvin går runt och frågar efter Ida, och kollar ut bland alla bilar och ser om han ser dig"  Sååå sööt han är.. 

På måndag morgon åkte vi över till Avesta och jag köpte en mini-pc..    :) en lite vit söt sak..  Ska ha den till skolan så jag slipper skriva allt arbete två gånger känns väldigt onödigt.. Sen åkte jag hem mot Borås igen.. Började åka i världens snö storm visste inte ens om jag körde på åkern eller på vägen så det va ren chansning.. men jag kom hem iaf..  




Såå det va min jul tror jag har fått med allt.. orkar inte skriva allt jag fick för det va så mycket.. Ha det bra allihoppa idag är det sista dagen på 2009..

God Jul..

Ida önskar er alla en God Jul.. Hoppas ni har haft en lika bra jul som jag..


Grattis..

Moster Linda och Magnus och lill kusinen Ester som blivit store syster.. 

Det kom en liten kille den 22 december 2009 kl 07:08..    

3100 gram  50 cm lång..   =)


Sååå söt är han..  



Tur att jag är hemma i Norberg nu kom hit idag.. Då hinner jag ju träffa det lilla underverket innan jag åker hem till Borås igen..

Jobbat lång dagar hela helgen..

I fredags fik jag jullov.. slutade runt 11:30.. Sköönt..

jag hämtade Jonas kl 14:00 och sen åkte vi hem och lagade mat, torsk sen började jag jobba kl 17:00.. Och jobbade till 22:00 faaan va mycket det va att göra.. Jobbade med Magda och Walid.. sååå roligt..

När jag kom hem kollade jag på tv och sen sov vi va så trötta.. Lördag morgon började jag 10:30 och slutade inte förens 18:30.. det va fest hemma hos fabian men jag va så trött så jag kände inte för att gå dit.. Åkte förbi magda på hem vägen bara och kramade farsane som har kommit hem från Stockholm...  Sen blev det robinsson och sen somnade jag..

Söndagen började jag kl 10:30 igen och jobbade till 18:30 så det har blivit långa dagar hela helgen.. och mycket att göra på jobbet..  Idag när jag kom hem och jag och Jonas til laffären och köpte krv med bröd som vi åt när vi kom hem..

NU har vi nyss tittat på Anna Ankas jul.. Sjukare människa får man ju leta efter..



Nu blir det sängen för jag är lika trött idag som igår.. Sen blir det jobb 11:45 till 16:15 i morgon.. sen 1 veckas ledighet.. 

Blir mys med magda i morgon innan jobbet..


Inhandlat de sista julklapparna..

Nu har jag bara en julklapp kvar att handla... till lilla Melvin.. Men han är lätt att köpa till så det blir nog bra..  
Idag har jag varit ledig från skolan.. har köpt de sista klapparna och sen har jag inte gjort nått faktiskt gåttt och plockat hemma.. Kan ju aldrig bara vara hemma utan att göra nått.. Måste ha nått tt plocka med hela tiden  :)   Rastlös kallas det.. 

Idag testade jag på en ny paj att göra till mat.. Det blev en brocoli, fetaost och tomat paj med en ägg och mjölk stuvning.. den blev faktiskt good.. med nyttiga ingredienser oxå :) perfekt behövs nu innan jul..

Sen slog jag in alla mina julklappar så nu är det fixat oxå.. riktigt sköönt att ha allt klart.. Föör usssch va mycket folk det är. även fast det är tisdag och kl är 11.00 på förmiddagen.. helt proppat på parkeringen fick åka och leta en ledig plats.. Jobbar inte svenska folken eller vad är det frågan om.. man tar väll ändå inte ledigt från jobbet för att göra av med pengar på julklappar..?? JOOO tydligen..


Min julklapps summar har blivit ca: 2000 kr..    oojojojoj meeen meeeen köper ju till mina älskade familjemedlemmar och släkt och de bästa vänneran så pengar används till något bra..



Lördag

Lördag idag.. Jag och Jonas åkte in till Knalleland försökte leta de sista julklapparna men det gick inge vidare.. får leta i veckan när det inte är lika mycke folk.. 

