Sommaren har kommit

och jag hoppas att den stannar heeeela sommaren.. Inte för att jag tror de men man kan ju hoppas..  =)

Sommarjobbet går jätte bra verkligen.. nu är det 5 dagen och snart har jag gjort en hel vecka..  Har haft en nattjour och den gick bra sov inte så bra men alla andra sov hela natten lång..  Så det va sköönt att inte behöva gå upp iaf..  i morgon har jag en till.. 

Idag har jag varit ute på en löptur igen och idag gick det tungt kan bero på att de va typ 30 grader varmt.. men jag sprang iaf 4.5 km de gick inte suuper fort men inte i snigelfart heller hoppas jag..  

I morgon blir det lunch med Linda och Emma sen börjar jag jobba 15:00 och sen slutar jag på torsdagen kl 09:30 så då har jag hela torsdagen ledigt.. ska fika med några i klassen på kvällen och senare på kvällen är det premiär för sommartorsdagarna..
Nu blir det snart sängen tror jag för mig började kl 07:00 idag..  Tror iaf att dessa veckor kommer att gå fort för varje dag jag jobbar så bara flyger tiden iväg konstigt för man gör ju inte överdrivet mycket.. men det är bra..


SOLIGA HÄLSNINGAR FRÅN BORÅS..    //  Ida

GLAD MIDSOMMAR...

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA..

Hoppas ni får en bra dag.. vädret se ju iaf lovande ut..

Dagen före midsommarafton...

I dag är det torsdag den 24 juni..  Oojj va fort sommaren går nu är snart hela juni slut och vart är den riktigta sommaren??  den börjar komma typ nu hoppas jag iaf.. 

Idag har jag jobbar på skokanonen mellan 10 - 14..  Va lite att göra så tiden gick fort..  När jag kom ut va det kanon väder ute och jätte varmt typiskt skulle man ha legat och sola i stället.. Den nu på kvällen åkte jag upp till kransmossen och sprnag runt 5 km slingan.. 

I morgon är det midsommarafton.. tyvärr så ska jag jobba mellan 14-21 så för mig blir det inget midsommarfirande förutom lite god mat och jordgubbar innan jag börjar..  Vet inte vad Jonas ska hitta på..   

Börjar sommarjobbet i morgon så är lite nervös hur de ska gå men de går nog bra tror jag..   =)

Ska sova nu God Natt och sov så gott..

Sala - Furusund - Blidö - Saltkråkan (Norröra)

I morrse kl 07:00 kom mormor och morfar och hämtade oss för vi skulle åka till Sala och möta upp Linda, ester och emil.. Vi ksulle vidare mot stockholm till furusund och ta bilfärjan över där till Blidö sedan vidare till ön där dom spelar in saltkråkan..   =)   Vi kom fram dit runt 10:45.. Och ca 30 minuter senare kom Fredrik, Helen och Alvin dit oxå men så bra som vi var på att hitta så missade vi båren över till Saltkråkan..  Så vi fick ta två bilfärjor över till Blidö och sen satt vi där på gräset och åt våran pastasallad som vi hade tagit med till lunch..  Och så funderade vi över vad vi skulle göra nu när vi missat båte på Blidö fanns det inget att göra..    =)  

Fredrik kom på sen att han såg ett nummer till en Båttaxi.. Linda sa att vi kan ju ringa och kolla hur mycket de skulle kosta dit så vi ringde och 45 minuter senare satt vi på båttaxin..  =) Oojjj  de gick undan kan man säga 10 minuter senare va vi framme på ön Norröra och där spelade dom in saltkråkan

Vi såg huset där Pelle och hans familj bodde och även bryggan där melker ramlade i med kläderna på sig affären där tjorven bodde fanns tyvärr inte kvar..  va många fins hus där på Ön.. där skulle man ha haft ett litet sommarställe. efter en stund ringde vi våran båttaxi igen och åkte tillbaka till bilen..

Har varit en lång dag med mycket bil åkanade så nu ska jag ta mig en prommenad så kommer jag sova gott sen när jag kommer hem..

Hopppas på fint väder i morgon så jag kan sola sista dagen jag är i Norberg.. 

Knäppte kort på saltkråkan men han inte med min usb kabel till kameran så bilder får komma lite senare när jag har kommit hem till Borås..

Hemma i Norberg..

Idag har jag solat miig =) äntligen har verkligen längtat efter att få lägga mig ute på gräsmattan i en stol och sola..  Sen efter ett tag la jag och matilda oss på en varsin madrass och flöt runt i poolen och solade..  =) va riktigt gott.. låg och tänkte på att jag låg på ett hav ute på en thailändsk ö...

