grinar hela dagarna....

JAG KOMMER SNART GÅ OCH GRINA HELA DAGARNA.. FYY JAG HAR SÅ ONT I RYGGEN..

FÖR ATT MIN RYGG SKA VARA BRA SKA AJG GÅ PÅ MASSAGE MINST 1 GÅNG I MÅNADEN.. I JULI ELLER AUGUSTI SKA JAG BOKA IAF..  BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

Blogg torska...

Jaa verkligen vet inte alls vad jag ska skriva..  =) har inte orkat uppdatera heller.. Meen men nu tänkte jag väll att jag får göra ett försök..

Nu har skolan börjat igen denna vecka sen är det sommarlov om 1 vecka.. Ett kort typ 1.5 vecka bara men men det får bli utlnadet i februari istället.. 

I morgon ska vi åka till Statsmissionen på studiebesök med klassen.. ska bli intressant..

i söndags va vi ute i seglora och grillade med vännerna. Lina, Micke, Denise, Kristoffer och Denis vän Sanne.. Va väldigt trevligt..

Idag har jag och Jonas åkt runt och kollar i en massa olika butiker hela dagen tiden bara sprang iväg..  Åååå jag vill vinna massor med pengar så jag kan köpa sommarkläder..   =) finns så mycket fint nu..

I morgon är det en husvisning i Dannike hoppas på det bästa...


Nu blir det sängen.. God Natt Sov Så Gott...

Söndag...

Helgen har ju bara sprungit iväg har knappt märkt att det varit helg.. Jobbade till 16:00 i Fredags och när jag kom hem köpte vi pizza och tvättade och sen kollade på tv bara somnade runt 22:00.

Lördagen vaknade kl 10:00 hade då sovit i 12 timmar.. vi åt frukost och fixade oss sen åkte vi runt till ALLA bilaffärer i hela borås och kollade på bilar.. Sen va vi på kalas i svaneholm Jonas pappa fyllde år.. Vi kom hem runt 19:00 och då gjorde vi inte mycket kollade på tvoch jag somnade kl 22:00 igen..

Söndag vaknade jag kl 10:00 igen sov 12 timmar även denna natt undra om Ida va trött?  =) JAAAAAA.. Hemskt igentligen att man har sovit bort hela helgen men va ska ma göra man måste lyssna på kroppen ibalnd..

Det enda som vi har planerat idag är att vi ska kolla på ett Hus i rydboholm mellan kl 14 - 15.. Får se om Lina och Micke är där oxå känns som de för dom va oxå intresserade meen tyvärr så tror jag att de kommer bli väldigt dyrt de huset men man vet aldrig..  Efter de vet jag inte vad vi ska göra har inget planerat..  =)


Hoppas ni har haft en bra helg..

.......

Va jag är dålig på att uppdatera men det ända so händer just nu är jobb jobb och åter jobb så det är inte roligt att läsa om.

Jonas är sjuk idag så han blir nog hemma från jobbet i morgon.. Är förkyld och har jätte ont i hanlsen så jag hoppas jag klarar mig vill inte och har inte tid att bli sjuk nu.. 
Ussch är trött konstant nu känns det som jag bara jobbar och sover och äter lite ibland..  Så nu blir det snart sängen igen..

Idag har jag faktiskt varit ledig hela dagen såå sköönt va en sväng till knalleland och sen va jag ute en sväng i solen och plockade vitsippor..  =)


RSS 2.0