Sen tröttade vi på knalleland och åkte in til lstan gick där ohc kollade lite i dom små stugorna de har ställt ut där.. sen tog vi oss en varsin pizza på Alle Terasssen..   =)

Sen åkte vi hem och plockade undan lite.. Sen kom Lina och Micke runt 17:30 - 18:00 Dom hade med sig ett spel som hette RISK.. är ett krigsspel man krigar mot varandra.. och de va jäkligt svårt och det hettade till lite ibland.. Lina blev sur och jag och jonas..  men men.. roliga hade vi iaf   =)


Neej nu blir det snart sängen klockan är snart halv 11..   I moegon blir är det jobb som gäller 11:30 - 16:00.. Seegt vill vekligen inte.




Söndag..

Det blev inte Göteborg igår utan vi åkte till Jönköping istället va ett tag sedan vi va där.. Så vi kom dit runt 2 så gick vi och kollade lite i affärern inne i A6 center och åt där inne. Sen så gick vi in på Ikea som ligger precis breved.. där inne gick vi och tittade lite jag köpte lite ljus och små saker.. Där inne fikade vi.. Sen innan vi åkte hem så gick vi in på intersport och där köpte jonas en skidjacka och täckbyxor till...   :) sen när vi kom hem så bakade jag lite pepparkakor... och kollade på robinsson sen sov vi...




Idag Söndag... Jonas är och tränar jag har nyss bakat knäck skulle ha gjort lussebullar oxå men hade inge jäst hemma och jonas har bilen så antingen gör jag det senare idag eller så gör jag det i morgon..   Nu ska jag inte göra något speciellt renskriva lite på MÄSKEN och sen kolla på tv bara tills jonas kommer hem för då ska vi äta något..

Ledig Helg..

Äntligen en Ledig Helg.. Det har jag längtat efter.. Jag och Jonas ska bara mysa hela helgen..

Nu blir det en lite tripp till Göteborg..

Torsdag..

Idag har vi egna studier i egen lokal.. så jag är hemma idag och pluggar..
Gick upp kl 05:45 va konstigt pigg.. somnade ju kl 22:00 igår men iaf brukar aldrig vara pigg så tidigt.. kl 06:30 körde jag ett spinningpass..

Nu är jag hemma och har lag fram skolbäckerna.. folkhälsan ska vara klar i morgon och jag tänkte göra klart den nu på morgonen.. så är det färdigt.. Jonas är hemma idag oxå.. börjar vakna till liv nu lite smått..

Sen får vi se vad som händer undr dagen nu blir det lite plugg iaf..


Minusgrader...

Härligt att det har blivit kallt nu är riktigt kallt ute :) va nyss ute på en liten prommenad.. Jonas har varit hemma idag är sjuk på grund utav vaccinsprutan.. stackar han har riktigt ont i armen..

Lina sa innan jag gick ut att jag skulle akta miig för alla älgar som brukar gömma sig bakom bilar.. Jag såg inga älgar men när jag kom ut märkte jag att jag måste ha jäkligt bra balns för det va rena isgatan ute.. men jag staplade runt min lilla runda på ca 30 minuter.. och nu e jag hemma.. och nu blir det varm glögg och pepparkakor :)  mummaaa..

En ledig Tisdag..

Min dag började med att jag gick upp kl 07:00 tända ljusstakarna och alla ljus jag har i lägenheten satte på the vattnet och satte miig i soffan men en rykande kopp the och kollade på Vakna med the voice.. Riktigt mysigt hade varit ännu bättre om Jonas varit hemma..

Sen åt jag frukost och pluggade lite.. renskrev folkhälsan på datorn.. har bara lite kvar på den nu innan den ska in på Fredag..

Sen had ejag så tråkigt när klockan va 10:00 så jag slängde iväg ett sms till Emma och frågade om hon va ledig och det va hon så kl 11:00 träffades vi inne i stan och tog en fika. En varm chiabata med kyckling och bacon med en cola sen en kaffe på det hur mysigt som helst..  Va ett tag sedan vi träffades så fanns en del att prata om..   :)

Sen lagade jag mat och jonas kom hem.. han mådde inte super eftersom han tog vaccinsprutan igår han fick i sig mat iaf och har sovit sen kl 17:00 och nu är kl snart 21:00 det går knappt att få liv i han men jag måste titta in i sovrummet ibland och se så han lever.. Men blir ju lite nojig av allt prat om sprutan..

Jag har nyss kollat med tv och ätit en clementin nu blir det lite mer renskrivning coh sen sängen med tv.. 



Hoppas ni har haft en bra dag.. 


Grattis Moster...

1:a december idag och det betyder bara en sak att min moster fyller år..


32 år idag GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MOSTER LINDA...

Hoppas du haft en bra dag...


Kram Ida & Jonas

RSS 2.0