Lite Nytt till garderoben

 En ny inköpt lite längre tröja från H&M Jätte skön och snygg att ha på siig.

 Och en ny Halsduk som är köpt från Vero Moda.. Också  väldigt fin tycker jag..


Vaknade i Morrse med Ont i halsen så jag hoppas inte att jag blir sjuk men känner miig sjuk för jag är om i hela kroppen och har sån där feber huvudvärk.. meen jag håller tummarna för det bästa...Men jag ska jobba ikväll och hela helgen så det är väll bara att ta alvedon och ligga i..

Ska åka iväg och handla mat nu sen göra lite lunch tills älsklingen kommer hem och sen åker jag iväg och jobbar..

Veckorna går så otroligt fort

Tyckte nyss att det var helg och jag va ledig och i morgon är det lördag igen.. Fast jag e inte ledig.. Måste upp i morgon så att jag är klar och är på jobbet runt 07:00 jag har en sak som jag måste fixa på jobbet.. vi har delat upp en massa olika uppgifter till oss som distriktschefen har sagt måste göras..

Sen på kvällen i morgon så kommer Carro, Micke, Kristoffer och Emelie hit vi tänkte laga lite paj och äta.. ska bli mysigt.. sen får vi väll se om vi går ut eller va vi göra börjar ju jobba kl 08:00 på söndagen sen.

Hände en sak i morrse som kommer kosta miig en maaasssssaaa pengar när jag borstade mina tänder i morrse så ramlade det ur en liten tandbit.. sååå tanden gick sönder så nu är det helt vasst där så måste göra nått åt de för tungan ligger och skaver där hela tiden.. Såå kommer ju minst bli av med en 700 om de ens räcker.. fyyy fan...

neej usch va trött jag e måste verkligen lägga miig nu annars kommer jag vara död i morgon bitti. klockan e ju snart 23:00..    Sov så gott allihoppa..


Ida Loves Jonas     And     Jonas Loves Ida 

Veckan som gått och helgen

I veckan har jag jobbat som vanlig inget speciellt som har hänt. Va ute och spran en dag i veckan för jag har jobbat så långa pass hela veckan så det har blivit 1 löp pass bara. 3.2km på 21 minuter..

I fredags tog vi det bara lungt hemma.. och jag va ledig lördag och söndag helt otroligt meen jag va de.. Vi sov ut på morgonen och sen åkte vi en sväng till ullared och handlade lite.. sen på kvällen åkte vi hem till Carro och Micke och bestämde lite resa och pratade lite.. Runt 23:30 åkte vi in till stan och kollade tunt lite.. Va lite folk ute mest 14 åringar.. Så de va inte så roligt..

Söndag har vi plockat lite här hemma och så har vi köpte en ny klocka som vi nyss har sättit upp på väggen.. Älsklingen va så duktig som fick ihop det till slut.. Väldigt pilrigt att få allt rätt, rakt och jämt.


Här kommer en bild på Klockan..

.                           Ny inköpta klockan som sitter på väggen i tv rummet..



SkeppOHoj..

Grattis Mamma



På födelsedagen.. Hoppas du får en bra dag och att du blir nöjd med dina presenter..
Älskar diig..


Önskar Ida/Jonas

Resor??

Är det någon där ute som har några bra förslag och tips på vart man ska åka på vinterresa vi skulle vilja vara borta runt 4 veckor... meen vi har så svårt för att bestämma oss vart vi ska åka vi va i thailand i vintras skullle gärna åka dit igen men har ni nå tips på vart??? och andra länder runt om thailand???
skicka gärna länkar på hemsidor till olika stället..


jajja nooog pratat om resor.. Igår började jag jobba kl 07:00 på max för jag skulle göra rent den jädra glassmaskinen.. slutade kl 16:00 och han bara slänga i mig lite mat för sen kl 17:00 så börjad ejag mitt andra jobb på skokanonen och jobbade till kl 19:00 man kan säga att jag va lite trött när jag slutade... när jag kom  hem efte jobbet va carro och micke på besök hemma och hade med siig en massa olika resekataloger... som vi kollade i och pratade lite..

Nu är kl 08:45 och jag ska börja jobba på skoaffären kl 09:45 och slutar kl 14:00 och börjar på max igen kl 16:00 och jobbar stängning sen blir de samma visa i morgon igen..

Sååå nu har ni fått se hur jag jobbar oxå kanske inte de roligaste meen de e e det enda jag har gjort just nu..



Heeej svejs


Nu va det ett tag sen

Jag skrev här.. Jaha och vad har hänt.. vi har varit på lissberg med familjen.. matilda vann en stor plopp och jag inte ett skit..
har solat och badat och shoppat lite sen for familjen hem igen.. och då tog min semester slut..

Idag tog jag och jonas en lite tur hem till maggis i Lidköping på besök.. vi käkade tacos.. :) gottgott..


Ska ta men en sväng ut nu på en löptur..

RSS 2.0