Midsommar..

Midsommarafton började med att vi gick upp runt 07, sen packade vi klart och gjorde oss klara för kl 09:30 åkte vi till Åsa utanför Varberg där vi skulle tillbringa dagen,kvällen och natten. Vi blev med bjuda utav våran goa grannar här nedanför till hans föräldrars stuga. Vi landade och packade in och fikade lite, barnen satt och lekte och sen runt 13:30 åkte vi till ett ställe där dom hade midsommarfirande med midsommarstån och musik, tyvärr så hann vi bara vara där i ca 20 min sen öppnade hela himlen sig och det började ösregna och efter som Ebba och Nova fortfarande är så små så åkte vi hem igen..   Vi slappade lite och sen blev det mat, några åt sill och potatis och så hade vi även grillat lite kött tyvärr så va det en regnig midsommar vid oss det slutade att regna och klarna upp runt 21:00..  

Vi åt och hade trevligt och sen blev det lite öl, vin och spelade sällskapsspel när barnen hade sommnat..  =) 
För en gångs skull så sommnade båda barnen nästan samtidigt brukar aldrig inträffa, och sov riktigt bra fick stoppa i några nappar någon gång bara..  Runt 01:00 så var alla super trötta så då blev det sängen för oss oxå..  

Tyvärr så vaknade båda barnen runt 06:00.. Men vi var hemma igen runt lunchtid så det har blivit en skön slappa söndag..  Ebba somnade runt 15 och även jag och jonas..  =) 


Och nu har jag gjort 1 utav mina 4 veckor på jobbet..  Är jätte roligt och lite avkopplande faktiskt att komma iväg och få göra lite annat... men oojj v jag saknar min lilla plutt som är hemma och jag är borta 8 timmar om dagen.. Så det blir mycket mys och lek när man kommer hem..  Är lite nyttigt att få längta oxå.. 




 

Norberg

Jag och Ebba sitter på tåget på väg upp till Norberg 1 vecka nu innan jag ska börja jobba.. Tåget gick 10 och Ebba vaknade kvart över 6 försökte hålla henne vaken tills vi skulle åka men hon somnade runt 9 och sov ca 30 min, hon vaknade när vi skulle åka.. Och sen har hon suttit vaken på tåget och tittat it genom fönstret och kollat på alla människor :) men nu somnade hon kl 12, ögonen minskade så då satte jag henne i bilbarn stolen och nästan direkt somnade hon med snutten över ansiktet.. Så nu ska vi byta tåg tio i 1 sen är vi framme kl 14.. Så då kan hon jag sova ca 1 timme ostört innan vi ska ut och böka..


Tårta...

Försökte mig på att göra en jordgubbs och vitchoklad moussetårta.. Men moussen blev lite lös så vet inte vad som gick snett men men det blir nog uppäten iaf..


Nu är det dags

Nu på kvällen tog jag mina första löpsteg på över 1 år.. :) de va tungt och gick sakta kan jag säga, sprang 3,3 km på ca 24 min så det var inte långt och de gick i snigelfart.. Men men nu har jag iaf kommit igång så farten och längden ska vi sakta men säkert ändra på :)
Ska även försöka tänka på vad jag äter för nu måste det sista på gravidmagen försvinna.. Gick upp igen när jag slutade amma. Så nu varje måndag i några veckor ska jag väga mig och mäta midjemåttet och skriva upp de och se om något händer.. De som jag mest vill ska hända något med är midjemåttet för siffran på vågen är inte jätte hög..


Anmälan

Ja då va jag anmäld till göteborgsvarvet 2013.. Så nu är det bara att ligga i med träningen så kanske jag kan springa på en hyfsad tid denna gången hade jag tänkt.. :)


Bröllop

Ja det ser faktiskt ut att kunnabli sol idag ute för det är blå himmel än så länge men kl är ju bara 8:30.. 

Idag ska vi nämligen på bröllop..  Det är min klasskompis sen vi gick i skolan nu senast Malin som ska gifta sig med sin Christian..  ÅÅåå ska bli sp roligt att få vara med under deras underbara dag..   =)


Nej nu ska jag äta lite frukost Ebba har somnat igen så det blir lite frukost framför tv.. 


Bilder..

 Myser ute med mamma..

 Tog ett premiär bad i poolen på morsdag..

 Hann inte få med det på bild men nu vet vi att hon är så pass vig att hon får in foten i munnen :)

 Lagt sog för natten och sover så gott =)

 Våran lilla tjej börjar bli stor..

 Jag är oftast så här glad =) 

 Min älsklingar tog sen en eftermiddagslur..  Dom här två är oslagbara Älskar er..



RSS 2.0