Sen va jag och mamma hem till Emma och kollade på deras lägehet den va riktigt stor och fin.. 

Kl 6 idag va jag och maggis ute och sprang och gisssa hur långt vi sprang..  jooo det längsta ajg har sprungit i år 7,5 km..  =) är riktigt stolt över att jag klarade mig runt hela..  Mycket är maggsi hjälp hade jag sprungit själv hade jag inte sprungit så långt..  Meen nu jäklar ska jag ta tag i detta med löpning för nu har jag bevisat att jag klarar av det och orkar..

I morgon hoppas jag på sol igen så jag kan sola ännu mera... GOD NATT

GRATTIS SYSTER EMMA

GRATTIS GRATTIS sYSTER MIN PÅ DIN 20 ÅRS DAG..   Hoppas du får en bra dag..   Fyyy va gammal du börjar bli nu.. Du går snart om miig..   =)



HIPP HIIPP HURRA HURRA HURRA HURRAA..      



GRATTIS

GRATTIS

GRATTIS


De jag handlade till miig i Ullared..

En plåt för muffins.
3 st Linnen svart, lila och rosa
1 st blå tunn kofta
1 st sommarklänning
Plastpåsar
Pakplåtspapper
4 st ramar svarta/vita
1 st svart flätat skärp  (va dock lite långt)
1st fotläkt med fjärilar på
Duschkräm
Nagerlack

Tror de va allt som är på bilden
Sen köpte jag även lite saker till min moster och två st bäddsätt till min syster.. Jonas köpte bilschampo och tvättsvampar.. 





Fredag och Lördag

I fredags så gick jag upp tidigt och tvättade.. Sen tog jag tag i att börja städa hemma började rensa massa saker och lägga i ordning i hyllor och i lådor.. hann inte färdigt för kl 13:30 åkte jag och hämtade Jonas på jobbet så åkte vi till Ullared och handlade lite smått och gott..   ska lägga ut en bild på allt jag handlade lite senare.. 

Vi kom hem runt 19:00 vek jag ihop alla kläder och sen la jag mig i sängen och kollade på tv.. 
Kl 01:30 ringde Jonas klocka för han åkte till göteborg 02:00 han och kristoffer skulle åka till tyskland och handla..

Lördag. När jag vaknade idag hade jag fått ett sms av jonas 05:30 och då va dom i Danmark stod de så jag vet inte riktigt när dom va framme i Tyskland.. Han kommer hem idag igen men när vet jag inte.. 

idag har jag fortsatt och plocka lite här hemma och sen tog jag en paus och åkte in till Knalleland en sväng.. Köpte ett par skor, shorts och ett arband och ett diadem till håret.. 


Ååååååå va jag vill ha sol och varmt nu vill använda alla sommarklöder, kläningar och shorts m.m... Sen vill jag kunna ligga vid sjön och sola så man blir brun och bara ligga där och njuta.. men men hoppas den kommer men hade ju varit perfekt om den kom när jag va ledig..


I morgon ska vi kanske åkta till Lisseberg om vädret tillåter.. Hoppas det inte blir som idag det har ju ioförsig inte  regnat meeen oojj så det har blåst.. man blåser ju ivväg när man är ute nästan..

Nu blir det fortsättning i städningen ska åka och slänga kartonger och papper och handla lite på ica..

Sommmar..

Äntligen har sommaren kommit =)   I tisdags fick vi sommar lov.. och nu har verkligen värmen kommit har varit varmt ända sen i Måndags..  Denna vecka har jag jobbat på Max ska jobba i morgon oxå sen har jag inga fler fasta tider där nå mer i sommar..  på tisdag och onsdag ska jag gå brevid på mitt sommarjobb och sen börjar jag den 25 juni.. 

Jaa va har man gjort i veckan bara jobbat och njutit av solen och värmen i torsdags fikade jag med Linda efter jobbet..

Nästa vecka är jag ledig alla dagar förutom tisdag och onsdag då hoppas jag att jag ska kunna ligga vid sjön och sola lite så man får lite färg på siig är ju blek som jaa vet inte vad blek iaf..  

Neej neeej nu har jag kollar på Änglagård den andra sommaren som gick på tv så nu blir det snart sängen känner jag har sovmorgon i morgon för jag börjar sent  morgon sköönt att få sova ut..



RSS 2.0