Blev nyss moster

ÄNTLIGEN..  Runt 21:00 idag fredag den 30 Juli blev jag moster..   =) nuuu vill jag bara åka hem måste försöka klämma in ett besök snart.. 

GRATTIS MORFAR

Grattis Morfar på din 66 Års-Dag..   Hoppas du fick en bra dag..


massor med grattis kramar från Ida o Jonas

Onsdag och Torsdag..

Va jag ledig och de va väldigt skönt och behövligt efter en fredag till söndag med 28 timmars jobb plus att jag jobbade 8 timmar både måndagen och tisdagen så ledigheten va väldigt sköön.. 

Onsdag åkte vi till Jönköping och gick och kollade lite och åt mat..  Sen torsdagen va vi bara hemma åkte en sväng till knalleland och senare på kvällen köpte vi en engångsgrill och åkte till Almenäs och satte och där och grillade kyckling och grönsaksspett.. 

På kvällen va det torsdagskväll och de va Timoteij och Nanne Grönvall som va denna gång..  efter de åkte vi hem..

Idag blir det jobb mellan 14-21 och efter jobbet blir det nog löpning för mig och Linda. Vi började med 4.5 km, sen 4,5km igen en annan dag och sen 5,5km och sen 6km och i onsdags sprang vi 7km..  =) vi har sprungit varannan dag i snart 2 veckor nu..   =)  riktigt duktiga är vi..

 Grillmästaren.. 

 Jag har gjort grönsaksspetten..



Och här kommer en bild på ett par skor jag köpte för några veckor sedan.. Dom va på rea och kostade 199kr.


En ledig helg..

Jag slutade kl 09:00 i Torsdags morrse.. Då åkte jag direkt till Falkenberg där mormor och morfar va med husvagnen..  Vi satt där ett tag och sedan åkte vi in till falkenberg och handlade lite. Sen på kvällen runt 18:00 åkte jag över till Halmstad för att mormor och morfar skulle på teater. Och i halmstad var Linda, Magnus, Ester och lilla Emil på semester så vi gick runt lite på stranden och sen köpte vi glass och efter de gick vi till deras hotell och satt där ett tag och lekte lite med Ester och myste med Emil.. 

Fredagen kom Linda, ester och emil till Falkenberg för Magnus skulle spela golf, så vi gick ner till stranden fast jag åkte hem runt kl 12:00 och bara packade om min väska för kl 15:30 kom Lina och Micke och hämtade upp oss för vi skulle till Tjörn över helgen.

Vi kom fram runt 18:00 och då packade vi in väskorna i husvagnen och åkte till ica för att handla en engångsgrill, korv och potatissallad. Vi satte och på klipporna och åt va riktigt gott väder ute och solen lyste och båtarna åkte på havet tänk att sitta så på en klippa på kvällen med sol, båtar och dom man älskar mest av allt..  =) såå mysigt min kära Jonas som jag älskar över allt annat och sedan dom två underbaraste människorna som finns..   =) kan inte bli bättre..

Lördag åt vi frukost ute på treassen va riktigt varmt och gott. Vi åkte in till Stenungssund på förmiddagen och tittade i affärerna och köpte stora glassar som vi åt vid hamnen. Sen tillbaka till campingen för nu va det klarblå himmel ute så då på med bikini och la och vid vattnen och pressade.. Badade två gånger..
På kvällen myste vi bara med grillad kyckling spelade lite dart, kortspel och kollade på fotbollen..

Söndagen vaknade vi och åt frukost ute på verandan, Och sen kollade vi på himlen och det blev bara mörkare och mörkare på himlen, så vi bestämde att vi packade ihop och skulle åka hem. Och när vi kommer hem är det kanon väder och ca 35 grader varmt.. Så jag och Jonas hoppas i badkläderna och åker till Almenäs och la oss och solade i ca 2,5 timme..

Bara vi hade kommit hem sen runt 4 och börjar plocka lite hemma så skickar Lina ett sms och undrar va vi gör..  =)  dom hade långtråkigt hihih vi klarar oss utan varandra i ca 6 timmar..  Så vi bestämmde att vi skulle spela minigolf och gissa vem som vann??   IDA.. hihihi jag va helt sjukt.. 

sen blev det blåbärspaj med glass.. Och nu är dom äntligen åkte härifrån =)  neej jag skojade bara ni är så välkomna hit och ni vet att vi älskar att vara med er..  =)  Vi skulle nog nästan kunna bo i samma lägenhet..

de va min helg i detalj ska nog föröska lägga upp lite bilder i morgon efter jobbet..

Onsdag..

idag och jag börjar jobba kl 15:00 oc h jobbar natten.. slutar i morgon torsdag kl 09:30.. då åker jag direkt till Falkenberg och hälsar på mormor och morfar i husvagen.. och sen på kvällen när dom ska iväg på teater så åker jag över till Halmstad där Linda, magnus, ester och emil befinner siig och hälsar på dom lite sen åker jag tillbaka till husvagnen i falkenberg och sover kvar där till fredagen..

Fredagen åker jag hem mot bors igen runt 12:00 för jag måste vara hemma runt 14:30.. för efter det någon gång ska vi packa bilen och åka till Tjön med våra älskade vänner Lina, Micke.. ska vara i husvagn där över helgen.. =) och de ska bli kanon väder säger som på vädret så de hoppas vi verkligen på..  Kommer tillbaka till Borås igen på Söndag..


Nu har jag nog packat allt för att sova på jobbet och att sova hos mormor och morfar och börjar packa lite för sovning på Tjön fortsätter med de på fredag.. 

Kl 12:30 ska jag vara i stan och träffa Linda för en fika innan jobb..  så nu blir det inte att jag kan använda datorn förens på fredag eftermiddag.. 

Soliga Hälsningar..


Grattis Mormor..

Grattis Mormor på din 64 Års dag..  Hoppas du får en bra födelsedag i söderköping.. 

Ses på Torsdag..     Kramkram

//  Önskar Ida och Jonas

Ida Love Jonas..

Idag har Jag och Jonas varit tillsammans i 6 År..  Tiden bara springer iväg..   =) 
Och förlovade i 1 År..  


Jag älskar Jonas lika mycket som för 6 År sedan..  


Grattis Älskling på våran 6 Års dag..  Ska bli Mång Många år till med diig..


Älskar Diiig...


RSS 2.0