Veckan

Lördag morgon och snart en hel vecka har gått.. De jag har gjort i veckan är inte så mycket tyvärr inget jobb, men jag har en aktiv bebis i magen som gör att jag är vaken ganska mycket på nätterna och att jag vaknar tidigt på morgonen, har vaknat tidigt hela den här veckan, tror den saknar pappa Jonas när han går iväg till jobbet för det är då vi vaknar :) I måndags va Maria är på förmiddagen, så vi fikade, pratade och va ute på en prommenad. I tisdags va vi på våran första föräldrakurs, "den första spädbarnstiden" lite lärde vi oss nog men de mesta visste redan jag och jonas, som att vi fick sätta på en dock blöja och kläder, hur många ungar har inte jag klätt på liksom :) men de va ju folk där som aldrig hade sättit på en blöja så är väl därför. I onsdags va vi´och kollade på en lägenehet men den va inte bra så de blev inget, efter de hoppade jag av i stan och träffade marlene och Linda för en fika.. Torsdag morgon runt 7:30 tog jag bussen in till stan för då skulle jag på nästa föräldrarkurs men den gick jag själv på för den hade mycket om ammning och mamman så tyckte de va lite onödigt för jonas att ta ledig 2 timmar för de.. På den kursen lärde jag mig mera faktiskt den va riktigt bra, sen gick jag iväg och åt frukost för sen kl 11 hade jag tid hos min barnmorska. Allt såg bra ut förutom att mitt blodsocker låg på 8.4 och det är lite för högt. annars har jag gått upp 14 kg allt som allt, de sa hon var jätte bra jag vet inte tycker det är mycket men sen har man hört folk som gått upp 25-30 kg och där hamnar jag nog inte :) sen låg hjärtljuden på bebisen på runt 140.. har legat på 150 innan men de är helt okej. Så min kurva på alla världens ser bra ut och bebisen ligger med huvudet nedåt som den har varit duktig och gjort alla gånger jag har varit vid barnmorskan.. Fick åka tillbaka på fredag morgon kl 08:00 och ta ett nytt socker för att se om det hade gått ned och de hoppades jag verkligen för annars kan det vara ett tecken på graviditetsdiabetes och nu när jag va där så låg det på 3.4 så de va ju jätte bra.. Skönt, va något tillfälligt i torsdags bara hon trodde att de va jucien jag druckit till frukosten 1 timme tidigare. Fredagen annars va lugn hemma med idol och sen tidigt sänggång.. Nu är det lördag kl 10:00 va skönt att sova till kl 9 idag, men vaknade med huvudvärk inte så skönt men jag ska äta frukost nu och hoppas de försvinner då.. Får se vad vi ska hitta på idag har inget planerat men blir kanske en sväng till knalleland, det är regn i luften så det är inget roligt väder.. Men det blir en lugn lördag för på Söndag mellan 16:30 - 21.30 blir det jobb i hemtjänsten som jag fick.. skönt att det blev jobb 1 dag denna veckan iaf..

Vecka 35

Varför ska dom göra om alla hemsidor fick bara med 1 bild på varje inlägg så här kommer nästa i ett eget inlägg :) Börjar bli en redig kula..

Vecka 35

Nu har vi kommit in i vecka 35, och bara 41 dagar kvar :) det börjar sakta med säkert närma sig.. och vi väntar och längtar. I fredags eftermiddag åkte vi till ullared och köpte klart de sista. så nu har vi allt :) vi köpte säng, madrass, täcke, kudde, två uppsättningar av lakan, en nappflaska, nappar, snuttefilt, babysitter :) Så nu är allt klart så nu är vi redo för att välkomna våran lilla bebis. Sen i söndags ha rjag haft riktigt ont i ryggen, sitter uppe mellan skulldebladen och de känns precis som att någon sticker in i kniv där emellan, kan knappt böja mig för att ta upp något från soffan och golvet ska vi inte tala om.. Hoppas de släpper snart.. Jobb denna veckan har varit dött jag har skrivit in mig men det är tyvärr ingen som har nappat, det är skönt med tanke på ryggen men dagarna blir så tråkiga och långsamma när man inte gör något sen så är det ju alltid gott med pengar så hoppas att de dyker upp iaf nått innan veckan är slut. Dagarna går ju inte snabbare direkt när man vaknar kl 5:30 varje morgon, tror nog att den lilla i magen tränar karate eller nått sånt. När man läser vad som händer vecka för vecka så står det att bebisen inte rör sig lika mycket längre för det börjar bli trångt men de vettisjutton om de stämmer med den här bebisen, rör sig som aldrig förr :)

Lekt hela dagen..

Idag har jag spenderat dagen hemma hos Malin och Lowa-Lee.. Fick fika och lunch som alltid :) sen mellan 15-16:30 så agerade jag lite barnvakt tills hennes kille kom hem från jobbet för Malin skulle gå brevid på ett nytt jobb och lowa-lee va lite snorig.. Men vi hade så roligt och lekte :)


Idag har vi en tjej som fyller 4 år..

Stort grattis säger vi idag till min kusin Ester som blir 4 år idag.. Grattis grattis grattis..

Jävlar

Skit oxå.. Jag sitter i ett hörn på soffan och är irriterad och Jonas på det andra hörnet.. Jäkla människor....

Lördag

Och jag är vaken kl 05:30.. Vet inte har fått någon noja att varje dag när jag vaknar när Jonas ska upp till jobbet så kan jag inte somna om sen igen.. Om jag är riktigt riktigt trött så är det inte säkert att jag vaknar när han går upp men oftast så vaknar jag till fast är trött men de går oftas icke att somna om igen.. Vet inte varför men så är det.. Ska försöka få lite gjort nu på morgonen har redan slängt i två maskiner tvätt som snar är klara. Sen ska jag damsuga köket och vardagsrummet, för ikväll kommer våra kära vänner hit så vi ska äta lite mat och mysa lite :) ska blunda nån minut nu på kudden innan jag ska gå till tvätten sen blir det frukost framför tv med en filt och lite tända ljus

RSS 2.0