GRATTIS....

Idag fyller världens bästa lilla Prinsessa 1 år.. Tyckte inte det va längesen du var så här liten.

 Någon vecka gammal bara..

 Och nu har hon redan blivit en sån här stor bus unge, fast den underbaraste lilla tjejen i hela världen..


STORT GRATTIS ILL DEN BÄSTA UNGEN...  KRAMAR MOSTER IDA OCH JONAS.. VI ÄLSKAR DIG


Vecka 23

Jaaa lite sent skrivet men nu har vi kommit in i vecka 23 snart slutet på denna vecka men men..  Jag mår bra än men är fortfarande riktigt trött snart bara 2 veckor kvar på jobbet.. ska bli så skönt när det är den 12 augusti så jag får lite ledigt..  men men tycker inte att magen växer alls just nu men de kanske den gör.. Börjar bli lite orolig att allt inte är som det ska, för jag tycker magen är liten för att ha gått över halva tiden.. och så tycker jag inte att jag känner så mycket som jag ska känna men de kanske jag gör utan att jag vet de..  har tiden den 17 augusti hos barnmorskan men måste tyvärr byta den tiden för att jag ska åka hem då på min semester hoppas ajg hinner få en tid innan men tror inte de för tror min barnmorska har semester..  men men hoppas att våran lilla bebis mår bra där inne.. Jag testade att mäta magen idag med ett mått band och då mätte jag lodrätt uppifrån och ner och då visadet måttbandet ca 15 cm så ska mäta sen igen och se om det ändrats =)


     Så här ser magen ut just nu  =)

Vecka 22

Ännu en vecka har gått sakta men säkert =) skulle vilja att tiden går lite fortare, både för att jag vill att min och jonas lilla prinsessa eller prins ska komma till världen och 4 veckor får iaf gå väldigt fort för då får jag äntligen lite semester, för nu är jag så trött så det måste nog ske ett mirakel som de känns nu för att jag ska orka med ända till den 12 augusti.. Men men nog pratat om jobbet nu till min lilla mage..

Magen tror jag och hoppas jag mår bra, den är lite liten än tycker jag och det är fler som säger men du har ju ingen magen alls..  hoppas att allt är som de ska fast den är liten, men de säger nog bara poooff sen ska ní se så kanske jag ångrar att jag sa att den va liten =)
Nej de ska nog vara bra där inne skulle jag tro, Nu är iaf nästan allt illamående över kan komma lite sura uppstötningar ibland efter att jag har ätit nån gång men nu har jag inga problem med att äta så det är skönt.

Jag börjar känna lite rörelser i magen inte rörelser kanske men det är nog bebisen som rör sig men man känner det innuti magen =) det är lite obehagligt men man blir så glad när det händer och när amn känner det =)

Och här kommer två biler på magen kanske blir lite tjatigt men jag vill ha ett kort på varje vecka för då kan man se sen att den verkligen växer förhoppningsvis =)

    

Sen va vi i ullared igår jag och jonas och där blev det även lite saker handlat till bebisen..   :)

 En bilbarnstol =) är bra att ha =)

 Och så klart lite kläder. ett par vita byxor, en pyjamas som ser ut som en kossa i mönstret, en body, en vit mjuk skön babyfilt,två par vita strumpor och en vit mössa.. 

Sen igår efter ullared åkte vi förbi falkenberg och hälsade på mormor och morfar som va där med sin husvagn.. och hon håller på att sticka en jätte go filt till oss som vi ska ha i vagnen och även tröjor och en mössa =) Så roligt..


Vecka 21

jaa dagarna och veckorna går.. Och va gör jag jobbar, äter och sover och på helgerna sover jag i stort sett är så otroligt trött nu igen, fast jag kan inte sova på nätterna då vaknar jag varannan timme i stortsett varje natt, gjorde de hela förra veckan får hoppas att denna vecka blir bättre. 

Men nu börjar man känna lite konstiga saker i magen så det är säker bebisen det bubblar till ibland där innen =) Så mysigt. Fast utanpå magen känns det jätte obehagligt för det känns som att huden inte riktigt räcker till och ska spricka för det är helt stramt och konstigt men det blir väll så innan huden töjs ut ordentligt.. Men just nu tycker jag att magen står still iaf sen vecka 19 och 20.. men den växer väl så småningom. 

             


I Lördags morse tog jag bilen och åkte till Halmstad, där Linda, magnus ester och emil var på semester.. Jag kom dit kl 10 och åkte hem kl 21:15. Vi låg på stranden hela dagen och byggde sandkakor, solade, badade, åt glass och kollade på alla konstiga människor som finns på tylösand =) sen var jag linda och ester på after beatch en stund de tyckte ester va jätte roligt hon diggade med och gjorde precis som dom på scenen =) hade en jätte mysig lördag med två utav mina kusiner =)

Grattis..

Idag säger vi GRATTIS till världens bästa Mormor som blir en äkta pensionär idag..

GRATTIS MORMOR 65 ÅR
KRAM IDA & JONAS

Halvtid.. =)

Då har vi kommit halvvägs in i graviditeten.. =) spännande  och en lååång väntan.
Ja ska man skriva, är fortfarande lite smått stolt över mig själv att jag har jobbat varje måndag - fredag sen den 4 april och inte varit hemma en enda gång.. Så mitt mål är ju att jobba hela vikariatet fram till den 12 augusti och  de ser ju lovande ut just nu iaf (ta i trä) verkar ha kommit in i min andra trötthets period nu har läst att de flesta blit lite trött igen nu efter halv tiden och vissa får äta mer järntabletter men de hoppas jag verkligen inte att jag får göra för jag blir så kass i magen utav dom, men känner att jag är tröttare mnu igen, men de försvinner nog så småningom.

Har föresten börjat känna lite saker i magen, det är som att de hugger till lite i sidorna då och då, och även igår kväll så kände jag något längst fram ganska långt ner på magen så kanske va det en liten bebis som rörde sig där inne =) och jag börjar även känna nu att det börjar spänna i magen känner att det spänner till i huden så det är väll att den börjar växa och huden måste spännas ut lite =)



RSS 2.0