I morgon bar det av till Phuket

Saaa nu ar det sista kvallen i krabi.. fyyyy va tiden gick fort har kanndes som att vi kom igar.. Inte bra.. Nu ar det bara 1 vecka kvar sen ar det hemfard trakigt vill inte aka hem an.. tiden gar aldeles for fort skulle ha varit borta 4 ellr 5 veckor de hade jag latt kunnat.. har i krabi har vi iaf akt ut med en longtailboat varje dag nastan for det ar ingen fin strand har inne pa fastlandet sa amn far valja olika oar sa skjussar dom ut en och sen blir amn hamtad nar man vill..riktigt bra.. fin utsikt ar det ut over havet och sa at det massa berg man ser har knappt massor med kort som ni far se sen... Idag ahr vi varit vid poolen pa hotellet det ar forsta gangen vi ligger dar pa alla dessa dagar for de va lite molnigt idag men de va varmt men vi tog poolen iaf..
Men i morgon blir det trakigt va blir inte hmntade forens kl halv 2 pa eftermiddagen och sa maste vi checka ut kl 12 och sa tar det 3 timmar innan vi kommer till Phuket och det blir nog buss vi ska aka.. sa vi kommer ju komma fram runt kvallningen skonare att aka pa morgonen sa har amn hela dagen i Phuket sa amn kan ga runt och kolla lite..
Meen vi far ta kvallen och ata nar vi kommer och sen kolla shoppingen har ju sparat mig lite till phuket..
Har handlat lite har.. 1 klanning och 2 trosor och 2 par foppatofflor till ester och Alvin och en puma vaska.. det ar det enda..

Skriver men sen fran Phuket.. PusssOKram Ida o Jonas

Snart hemma igen

Nu har halva tiden gott har i thailnad och nu har vi bara halva tiden kvar snart 1 vecka kvar bara.. Saa traikgt jag skulle garna vilja vara kvar nagra veckor till.. Meen men sa ar det far njuta nu utav den tiden som ar kvar.. idag har vi bara solat och badat vi tog en bat ut till en o..
Sen nu ikvall sa har vi varit ivag och atit och sedan sa har vi varit och tagit lite massage.. Vi har hittat ett stalle har som en jatte trevlig och sot tjej som ager de.. hon pratar hur mycket som helst och ar jatte mysig.. Och br aat det oxa.. och det kostar ca 50 svenska kronor..

sa pa sondag sa aker vi vidare till Phuket.. och stannar dar en vecka och dar har vi markterass med utgang till pool de kan nog bli skont..

Haa det bra i snovadret..

Pusss Ida O Jonas

Krabi

Nu har vi kommit till krabi.. Efter en vecka pa kho lak.. hotelet har pa krabi ar inte lika bra som de forra dar blev vi riktigt bortskammnda.. meen det duger det ar ju inte jatte daligt ar ju iaf 3 plus.. Men i krabi ar det lite mera shopping sa de ska bli roligt.. Och sa na rman ska bada och sola sa tar man en langtailbat ut till en o som man har bestammt och sen ligger man dar hela dagen sa blir man upphamtad den tiden man vill sen.. Helt otroligt.. Hur fint som helst.. blir mycket kort att visa sen nar vi kommer hem.. Jaa sen har vi det valdigt bra det ar soligt och varmt fast vi hade battre vader forra aret for det ar lite moln pa himmlen varje dag nu de sesnate fast det ar ju inte daligt men det ar inte klar bla himmel..
i morgon ska vi kanske aka ut pa en batttur och se pa 4 olika oar och lite snorkling tror jag det va.. Sa hoppas det blir bra.. Sen blir det nog bara sola och bada och handla kanske nagon mer utflykt.. Sen ksa vi nog forsoka ta oss in till krabi stad dar sager dom att det ska finns mycket shopping och ganska mycket att se..
Jaa ha det sa bra alli hoppa horde ju att de va snostorm hemma sa kor forsiktigt.. sa ska ajg sola lungt..
Kramar Ida O Jonas


Varit pa en bat utflylkt..

Idag\tog vi en speed\boat ochbesokte similan island.. en helt fantastiskt o.. helt otroligt sanden va som mjol och helt vit.. och vattnet va kristallklart man sag hur longt som helst.. vi tycket att phiphi oarna va otroliga forra gangen men inget slar detta.. helt otroligt och sa snorklade vi runt baten.. och pa vagen tillbaka hem sa stannade vi och kollade pa en massa delfiner som hopopade runt pa havet oxa en otrolig syn.. vartm idag oxa och stralande solsken..

