Lite sömn i natt

Somnade runt 22:00 igår kväll både jag och Jonas. Men redan kl 00:20 va det dags för ett toa besök somnade om igen efter kanske 30 min för magen va stenhård och de tröck på massor mot mina bäcken ben. Sen va det dags för ett till toa besök runt 03:00 fast då kunde jag inte alla somna om somnade till slut runt 04:20 efter vridande och vändande i sängen för att försöka förhindra lite tryckande mot bäckenet.. Och sen va det dags igen för toa runt 06:00 nu måste verkligen bebisen ligga och trycka mot urinblåsan.. Somnade om och sen kl 7 va det dags att gå upp för hade tvätt tid, slängde in de och hoppade ner under täcket igen och låg till ca 8:00, då fick det vara bra och gick upp.. Har nu ätit lite frukost.. Idag blir det nog en hemma dag med vila och lite små pyssel..


Grattis Älskling

Stort grattis säger jag till min kära Jonas idag..
Grattis älskling på 26 års dagen. Älskar dig.


GRATTIS PAPPA

Grattis till världens bästa pappa på din födelsedagen. hoppas du får en bra dag och blir nöjd med presenten. Älskar dig Hurra hurra hurra..

Vecka 38

ja nu är vi inne i vecka 38 och sen som jag är så är vi snart inne i vecka 39.. va har änt jag tycker inte att det har hänt så jätte mycket, magen rör sig för livet där inne verkar vara väldigt livlig.. och det ser nästan ut som att den vill komma ut för man har lite bulor på magen hela tiden då är det antingen en rumpa, en hand eller en fot :) Ååå va vi längtar tills det lilla livet kommer ut, vill så gärna se vad det är och vill bara ha den här och gosa med.. varje danågra gånger om dagen får jag sammandragningar nu, magen blir stenhård i några sekunder, känns som att man har ätit ett bowlingklot som ligger i magen.. det gör inte om men har en annan sorts känsla. Helgen som var hade jag två nattpass de va mina sista jobb pass nu innan det är dags, haar ringt och sagt nu att jag inte ska skriva upp mig nå mera så nu går man bara här hemma och kollar så vi har allt, plockar lite och så, är lite långtråkigt men men är skönt att vila nu. Jag kan nog inte riktigt fatta än att när dom helst kan jag och jonas vara Mamma och Pappa, de är lite konstigt men vi längtar lika mycket båda två, jonas ligger och pratar med magen och nu har han börja sagt att hallå kom ut nu :) så han längtar väldigt mycket de ser jag på honom, och nu om man ringer till han när han jobbar så svarar han bara efter någon signal så lite nervös är han nog allt. :) Älskar dig Jonas Var vid barnmorskan igår, hon hade missat att jag skulle komma så kom in lite senare och allt gick lite fortare, men hjärtljuden låg på 140-150 som de har gjort innan, jag hade gått upp 1 kg sen sist, och magen växer som den ska så kurvan förljer jag jätte bra, mitt blodvärde har nu gått upp till 124 så högt har jag aldrig haft förra gången jag va där hade jag 116, så blutsaften jag köpte gjorde susen, så de ska jag fortsätta med, men så klart när man tror och tänbker jaaaa nu är allt bra, nej då hade jag för högt blodtryck tror jag hade 180 i övertryck, så min barnmorska sa att får jag väldig huvudvärk och att det inte försvinner på nån timme antingen idag eller i helgen så måste jag ringa till förlossningen sen måndag och tisdag kan jag ringa till bvc igen nätr dom har öppet, så ska tillbaka på onsdag och mäta ett nytt.. Ikväll ska vi ut och äta, jag jonas lina micke kristoffer och denise på oliven och ha lite mysigt och för tt kristoffer fyller år idag och jonas fyller år på måndag. sen blir det spel och efterrätt hemma hos lina och micke ska bli roligt att se hur långt dom kommit i renoveringen och hur köket blev :)

RSS 2.0