Nu ar det bara 3 dagar kvar har pa kho lak.. sen bar det vidare till krabi.. hoppas det ar lika bra som det sags vara for har har vi ju blivit riktigt bortskammda med hotellet och frukosten och allt vi gjort.. och som vanligt ar dom sa otroligt gulliga och trevliga har.. Hejar altid och sa fort man gar forbi sa kommer det ett leende fram.. helt otroligt..

bilder far ni vanta med tills jag kommer hem for jag  tog inte med nagon kamera sladd.. meen den som vantar pa nagot gott vantar inte for lange.. For ajg hoppas bilderna blir  ungefar som i verkligheten for de blir en upplevelse.. Sager bara de dom som kan aka hit gor de for det ar vart varenda krona..

Neej nu far det racka for idag.. vert inte riktigt mer vad jag ska skriva.. Haa det bra.. PusssoKram Ida O Jonas

dagar i thailand

Och fortfarande kanon vader.. Stralande sol och varmt.. Vi brande oss forsta dagen fast vi inte ens solade satt dar bara en liten stund och sen pa kvallen va jag helt rod pa ryggen.. Meen de borjar lagga sig lite nu sa i morgon ska jag sola igen.. Har i Kho Lak sa ar det lite daligt med shopping eller inte daligt men det ar lite svarare att pruta har och det finns inte sa jatte mycket affaren sa de far nog vantas tills vi kommer till Phuket.. for dar finns det massa affarer..

An sa lange mar alla bra ingen som ar eller har blivit sjuk.. jag va ju innan vi akte men de har lagt sig som tur ar.. och vi ater gott och billigt som forra gangen.. idag at vi kyckling med ris och gronsaker vi at for ca 100 kr lite mindre och de va for 4 personer med dricka till sa det ar inget att klaga pa..

jaa sen vet jag inte rktigt va jag ska skriva for det enda vi gor ar att ata sola och ata igen och kolla lite sen sova.. och som sagt hotellet ar som ett paradis och jag skojar inte helt underbart ar det..

Saaa nu har ni fatt lite mer info kommer mera sen..

Haa det bra.. PussOKram Ida Och Jonas..

Nu ar vi framme

I Thailand.. resan gick bra fast den va riktigt lang trakig pa slutet.. 11 timmar tog de..  idag har vi bara badat i poolen och i havet och sen akt in och atit mat.. de va 36 grader varmt har idag och 29 grader i vattnet..

Nu befinner vi ju oss pa kho lak och har ska vi vara nu i 1 vecka sen aker vi vidare till krabi..  hotellet som vi bor pa har ar super fint det ar uppbyggt som en liten stad inne pa hotellomradet med en massa hus och olika vagar att ga och hitils har vi sett 4 eller 5 pooler sa det finns nagra att valja mellan...

saaa nu har ni blivit lite uppdaterade om oss i thailand skriver mer nagon anna dag for det har inte hant sa mycket an eftersom vi kom idag..


Haa det gott.. Puss&Kram Ida o Jonas

6 timmar kvar exakt

tills vi åker.. Nu blir det här de sista inlägget innna jag åker sen kanske jag skrivet nått när jag e där annars så blir det när vi kommer hem igen den 8 mars.. om 3 veckor..

Jaaaa igår kväll så packade vi och packade men nu tror jag att vi e klara är bara små saker kvar som vi ska använda nu på morgonen.. har väll sovit 6 timmar inatt tror jag för jag va så jäkla trött igår kväll så jag sommnade ovaggad.. trodde jag skulle vara så nervös så jag inte skulle kunna sova men jag somnade före kl 12..

har inge ont i halsen idag iaf men är lite slemmig och snuvig och hostar inte så värst mycket heller så det ska bli sköönt.. man e iaf lite frisk när man åker..

Neej ni nu ska jag väcka jonas sen ska jag hoppa in i duschen och sen om 2 timmar ska vi åka till jnas föräldrar så ska dom skjussa ss.. Ha det så bra nu i sverige.. vi kommer ha det jätte jätte bra i thailand.. med massa sol bad och shopping...


HEJ SÅ LÄNGE.... Pusss&Kram

19 timmar och 30 minuter

Kvar tills vi lyfter vårat flyg till thailandet :)  Fyyyyyyy fan va sköönt det ska bli.. Är ju lite sjuk fortfarnde det är lite surt men de börjar gå mot bättringsvägar.. meen som sagt lite tråkigt..

jaaa det ser ut som ett kaos här hemma 2 resväskor liggandes på golvet och en massa kläder och saker ligger utspridda överallt på golv och bord.. Meen vi ska noog snart komma iordning de mesta ska ju packas ner annars ska det ligga hemma...    :)

Det är så svårt att veta va man ska packa i tycker jag.. jag vet inte hur många gånger jag har lag ur kläder och sen lagt i dom igen och så håller jag på så.. Meen de ska noog oxå gå att få iordning på..


skriver nog nått mer i morgon bitti innan vi åker dks försöka att vara vaken så mycket som möjligt inatt så man kan sova på flyget med tanke på att vi kommer fram till thailand typ 08:00 thaitid på morgonen så då kan man  inte gå och lägga siig.. då blir det att kolla in kho lak lite och SOLA :)



Haaa de gööööööt som man säger i Borås.. Pussss&Kram

Ida med sin vanliga otur..

Nu är det 3 dagar kvar tills vi åker till thailand.. och vem tror ni blev sjuk igår..?? JAG SÅ KLART.. bliiiir så tröttdet är nog inte meningen att jag ska åka någonstans.. förra året blev jag sjuk dagen innan och då fick jagbesök av den thailändska doktorn och blev sängliggande i 5 dagar hur roligt va de.. inte ett dugg..


Sååå nu har jag köpt upp halv apoteket tror jag med en massa tabletter saker amn ska dricka nässprey och massa annat.. drack 5 koppar te igår och hitils har jag druckigt 2.. ska bara vara inne hla daen idg och kurera miig så jag hinner bli frisk tills lördag.. vill inte flyga med förkylning igen de är inget att rekommendera.. hörde inget på ca 18 timmar..


Neej nu blir det sägnen igen.. harnyss tagit en ibumetin... tar dom var fjärde timme.



Hopppas ni är friska där ute..   KramKram

Det blev lite shopping idag

Fast de blev billig shopping :)  fick 6 plagg för 450 kr.. inte så farligt tycker jag.. va på gina och vero moda och shoppade...

detta handlade jag på gina

 den gröna tröjan plus 2 till en lila och en blå.. jätte sköna.. dom kostade bara 49 kr styck..

 och denna vita lite längre tröjan.. den kostade oxå bara 49 kr.. så jag köpte 4 plagg där för 196 kr :)


Och denna på veromoda..

 och min efterlängtade jacka.. nu va den på rea 150 kr istället för 300 då va jag tvungen att slå till tycker den e häftig.. och där köpte jag oxå ett vanligt svart lite längre linne..



Sååå nu har ni sett va jag köpt blev lite nytt i garderoben.. :) och billigt mee för på gina hade jag presentkort såå behövde bara betala på veromoda :)


Nuuu är det jobb som gäller.. sista stängningen nu..

Byyee Byyeee

Sååå nu har man farit och flungt lite

I Tisdags ringde kl 04:30.. segt segt.. skulle med ett tåg till Stockholm som gick 06:00.. så jag tog skjus av jonas till stationen när han åkte till jobbet.. såå jag kom fram till stockholm central runt 10:40.. stod då och väntade på en tjej från partille som heter Nagelica.. jätte trevlig tjej.. vi skulle på maxskola steg 1.. va där i 3 dagarsen på torsdagen istället för att åka hem till Borås åkte jag hem till norberg kom fran runt 20:30.. sen på fredags kvällen kom jonas dit..

På fredagen på dan så åkta jag mamma emma och matilda hem till G-mormor och hälsade på.. va in i plus och shoppade lite oxå.. :)  Sen på kvällen runt 18:30 när jonas precis hade kommit så åkte han och jag hem till TIna och Hans och hälsade på dom och deras lilla Tjej Linna och den nyfödda bebisen Emil som va 24 dagar då.. Sååå himmla sööt och linna här snart 2 år och hur gullig som helst.. pratar hela tiden och va inte ett dugg blyg :) sen när vi åkte hem så åt vi tacos hemma såå gott och kollade lite på tv sen va det sängen vaa sååå himmla trött..

Sen på lördagen så åkte vi till gävle familjen och mormor och morfar.. vi åt på en jätte god restaurang.. såå himmla gott va de :) jag åt någog kyckling wook med frukt och grönsaker med ris till.. suuuuuper gott.. och en välldigt trevlig stämmning och inredninga va de..

Sen på söndagen så va vi över en sväng till farfar på morgonen och sen till mormor och morfar.. sen va vi över på andra gatan och hämtade upp maggis för nu skulle vi åka hem.. och vi skulle släppa av henne i lidköping.. såå vi parkerade väll bilen här i borås på barnhemsgatan runt kl kvart i 8 på kvällen..

sen gick vi och la oss nästan på en gång för vi va så trötta båda och jonas skulle upp tidigt och jobba..


Nuuuu håller jag på och tvätta.. va nyss ut till bilen för jag skulle åka iväg och handla tänkte jag meen då ville inte min bil starta såå de va bara att gå in igen.. får väll städa lite istället och packa upp :)

Sen ska jag börja jobba kl 16:00 fast jag ska gå iväg igen runt 17:30 för jag ska ta den förbaskade sprutan vaccinationen till thailand.. det är snart bara 1 vecka kvar nu... Ojjj det blev ett ganska såå långt inlägg men ag har ju inte skrivit på ett tag..


Haaa det bra..   Heej Heeej


RSS 2.0